ALISTER Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Uh, tri poslednja iskustva sa Bg-om su nam bila dosta losa! Mislim na to da se sve (publika, atmosfera), od nase poslednje posete 2003, jednostavno promenilo. Quote
RNA Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Ех, да су само вама та искуства била лоша. Quote
ALISTER Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Sramota za prestonicu, long live provincija! Quote
Face of Death Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Au u Jagodini ima mnogo vise svirke ubilo se!! Neznam kad je zadnji put bila neka normalna svirka! DNK-premalo mesto za metal svirku,al jbg sta ces. Poz Quote
Mr.Hate Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Palma doveo Viki Miljkovic al vama se to ne svidja... Quote
ALISTER Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 DNK sa maksimalnim kapacitetom od 100 ljudi je trenutno JEDINO mesto u Jagodini u kojem moze da se odrzi svirka. Mi smo, iskreno, zadovoljni nasim vecerasnjim nastupom, i tih 100-tinjak ljudi je jos jednom dokazalo da se itekako vredi boriti, pa cak i koncertima u Jagodini! Hvala svima koji su bili, pevali, i najzacajnije, iz duse prihvatili neke premijere! Zivi bili, do sledece jagodinske ekspediicije! Quote
StarbreakeR Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 Ajdete u Novi Sad malo da vas cujemo i ovde Quote
ALISTER Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Uh, rado, cim se ukaze prva prilika. Vec par puta smo planirali, ali je sve, iz nekih bitnih i nebitnih razloga, propalo. U svakom slucaju, mnogo ljudi iz NS nas je pitalo za svirku, tako da vas postavljamo kao jedan od prioriteta! Quote
StarbreakeR Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 (edited) Ok, we'll be waiting...kontaktirajte ove iz Archaic Spawna, kontam oni cesto organizuju svirke, mozda budu voljni da srede nesto... EDIT : Nego, jel svirate vi na Castle Festu...vidim imaju vas u Top prijateljima Edited January 25, 2008 by StarbreakeR Quote
StarbreakeR Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 BTW, pozdravlja vas vas najveci fan iz Petrovca, u nadi da cete se setiti o kome pricam Quote
Warner Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Kao sto je kokain kraljevska droga,tako je Alister kraljevski bend. Quote
ALISTER Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 29.01.2008. JAVNO SAOPSTENJE S’ obzirom na trenutnu sveukupnu situaciju, ALISTER izdaje sledece saopstenje: Album Alistera Where Angels Bleed, snimljen 2006. godine u studiju Paradox, nece biti objavljen do daljnjeg, niti ce biti ulagan bilo kakav trud u njegovo objavljivanje. Na ovaj potez smo se odlucili iz vise razloga, a neki od njih su: vremenska zastarelost materijala, prevelika vremenska pauza od objavljivanja promo diska albuma, nemogucnost pronalazenja adekvatnog izdavaca, I mozda I najvaznije od svega, saszrevanje benda (muzicko I stilsko) od snimanja albuma 2006. godine. Alister je pisanje pesama za Where angels Bleed zapoceo 2003. godine, kompletirao ih 2004. i iste usao u studio Paradox kako bi zapoceo snimanje albuma. Problemi koji su nastali (vezani za samo snimanje albuma) su prouzrokovali veliko zakasnjenje u finaliziranju snimka, tako da je Where Angels Bleed kompletiran tek na leto 2006. godine. Kada se sve sabere I oduzme, ukupno su prosle cetiri godine od nastanka pesama sa albuma Where Angels Bleed. Bend je u medjuperiodu muzicki I stilski napredovao, tako da se gorepomenuto resenje namece kao jedino za resavanje trenutne situacije. Alister trenutno punom parom radi na pisanju I snimanju novih demo snimaka, I kada se ukaze pogodan trenutak, uci ce u studio I snimiti novi materijal. Cetiri pesme sa promo diska (We Are Damned, Parted, Inner Evil, Cold Winter Night) ce biti dostupne kao Where Angels Bleed EP, I moci ce besplatno da se skinu sa naseg sajta I MySpace stranice Prvu priliku da cujete nesto novo od Alistera dobicete veoma uskoro! Pesma “Vecni”, pisana za kompilaciju pesama po poeziji beogradskog pesnika Milana B. Popovica, je snimljena, a objavljivanje kompilacije se ocekuje u narednih par meseci. Takodje, Alister ce za najvise mesec dana uci u studio I snimiti jos jednu novu pesmu, naziva Stone on My Shoulders, I odmah nakon snimanja bice dostupna svima putem nase MySpace stranice I download sekcije naseg zvanicnog sajta. Na kraju moramo da porucimo jos nesto: album Where Angels Bleed necemo napustiti! On samo ceka na neke bolje dane kada ce doziveti svoje izdanje, kao podsetnik na jednu eru u istoriji Alistera! U ovom trenutku ne. Sve najbolje, ALISTER www.alistermetal.net www.myspace.com/alisterserbia Quote
ALISTER Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Pesma Parted veceras dostigla hiljaditi download-preslusavanje na nasem sajtu! Ziveli! Quote
rhapsoad Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 (edited) skinuo sam sinoc Where Angels Bleed, i svidja mi se poprilicno upravo Parted mi je najbolja, meni je ovo u rangu Memories and Dreams(koji za mene jedan od najboljih domacih albuma) Edited January 30, 2008 by rhapsoad Quote
ALISTER Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 skinuo sam sinoc Where Angels Bleed, i svidja mi se poprilicno upravo Parted mi je najbolja, meni je ovo u rangu Memories and Dreams(koji za mene jedan od najboljih domacih albuma) Da, i ti si upravo taj hiljaditi! Cestitke, videcemo nekako da te nagradimo! Quote
PuPaK Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 10 по туру? Vojnice jel to ispadao sapun pa ti ovakve stvari padaju na pamet!!?? :) Salim se ! Quote
RNA Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Ех, па у том случају би било 10 у тур, а не по. Обрати пажњу на предлоге, синко. Quote
ALISTER Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Nekako su mi gay i jedan i drugi predlog! We need something SuperGay! Quote
Sgt.Splatter Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 10 tura ? xD sve najbolje i ajd nazdravlje pa se vidimo bice srece Quote
rhapsoad Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 hvala na ponudama ali samo ova poslednja deluje ok ma nema potrebe za nagradom, meni je dovoljna nagrada to sto mogu da slusam vasu muziku :) Quote
ALISTER Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Potvrdjen nastup Alistera na Castle Festivalu! Quote
StarbreakeR Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Svaka vam cast...drago mi je da ste dobili priliku da se promovisete na ovako znacajnom dogadjaju...zelim da najbolje moguce iskoristite datu priliku...ja sam bez sumnje u prvim redovima P.S. Srecan Rodjendan Ivanu...prenesite mu najlepse zelje(al' ne cokoladu) od mene! Quote
ALISTER Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Alister ce 20. 02. (sreda) odrzati prvi od niza koncerata u okviru Castle Fest Warm-up turneje. "Livingroom" SKC, 20.02.2008. ALISTER Specijalni gosti: HETERA Ulaz 150 dinara Pocetak u 21h Quote
Recommended Posts