ALISTER Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 (edited) Bla, bla... Nego kada cete vi ponovo u NISH? U planu je, u planu je. Ovog proleca ili leta 100%. Edited February 11, 2007 by ALISTER Quote
poison_X Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 U planu je, u planu je. Ovog proleca ili leta 100%. Super!!! Samo se nadam da tada nece da vam odu zice na gitaari ko proshli put Quote
ALISTER Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Super!!! Samo se nadam da tada nece da vam odu zice na gitaari ko proshli put Nadam se i ja! Je**ga, previse ste enrgije pruzili vi Nishleje, pa jadne zice nisu mogle da izdrze! Quote
poison_X Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Nadam se i ja! Je**ga, previse ste enrgije pruzili vi Nishleje, pa jadne zice nisu mogle da izdrze! Uvek pitajte i Boshka! Zato oni jure da ponovo dodju ovde I ne zaboravite extra zice i palice Quote
RNA Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Daj, nadji nekog da nam organizuje samostalni koncert, pa da dovucemo i ove barabe i Infest. NAravno da trcimo, najbolji koncert u dosadasnjoj karijeri nam je bio u Nisu. Ocekujem u subotu jos bolje, nemo' da me razocarate. Quote
poison_X Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Daj, nadji nekog da nam organizuje samostalni koncert, pa da dovucemo i ove barabe i Infest. NAravno da trcimo, najbolji koncert u dosadasnjoj karijeri nam je bio u Nisu. Ocekujem u subotu jos bolje, nemo' da me razocarate. Kog da nadjem? Rado bi ja, i ti to znash, ali k***c ja nisam kriva da ako ocesh nekom da ovde organizujesh samostalni koncert morash ili da platish divnu cenu u keshu, ili divnu cenu u j***nju! Quote
RNA Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Ako znas nekog takvog, dovedi ga na svirku da vidi koliko smo dobri. Quote
poison_X Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 (edited) Rado, ali ih je teshko navatati, a i djavola bi doshli zbog mene jedini koji bi dosho je gazda YettY-ja, ali je jeti 1x1m, tako da je skoro beskorisno odrzavaju nekad svirke, ali malo ljudi moze da stane. Mada je Alister kad je svirao svirao u 17tici. Kako ste doshli do nje? Edited February 13, 2007 by poison Quote
ALISTER Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Veruj mi da ne mogu da se setim. Mislim da je bilo preko momaka iz Painkiller-a. Quote
poison_X Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 E jbg. Mada shta i ja lupam, znam lika koji radi tamo, moje drugarice mu vechito vade dushu, pa da ga pitam da vidimo da izvrtimo neshto gde bi ste vi bez mene? Quote
RNA Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Veruj mi da ne mogu da se setim. Mislim da je bilo preko momaka iz Painkiller-a. Eto, koliko on zna... mislis Painfeeler-a? Quote
:={MaYa}=: Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 bg il nis-blagovremeno da obavestite mase! Quote
ALISTER Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Da, htedoh reci Painfeelera... Obavestenje ce stici definitivno blagovremeno! Quote
ALISTER Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 KLUB DNK, Jagodina ALISTER Gosti: HEARTLESS (Glam/Hair Metal) WARTEX (Thrash Metal) Ulaz: 120 dinara Alister ce u nedelju, 04. marta, nastupiti u jagodinskom klubu DNK. Cena ulaza je 120 dinara. Kao gosti nastupice jagodinski bendovi Heartless (Glam/Hair Metal) i Wartex (Thrash Metal). Pocetak je tacno u 21h, i zbog ogranicenja vremena rada kluba nece biti kasnjenja. Takodje, zbog ogranicenog kapaciteta kluba, broj ulaznica ce biti limitiran! Alister obecava 90 minuta odlicne svirke, nakon dve godine od poslednjeg nastupa u rodnom gradu. Vidimo se! Quote
RNA Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Auuuuuuuu, gde u DNK... Pa, oni nemaju binu, nego rupu za muzicare i nista se ne vidi. Ha ha ha ha ha ha, nja nja nja nja nja nja, svirate sa glam bendom! Quote
Perfector Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Ccc, glam/hair metal nije adekvatna odrednica za muziku vec za izgled...amateru :D:D Quote
ALISTER Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 @ RNA - sta da se radi, nismo dovoljno komercijalni za druga fancy mesta. Duga prica... @ peki deki - po recima benda Quote
RNA Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 E, ako su sami sebe tako nazvali, utoliko gore! Quote
ALISTER Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Hvala svima koji su nas podrzali u nedelju! Bilo je apsolutno pakleno, sto je dokazalo i par padanja u nesvest. Mi mozemo da obecamo novi koncert uskoro, u vecem prostoru! Quote
RNA Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Nisi nam samo rekao da li su padali u nesvest zbog vas ili onih fensi her metalaca... Quote
ALISTER Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Od 40-ak stepeni i kolicine kiseonika! Jos kad na to dodas sutku u vecini pesama i Zorana bez milos', dobijas dobitnu kombinaciju + 100 i kusur ljudi u samom klubu (bio si i video si). Quote
Guest Koroleva Volchica Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Od 40-ak stepeni i kolicine kiseonika! Jos kad na to dodas sutku u vecini pesama i Zorana bez milos', dobijas dobitnu kombinaciju + 100 i kusur ljudi u samom klubu (bio si i video si). Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 ja mislim da je ovo sjajan bend Quote
RNA Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Od 40-ak stepeni i kolicine kiseonika! Jos kad na to dodas sutku u vecini pesama i Zorana bez milos', dobijas dobitnu kombinaciju + 100 i kusur ljudi u samom klubu (bio si i video si). Zaboravio sam na ludaka, a to nikako nije smelo da se desi. On je tu verovatno i najbitniji faktor. Quote
Guest in joy and sorrow Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 dobri su momci...ja ih znam... mogli bi mnogo dobro da sviraju da se nisu raspali.... Quote
Recommended Posts