Jump to content

Recommended Posts

Posted

icon_smile.gificon_smile.gif Dragi ujko mali i ostala rodbino THRASHERSKA(belopatikarska) icon_wink.gif

Ja samo da kazem ljudima da ovo CUDO od Where angels.. UBIJA NA MESTO!!!!!

Kucanje na sve strane,melodicno u granicama u kojim treba da bude(ne preterano),jer je to old school JEL TAKO UJKOOOOOOOO

znam da je tako!!! biggrin.gif

Goca pozdravlja bata Ravena,a ja vas sve isto tako pozdravljam i vidimo se danas u Majur city-ju icon_mrgreen.gif

treba da dodjem do tebe za redenik i spremi onu tvoju domacu,posto konacno imam 30 dinara za bus,pa smemo da se osisamo od njojze!!! pivopije.gif

ljubi vas malisan!!!!!!!

kuj ne voli thrash,nemo da zivi!!!!!! icon_twisted.gificon_mrgreen.gificon_mrgreen.gificon_mrgreen.gif

Posted

sta bre vi kritikujete ALISTER!!!!!!

Oni su The BEST!!!!!!!

Igor je najbolji pevac!!!!!!

Stojim iz toga!!!!!

Kako mozete da kritikujete nekog ako niste preslusali sve njihove pesme?

icon_evil.gif

Bubnjar im je vatra ziva!!!!!!

Stvarno decko dobro zvuci, a tek da cujete live.....

Pozdrav za sve u bendu a specijalno za Raven-a!!!!

Ostanite takvi kakvi jeste- jebacine metala!!!!!!

FOREVER vas verni fan!!!!!!! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

P.S. Igore dodji na pivo i da slusamo Nevermore!!!!!!!! pivopije.gifpivopije.gif

Posted
  AGGRESSIVE_PERFECTOR said:
Ma kome se ne svidja ne mora ni da slusa.

Pozdrav Alisteru!

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

ala ce biti rokanja...... jedva cekamm......

icon_rockdevil.gif

• 2 months later...
Posted

E DA, OVO NOVO KIDA!!! THRASH IN ITS THE BEST FORM!!! MENI MALKO LICI NA KREATOR... STO SE MENE TICE TO JE TOTALNA POZITIVA!

INACE, PEVAC JE SVETSKI MEGA CAR!!!!

• 2 weeks later...
Posted

BOLI! KAKO DA NE BOLI?!? SAMO NE ZNAM NA KOJU POVREDU TI MISLIS! A DEMO NE DELIM BEZ ODOBRENJA BENDA! SORRY! PITACU TA CU TI JAVITI!

Posted (edited)

Pozdrav Ukiju : pivopije.gif ,i familiji sa relacije Jagodina-Majur!!!!

LET THE DEATHRASH METAL FLOW!!!! biggrin.gif

Edited by Infest
Posted

Ih, bre,Uroshe, a nekad bi mi skinuo zvezde sa neba mhihi.gificon_mrgreen.gif ...

Elem, nishta dogovoricemo se...secash se kako ja kuvam icon_mrgreen.gif .

BTW, Infest je mali Zoki pevach... icon_rockdevil.gif

Posted
  Uros said:
KO GOD DA JE IZA NICKA INFEST, IMATE POZDRAV OD DRACONIC EKIPE! REKOSE MI DA VAS POZDRAVIM PA JA ISKORISTIH OVU PRILIKU! pivopije.gif

HVALA UKI!!

POZDRAVI BATU,I EKIPU!!!!

VIDIMO SE U PETAK NA SVIRCI!!!

AAAAAALLLLLLLLLLIIIIISSSSSSSSTEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!

• 2 weeks later...
Posted
  genius said:
Mladji je od mene... wallbash.gif

Njemu ne smeta da ga zovem mali Zoki jer mi je svaja...nja icon_razz.gif .

joj,ala si mi skresala u facu.Ostao sam bez texta icon_smile.gif

Posted
  Heavy jerk said:
joj,ala si mi skresala u facu.Ostao sam bez texta icon_smile.gif

Heavy jerk nema pishu! icon_razz.gif A nemam je ni ja... icon_sad.gif

BTW, aj pa da se gledamo s Alisterovcima ovdi u BG-u...

Posted
  genius said:
Heavy jerk nema pishu! icon_razz.gif A nemam je ni ja... icon_sad.gif

BTW, aj pa da se gledamo s Alisterovcima ovdi u BG-u...

kako sad to nemam pishu? icon_cry.gif otkud ti ta ideja?Pa ne pisam valjda na kateter ne daj boze no.gif ti ni ne treba da imas ti si zensko...ili se bar tako predstavljash... icon_smile.gificon_razz.gif

a ka' ce Alister u BG-u...iamo sam njihovu trzalicu ali sam je izgubio icon_cry.gif ...jel su nabavili solo...posto se ovaj moj imenjak Urosh nudio...bi li od toga nesto?

ALISTER!!! icon_rockdevil.gif See you on the other side(of plocha) icon_smile.gifpivopije.gificon_rockdevil.gif

Posted
  Heavy jerk said:
a ka' ce Alister u BG-u...iamo sam njihovu trzalicu ali sam je izgubio icon_cry.gif ...jel su nabavili solo...posto se ovaj moj imenjak Urosh nudio...bi li od toga nesto?

ALISTER!!! icon_rockdevil.gif See you on the other side(of plocha) icon_smile.gifpivopije.gificon_rockdevil.gif

Izgubio trzalicu?!?! violent.gif A sve nase trzalice koje poklanjamo su definitivno svirane (i to mnooogo), a ne kao ovi veliki bendovi, bace ti trzalicu a ona kao da je tek iz prese izasla! biggrin.gif

Uros je definitivno novi gitarista Alistera, i snimace solo deonice na Where Angels Bleed. icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Inace, snimanje pocinje danas! orangelistening.gifmusik19.gifmrred.gif

Posted (edited)

ALISTER said:
Izgubio trzalicu?!?! violent.gif  A sve nase trzalice koje poklanjamo su definitivno svirane (i to mnooogo), a ne kao ovi veliki bendovi, bace ti trzalicu a ona kao da je tek iz prese izasla! biggrin.gif

Uros je definitivno novi gitarista Alistera, i snimace solo deonice na Where Angels Bleed. icon_rockdevil.gif  pivopije.gif

Inace, snimanje pocinje danas! orangelistening.gif  musik19.gif  mrred.gif

da takva je bila i ova...bela dunlopova,ima neku zivuljku,kao neko zivo drvo na front strani...stvarno je bila istrosena...jbg,izgubih je na probi...imenjak je primljen....tooooooooooo....metaaalll.....a ka' ce gigovi u belgardeu?! pivopije.gificon_rockdevil.gifmusik19.gifmusik19.gifmusik19.gif

Edited by Heavy jerk