Jump to content

Recommended Posts

Posted

U planu je, u planu je. :da:

Ovog proleca ili leta 100%.

Super!!! Samo se nadam da tada nece da vam odu zice na gitaari ko proshli put :mhihi::mhihi::mhihi:

Posted

Super!!! Samo se nadam da tada nece da vam odu zice na gitaari ko proshli put :mhihi::mhihi::mhihi:

Nadam se i ja! :violent:

Je**ga, previse ste enrgije pruzili vi Nishleje, pa jadne zice nisu mogle da izdrze! :da:

Posted

Nadam se i ja! :violent:

Je**ga, previse ste enrgije pruzili vi Nishleje, pa jadne zice nisu mogle da izdrze! :da:

Uvek :) pitajte i Boshka! Zato oni jure da ponovo dodju ovde :da:

I ne zaboravite extra zice i palice :mhihi:

Posted

Daj, nadji nekog da nam organizuje samostalni koncert, pa da dovucemo i ove barabe i Infest.

NAravno da trcimo, najbolji koncert u dosadasnjoj karijeri nam je bio u Nisu. Ocekujem u subotu jos bolje, nemo' da me razocarate.

Posted

Daj, nadji nekog da nam organizuje samostalni koncert, pa da dovucemo i ove barabe i Infest.

NAravno da trcimo, najbolji koncert u dosadasnjoj karijeri nam je bio u Nisu. Ocekujem u subotu jos bolje, nemo' da me razocarate.

Kog da nadjem? Rado bi ja, i ti to znash, ali k***c :mad: ja nisam kriva da ako ocesh nekom da ovde organizujesh samostalni koncert morash ili da platish divnu cenu u keshu, ili divnu cenu u j***nju! :mad::mad::mad:

Posted (edited)

Rado, ali ih je teshko navatati, a i djavola bi doshli zbog mene :mad: jedini koji bi dosho je gazda YettY-ja, ali je jeti 1x1m, tako da je skoro beskorisno :icon_ne: odrzavaju nekad svirke, ali malo ljudi moze da stane. Mada je Alister kad je svirao svirao u 17tici. Kako ste doshli do nje?

Edited by poison
Posted

E jbg. Mada shta i ja lupam, znam lika koji radi tamo, moje drugarice mu vechito vade dushu, pa da ga pitam da vidimo da izvrtimo neshto :meshuggah: gde bi ste vi bez mene? :)

Posted

Veruj mi da ne mogu da se setim. Mislim da je bilo preko momaka iz Painkiller-a.

Eto, koliko on zna... mislis Painfeeler-a?

• 2 weeks later...
Posted

KLUB DNK, Jagodina

ALISTER

Gosti:

HEARTLESS (Glam/Hair Metal)

WARTEX (Thrash Metal)

Ulaz: 120 dinara

Alister ce u nedelju, 04. marta, nastupiti u jagodinskom klubu DNK. Cena ulaza je 120 dinara. Kao gosti nastupice jagodinski bendovi Heartless (Glam/Hair Metal) i Wartex (Thrash Metal). Pocetak je tacno u 21h, i zbog ogranicenja vremena rada kluba nece biti kasnjenja. Takodje, zbog ogranicenog kapaciteta kluba, broj ulaznica ce biti limitiran! Alister obecava 90 minuta odlicne svirke, nakon dve godine od poslednjeg nastupa u rodnom gradu. Vidimo se!

Posted

Auuuuuuuu, gde u DNK... Pa, oni nemaju binu, nego rupu za muzicare i nista se ne vidi.

Ha ha ha ha ha ha, nja nja nja nja nja nja, svirate sa glam bendom! :P

• 2 weeks later...
Posted

Hvala svima koji su nas podrzali u nedelju! Bilo je apsolutno pakleno, sto je dokazalo i par padanja u nesvest. Mi mozemo da obecamo novi koncert uskoro, u vecem prostoru!

Posted

Od 40-ak stepeni i kolicine kiseonika! Jos kad na to dodas sutku u vecini pesama i Zorana bez milos', dobijas dobitnu kombinaciju + 100 i kusur ljudi u samom klubu (bio si i video si).

Guest Koroleva Volchica
Posted
Od 40-ak stepeni i kolicine kiseonika! Jos kad na to dodas sutku u vecini pesama i Zorana bez milos', dobijas dobitnu kombinaciju + 100 i kusur ljudi u samom klubu (bio si i video si).

:da:

Posted

Zaboravio sam na ludaka, a to nikako nije smelo da se desi. On je tu verovatno i najbitniji faktor.

Guest in joy and sorrow
Posted

dobri su momci...ja ih znam...

mogli bi mnogo dobro da sviraju da se nisu raspali....