Infest Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Dragi ujko mali i ostala rodbino THRASHERSKA(belopatikarska) Ja samo da kazem ljudima da ovo CUDO od Where angels.. UBIJA NA MESTO!!!!! Kucanje na sve strane,melodicno u granicama u kojim treba da bude(ne preterano),jer je to old school JEL TAKO UJKOOOOOOOO znam da je tako!!! Goca pozdravlja bata Ravena,a ja vas sve isto tako pozdravljam i vidimo se danas u Majur city-ju treba da dodjem do tebe za redenik i spremi onu tvoju domacu,posto konacno imam 30 dinara za bus,pa smemo da se osisamo od njojze!!! ljubi vas malisan!!!!!!! kuj ne voli thrash,nemo da zivi!!!!!! Quote
Infest Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 sta bre vi kritikujete ALISTER!!!!!! Oni su The BEST!!!!!!! Igor je najbolji pevac!!!!!! Stojim iz toga!!!!! Kako mozete da kritikujete nekog ako niste preslusali sve njihove pesme? Bubnjar im je vatra ziva!!!!!! Stvarno decko dobro zvuci, a tek da cujete live..... Pozdrav za sve u bendu a specijalno za Raven-a!!!! Ostanite takvi kakvi jeste- jebacine metala!!!!!! FOREVER vas verni fan!!!!!!! P.S. Igore dodji na pivo i da slusamo Nevermore!!!!!!!! Quote
Perfector Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Ma kome se ne svidja ne mora ni da slusa. Pozdrav Alisteru! Quote
StRatO Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Ma kome se ne svidja ne mora ni da slusa. Pozdrav Alisteru! ala ce biti rokanja...... jedva cekamm...... Quote
Uros Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 EVO I MENE... CUVENOG SPAMERA....TU SAM SAMO DA VRNEM TEMU NA VR'!!! Quote
Uros Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 E DA, OVO NOVO KIDA!!! THRASH IN ITS THE BEST FORM!!! MENI MALKO LICI NA KREATOR... STO SE MENE TICE TO JE TOTALNA POZITIVA! INACE, PEVAC JE SVETSKI MEGA CAR!!!! Quote
genius Posted June 14, 2005 Author Report Posted June 14, 2005 Uroshe, sestro slatka...POZDRAV!!! Ima da mi dash da chijem to... BTW, kako si sad...?? Je l' te boli vugla? Quote
Uros Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 BOLI! KAKO DA NE BOLI?!? SAMO NE ZNAM NA KOJU POVREDU TI MISLIS! A DEMO NE DELIM BEZ ODOBRENJA BENDA! SORRY! PITACU TA CU TI JAVITI! Quote
Infest Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 (edited) Pozdrav Ukiju : ,i familiji sa relacije Jagodina-Majur!!!! LET THE DEATHRASH METAL FLOW!!!! Edited June 17, 2005 by Infest Quote
Uros Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 KO GOD DA JE IZA NICKA INFEST, IMATE POZDRAV OD DRACONIC EKIPE! REKOSE MI DA VAS POZDRAVIM PA JA ISKORISTIH OVU PRILIKU! Quote
genius Posted June 21, 2005 Author Report Posted June 21, 2005 Ih, bre,Uroshe, a nekad bi mi skinuo zvezde sa neba ... Elem, nishta dogovoricemo se...secash se kako ja kuvam . BTW, Infest je mali Zoki pevach... Quote
Infest Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 KO GOD DA JE IZA NICKA INFEST, IMATE POZDRAV OD DRACONIC EKIPE! REKOSE MI DA VAS POZDRAVIM PA JA ISKORISTIH OVU PRILIKU! HVALA UKI!! POZDRAVI BATU,I EKIPU!!!! VIDIMO SE U PETAK NA SVIRCI!!! AAAAAALLLLLLLLLLIIIIISSSSSSSSTEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!! Quote
genius Posted June 23, 2005 Author Report Posted June 23, 2005 Mladji je od mene... Njemu ne smeta da ga zovem mali Zoki jer mi je svaja...nja . Quote
Џрк Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Mladji je od mene... Njemu ne smeta da ga zovem mali Zoki jer mi je svaja...nja . joj,ala si mi skresala u facu.Ostao sam bez texta Quote
Metathrone Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Alo bando Alisterska kad dolazite za SD da se opijamo do besvesti? Poz! P.S. Povedite i Zokija cuo sam da se mlogo propio! Quote
ALISTER Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Pa... Cim se ovi vasi Alogijoparadoksovci vrate sa Exita! KOOONAAACHNOOO!!! A opicemo se... Definitivno! Quote
genius Posted July 8, 2005 Author Report Posted July 8, 2005 joj,ala si mi skresala u facu.Ostao sam bez texta Heavy jerk nema pishu! A nemam je ni ja... BTW, aj pa da se gledamo s Alisterovcima ovdi u BG-u... Quote
ALISTER Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 KRAJEM OVE NEDELJE ALISTER ULAZI U STUDIO I NASTAVLJA SNIMANJE ALBUMA "WHERE ANGELS BLEED"!!!!!!! Quote
Џрк Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Heavy jerk nema pishu! A nemam je ni ja... BTW, aj pa da se gledamo s Alisterovcima ovdi u BG-u... kako sad to nemam pishu? otkud ti ta ideja?Pa ne pisam valjda na kateter ne daj boze ti ni ne treba da imas ti si zensko...ili se bar tako predstavljash... a ka' ce Alister u BG-u...iamo sam njihovu trzalicu ali sam je izgubio ...jel su nabavili solo...posto se ovaj moj imenjak Urosh nudio...bi li od toga nesto? ALISTER!!! See you on the other side(of plocha) Quote
ALISTER Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 a ka' ce Alister u BG-u...iamo sam njihovu trzalicu ali sam je izgubio ...jel su nabavili solo...posto se ovaj moj imenjak Urosh nudio...bi li od toga nesto? ALISTER!!! See you on the other side(of plocha) Izgubio trzalicu?!?! A sve nase trzalice koje poklanjamo su definitivno svirane (i to mnooogo), a ne kao ovi veliki bendovi, bace ti trzalicu a ona kao da je tek iz prese izasla! Uros je definitivno novi gitarista Alistera, i snimace solo deonice na Where Angels Bleed. Inace, snimanje pocinje danas! Quote
Џрк Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 (edited) Izgubio trzalicu?!?! A sve nase trzalice koje poklanjamo su definitivno svirane (i to mnooogo), a ne kao ovi veliki bendovi, bace ti trzalicu a ona kao da je tek iz prese izasla! Uros je definitivno novi gitarista Alistera, i snimace solo deonice na Where Angels Bleed. Inace, snimanje pocinje danas! da takva je bila i ova...bela dunlopova,ima neku zivuljku,kao neko zivo drvo na front strani...stvarno je bila istrosena...jbg,izgubih je na probi...imenjak je primljen....tooooooooooo....metaaalll.....a ka' ce gigovi u belgardeu?! Edited July 15, 2005 by Heavy jerk Quote
Recommended Posts