genius Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 E, ljudi ja njih bas volim da slusam, zna neko sta se desava sa njma??? Slusala sam ih poslednji put na Hit-u 202-ojke zvucali su ocajno, doduse slusala sam preko radija jer sam bila u bolnici...grrrrrr...Da, svirali su bez klavijaturiste i jos neko im je falio tad...ne secam se ko. Sve u svemu, meni su opasni ovi jagodinci...Sta vi mislite?? P.S Nije valjda da nema ove teme??? Ili mozda ima pa cu OPET da dobijem Warn ... Quote
Duke Of Borca Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Jedan od nasih boljih bendova, mada nisu nista novije doneli na ovaj svet, sve je to odavno vidjeno, slusao sam Memories And Dreams, dobar album... Quote
genius Posted April 8, 2004 Author Report Posted April 8, 2004 Jest, stvarno nista novo nisu doneli, ali nema veze...Jako slusljiv album, mada ume da dosadi posle preteranog preslusavanja ...Ali opet, sta ne dosadi kad u tome preterujes?? Cekaj, znam odgovor...hehehe Salu na stranu, jako dobar album, ali buklet je krs zivi, da ne kazem sranje...Eto, kazala sam...Ali vazna je muzika. Quote
The Eagle Nature Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 : Nisu losi . Pevac je O.K. , bubnjar se malo raspada i gitarista mnogo kopira Satriani-a.Ali mjuza je O.K. , kamo srece da imamo vise bendova koji sviraju takav fazon.(mada sam cuo da su poceli da se tripuju sa nekim clean vokalima ,sto nikako nije dobro ) Quote
Duke Of Borca Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 Pa da vidi se na albumu da ima koja pesma skoro skroz clean, mada i nisu nesto clean... Quote
delay Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 mani su bili jebackiji bez klavijatura-pure trash---uzivo su mi nekako ubitacniji--a to tripovanje na clear vokal je jer im se gitaristi svidja iced earth Quote
Satyr Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 Mnogo su bolji uzivo, pogotovu kad sviraju u Jagodini, pred svojom publikom, inace bubnjarcic nije los, ima i gorih Quote
RNA Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 mani su bili jebackiji bez klavijatura-pure trash---uzivo su mi nekako ubitacniji--a to tripovanje na clear vokal je jer im se gitaristi svidja iced earth Kakvih bre klavijatura? Otkad Alister ima klavijature? Nemoj ja nekog da bijem da mi upropašćava jedan od najboljih bendova kod nas. Quote
genius Posted April 13, 2004 Author Report Posted April 13, 2004 Kakvih bre klavijatura? Otkad Alister ima klavijature? Nemoj ja nekog da bijem da mi upropašćava jedan od najboljih bendova kod nas. Ti si pao s kruske, pa naravno da imaju klavijature!!!!! I ja bas volim klavijature, ne samo zbog toga sto sam i ja svirala klavircic svojevremeno ...Elem, zvuci mnogo bolje sa klavijaturama, ali to je stvar ukusa i ja to znam! Quote
The Eagle Nature Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Ti si pao s kruske, pa naravno da imaju klavijature!!!!! I ja bas volim klavijature, ne samo zbog toga sto sam i ja svirala klavircic svojevremeno ...Elem, zvuci mnogo bolje sa klavijaturama, ali to je stvar ukusa i ja to znam! Jebes klavijature u takvom bendu! Quote
Tara Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Moram se sloziti sa tim da bolje zvuce sa klavijaturama. A i to "tripovanje sa clean vokalima" ne smatram nimalo losim. Quote
ABIGAIL Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Zasto bi to bilo lose? Definitivno su x puta bolji s klavijaturama Quote
genius Posted April 15, 2004 Author Report Posted April 15, 2004 Ma, meni su O.K clean vokali pogotovo u pesmi The Abyss. Mada mi se licno vise svidja njihov scream. Ali koliko ja znam nemaju cisto clean pesmu nego mesaju. Neka samo mesaju . Quote
heroinchic Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 E a ja sam juce spavala kod Igora(vokal cuveni)...i cula sam 4 nove pesmice.Nisu lose videcete i sami.Moglo bi se reci da napreduju Quote
ALISTER Posted April 16, 2004 Report Posted April 16, 2004 (edited) What a Fuck?!?! Edited April 16, 2004 by ALISTER Quote
Infest Posted April 16, 2004 Report Posted April 16, 2004 UUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJKKKKKKKKKKKKKKKKOOOOOOOOOOOO! PA UJKO STA TI SESTRIC PRICA CELOG ZIVOTA!JA SAM OD UVEK PRICAO DA JE ALISTER JEDAN OD NAJBOLJIH BENDOVA KOD NAS,AKO NE I NAJBOLJI!POZDRAV ZA UJKU,BATU,BABU,DULICA,SIMU,TECU,OD SESTRICA! VIDIMO SE SUTRA U MAJURU NA PROBI! ////////////////////////////////////// ..AKO BUDEMO U MOGUCNOSTI.... Quote
genius Posted April 16, 2004 Author Report Posted April 16, 2004 (edited) What a Fuck?!?! I ja kazem. Edited April 16, 2004 by genius Quote
Face of Death Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 What a Fuck?!?! DA i ja se pitam.Ali sta drugo mozete da ocekujete od nje!?! Kada ce te u Jagodinu(mislim u grad) pa da bude: Quote
Face of Death Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Imaju klavijature,snimaju novi album(do jaja),clean vokali su dobri.... Quote
genius Posted May 20, 2004 Author Report Posted May 20, 2004 Jest' zasluzuju!!!! Ali mislim da nema nista novo kod njih...ima li? Zna li neko?? Quote
ΣΟΚΙ Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 ma ja sam morao!nema nista bar se nista neucuje!ZATISJE PRED BURU! Quote
Recommended Posts