STARSHOOTER_SUPREME Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 (edited) Bre traileri sluze izdavackim kucama da bi sto vishe ljudi kupilo album prvog dana ,ovako nema poente okacite cele pesme bre I SVAKA CAST STO STE RESHILI DA ZAZIVITE NAJBOLJU PESMU ALISTERA IKAD!!! Edited August 8, 2012 by STARSHOOTER_SUPREME Quote
ALISTER Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Bre traileri sluze izdavackim kucama da bi sto vishe ljudi kupilo album prvog dana ,ovako nema poente okacite cele pesme bre I SVAKA CAST STO STE RESHILI DA ZAZIVITE NAJBOLJU PESMU ALISTERA IKAD!!! Ne da nisi u pravu, ali ovaj trailer je vise informativnog karaktera, malo mi lepse deluje nego kucani tekst (a i foliramo se kako je sve svecki ) Inace, pesme jos uvek nisu gotove, nikako da stignemo da zavrsimo, pa bar klipicem da prekratimo vreme. Quote
LetTheMetalFlow Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 Alister - Light the Darkness (Re-Recorded 2012) Originally released on album Obscurity (One Records, 2001.) featuring: Srdjan Brankovic (Alogia, Psychoparadox, Expedition Delta) - Vocals Kole Bogdanovic (RapidForce) - Solo Stefan Kovacevic (Forever Storm) - Vocals Jay Walsh (Bull-Riff Stampede, Ex-Blaze) - Solo Igor Nikolic (Decrepancy) - Vocals Quote
Talvi Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 Bolja mi je stara verzija "See You..." ipak, ali fina je i ova. Quote
Saša Grbić Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 Obje varijante su na svoj način fenomenalne. Hoće li se i ove dvije pjesme naći na ovom ep-u? Quote
ALISTER Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 Obje varijante su na svoj način fenomenalne. Hoće li se i ove dvije pjesme naći na ovom ep-u? Hvala. EP je, prakticno, poceo da curi preko Youtube kanala, ove dve pesme, Matera koja je vec objavljena, i jos jedna pesma koja ce biti objavljena do kraja godine, ponovo snimljena i nikada pre objavljena, naslovna sa arhiviranog albuma Where Angels Bleed. Detaljnije: http://metalserbia.c...ries-and-dreams I jos nesto: Quote
Saša Grbić Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 Kako će se taj ep moći dobiti kad izađe? Quote
ALISTER Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 Kako će se taj ep moći dobiti kad izađe? Pitanje je da li ce biti fizickog izdanja. Mozda cemo odraditi neku ogranicenu kolicinu rezanaca, ali to jos uvek nije odluceno. Takodje, imamo u planu da do kraja februara uradimo jos jednu novu autorsku, a mozda i jednu obradu. Quote
Saša Grbić Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 E, fino. Ako budete radili fizičko izdanje obavezno me računajte za kopiju. Već sad mogu da najavim da će slušaoci emisije Balkan metal night iduće srijede imati priliku da čuju pjesmu Ja sam tvoj strah sa albuma Otrov. 1 Quote
ALISTER Posted January 7, 2013 Report Posted January 7, 2013 Za one koji nisu bili na koncertu u Jagodini, setlista: 01. Intro 02. Flames 03. See You on the other Side (feat. Stefan Kovacevic) 04. Awake 05. Fiction 06. Living Hell 07. The Abyss 08. In My Memories 09. Dreams ---------------------- 10. Dark Depth 11. Life is jus a Dream... (feat. Marko Stosic) 12. Light the Darkness 13. Cicatrice ---------------------- 14. WAB Intro 15. We are Damned 16. Cold Winter Night 17. Where Angels Bleed 18. Inner Evil 19. Solo Break ---------------------- 20. San 21. Potraga 22. Miris Pozude 23. Probudi Bes sto u meni spava 24. Znam 25. Cas je Poslednji 26. Gavran 27. Da li znas sta je Bol? 28. Vecni I nova najava: 1 Quote
VoivodBG Posted September 3, 2013 Report Posted September 3, 2013 7. septembar, BIGZ Scena + gosti Between The Artifacts. Cena ulaznice i jos mogucih gostiju i dalje nepoznata. Quote
Demon Seed Posted September 12, 2013 Report Posted September 12, 2013 Koliko je trajao ovaj koncert u Jagodini? Pohvale za 28 pesama Quote
Јарослав Posted September 12, 2013 Report Posted September 12, 2013 не знам за Јагодину, али био сам у Крагујевцу чини ми се да је било скоро два сата, ако не можда и дуже био сам пијан Quote
ALISTER Posted September 12, 2013 Report Posted September 12, 2013 Koliko je trajao ovaj koncert u Jagodini? Pohvale za 28 pesama U Jagodini oko 2h i 15min. U Kragujevcu nije bila ista lista, vec nesto kraca, mislim da je trajalo oko 1h 50min. Quote
VoivodBG Posted February 20, 2021 Report Posted February 20, 2021 Quote Alister će počev od 23. februara u okviru proslave dvadesetogodišnjice od snimanja prvog albuma "Obscurity" pod nazivom "Celebrating the Past...", nakon 15 godina objaviti nikada objavljeni album iz 2006. godine "Where Angels Bleed". Album nije objavljen usled nezadovoljstva tadašnjom diskografskom situacijom, kao i činjenicom da je mnogo vremena prošlo od početka snimanja albuma do njegove realizacije (pesme su nastale 2003. godine, a snimanje albuma je završeno tek polovinom 2006. godine, iz objektivnih i opravdanih razloga). 2006 je objavljen EP sa četiri pesme, ali ostalih šest nikada nije objavljeno. Mi već hronološki objavljujemo po jednu pesmu dnevno na zvaničnoj Youtube stranici benda kao i na oficijelnoj FaceBook stranici, a od 23. februara dolazi na red i "Where Angels Bleed", rekao je Marko Vučković, frontmen kultnog jagodinskog metal sastava. http://www.hellycherry.com/2021/01/alister.html Quote
dAdAiSt Posted February 10, 2024 Report Posted February 10, 2024 Bilo bi dobro da objavite live album. Komšijski pozdrav. Quote
Recommended Posts