Elderane Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Alister je jedan od mocnijih domacih bendova. Nove stvari su ubitacne. Quote
ALISTER Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 (edited) Na zahtev mnogih od sada mozete skinuti u download sekciji naseg zvanicnog site-a jos jednu pesmu sa predstojeceg albuma "Where Angels Bleed"! Radi se o pesmi "Parted", koju je ALISTER uradio u saradnji sa Irinom Kapetanovic (Irina & VI). Pesma je jos pre par meseci u Jagodini postala radijski hit, a sada je i vi mozete cuti! Naravno, ostavite komentar u guestbook-u! Edited November 14, 2006 by ALISTER Quote
ba+a. Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Konacno da chujem to sa irinom \m/ Quote
ALISTER Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Srecna Nova godina i usputni praznci! Cisto da se javim da smo zivi i zdravi! Nadamo se da cemo uskoro objaviti album, a uzgred pocinjemo da se pripremamo za predstojeci Metal Battle. Pozdrav i zivi bili! Quote
RNA Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Kad cete vise u prestonicu? Mislim da pitam vec milioniti put! Quote
ALISTER Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Kad cete vise u prestonicu? Mislim da pitam vec milioniti put! Stvarno ne znam! Mozda se desi (nadamo se) prva prilika u sklopu Metal Battle, ako ne, onda cemo se definitivno potruditi da to bude, sto bi nasi stari rekli, cim malo otopli! Quote
Anarki StarScream Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 A kada cete da izdate taj novi album ... we are damned je savrsena pesma, po ceo dan je slusam ... I hocete li dolaziti do Sapca mozda, ili Loznice ili negde u okolinu?? Quote
ALISTER Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 I ja bih voleo da znam! Mi se trudimo, i prva iole ozbiljna ponuda ce doci u razmatranje. Sto se tice koncerta, mi smo uvek raspolozeni, svraticemo i do vas, nadam se uskoro! Quote
Anarki StarScream Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 E da i kako da skinem pesme sa vaseg sajta, daje mi mogucnost samo da salusam ... kada pokusam save target skinem samo php stranicu. A sto se tice svirke u Sapcu evo bas danas smo ortaci i ja raspravljali kako vas pevac ima najbolji glas na nasoj sceni, i kako ste jedini kompletan band u srbiji ... ps za koga izdajete album?? Quote
ALISTER Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Jesi li uspeo na kraju? Hvala na pohvalama! O albumu jos uvek nista. Quote
Anarki StarScream Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Da, kao sto sam napisao na sajtu, bilo je problema na pocetku ... ali sam kasnije uspeo ... ekstra su ... ali oseca se pomalo power uticaj ( ili sam ja to slusao previse pijan ) ... parted je bas lepa balad , ja inace ne volim balade ... ali ova je esxtra. Quote
ALISTER Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Pa dobro, ne bih bas rekao power... Alkohol je to! Quote
RNA Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Cuti, to je sad popularno, podicice vam rejting! Quote
ALISTER Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Pa nismo dzabe poceli da se sminkamo, blajhamo i ispravljamo kosu, a bogami i bradu. Jos da se izdepiliramo, i spremni smo za akciju! Quote
RNA Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Ti da uradis Keri king tetovaze na celi, to ne sme da se izostavi! Quote
ALISTER Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 (edited) Pa jes, i to postaje fancy polako! A i ti bi trebalo da poradis na imidzu pri pojavljivanju u javnosti! Edited February 5, 2007 by ALISTER Quote
Perfector Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Ti da uradis Keri king tetovaze na celi, to ne sme da se izostavi! Mani se Keri tetovazha, bolje neku haljinu nek obuche i ima da bude pravi Luis (mrtav sam zbog ovoga haha ) Nego Vuchko ja dovodim ovoga za 15ak dana da proba Quote
Sgt.Splatter Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Boško da smanji sa tom maskarom! Quote
ALISTER Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Mani se Keri tetovazha, bolje neku haljinu nek obuche i ima da bude pravi Luis (mrtav sam zbog ovoga haha ) HaHa... Peki... Quote
Infest Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Ujko,bele patike,uske farmerice i sam da puca!!!Nemoj ko oni pederasi iz evergay-a u haljinchicji!!! Mico ,nemoj ujku da mi nagovaras da lici na onog stik-a za godzilu! moj ujka thrasher! DEATHRASH ATTACK!!! Quote
RNA Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Cekaj, ako ne bude nosio one njeogve kozne pantalone nije iskren! Quote
ALISTER Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Je**ga, gayevi su u modi. Upravo sijemo kozne suknjice! Bele tike i uske farmerice cuvamo za trenutak kada oldschool ponovo udje u modu! Quote
RNA Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Je**ga, gayevi su u modi. Upravo sijemo kozne suknjice! Bele tike i uske farmerice cuvamo za trenutak kada oldschool ponovo udje u modu! Old school je ponovo u modi, ali u odredjenim krugovi, ne sveopste. Quote
poison_X Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Bla, bla... Nego kada cete vi ponovo u NISH? Quote
Recommended Posts