PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 ne znam o kakvim grupama govorish (ja studiram engleski, smer: knjizevnost.. kod nas je to 05) u svakom sluchaju, znam da sam jedva chekala da se otarasim lingvistichko-morfoloshko-semantichko-etimoloshko-sintaksichnik predmeta
Natasha! Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 kod nas je grupa 01 - srpski jezik i književnost ma zanimljiv je Bugarski, bar meni, mada je od fonetike već zejebano.....
SL Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Kim Stenli Robinson - Crveni Mars Uuuu, moram ovo da te pitam: koja je fora sa tom knjigom (knjigama?) Poshto, naleteh na "Zeleni Mars", "Crveni Mars", "Plavi Mars", ali nikad nisam stigao da pogledam o chemu se radi - serijal od tri knjige ili je neshto drugo u pitanju? Ajd. ako nije cim, plz. reci shta je u pitanju Trenutno chituckam "Odiseja 2001" - klasik koji mi je do sada uvek izmicao, ali sam ga konachno uhvatio za korice
ObiHobit Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Seobe. Uzas. odlična knjiga ako imaš pola mozga da razumeš i ako ne čitaš kao obavezu beskrajan plavi krug i u njemu zvezda
blondie Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 odlična knjiga ako imaš pola mozga da razumeš i ako ne čitaš kao obavezu beskrajan plavi krug i u njemu zvezda
Mjaua Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 odlična knjiga ako imaš pola mozga da razumeš i ako ne čitaš kao obavezu beskrajan plavi krug i u njemu zvezda Inace mrzim Crnjaskog ali Seobe podrzavam
rustik Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Trenutno citam "Ekonomika preduzeca", odlicna knjiga sa dosta formula i opisa
fiction Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Ja upravo citam 31 Songs isto Nick Hornby...Zavrsio sam Ali Smith-Other Stories And Other Stories
lunja Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 zvonko karanovitj - vishe od nule 0+ moram da prestanem da chitav ova domatja govna
шмизла Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 zvonko karanovitj - vishe od nule 0+ moram da prestanem da chitav ova domatja govna i ja to citam i nase nezaboravljene price od parsonsa, kupila sam je pre par dana...
Helena Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 (edited) ako sve mogu da pobrojim: R. Ludlum - Matareski krug i Dzensonova direktiva, A. Maluf - Levantski djerdan i M. Kantor - Ispovesti jedne lose ribe i pitam se kako mi uspeva s obzirom koliko sam sludjena i u frci u poslednje vreme... Edited April 11, 2006 by Kile
lunja Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 i ja to citam i nase nezaboravljene price od parsonsa, kupila sam je pre par dana... ovo tje, obetjavam, biti jedna od retkih knjiga, koje netju dovrshiti prelazim na ruske klasike posle ovoga, da odmorim mozak
Guest Shadow Storm Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Ma da ubijem vreme, takva je i knjiga Pisac: Dragan Stanisic Naslov: Kisha pada na Portobelo
Baal Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Nastavljam sa lektirom.. Franc Kafka - Proces
Angelystor Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 naj knjiga ever i najbolja lektira koju sam ikad radio...
metalia Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Autostoperski vodic kroz galaksiju-Daglas Adams
Peti.Maj Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 stadionska groznica Oooo, jos jedan zenski fudbalski fan. Dobra knjiga - posebno zadnja recenica koju je Nik (kao uostalom i cijelu knjigu) posvetio ocu.
Peti.Maj Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Umetnost Dokolice - Herman Hese Svaka cast na izboru. Jedan je Hese.
Natasha! Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Hese mi je treće pitanje na ispitu iz filozofije. Treba da počnem Sidartu al nikako da krenem...
°°Džoca°° Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Svaka cast na izboru. Jedan je Hese. Slazhem se! S tim shto on ima mnogo boljih knjiga od ove koju trenutno chitam! (Natasha!) Hese mi je treće pitanje na ispitu iz filozofije. Treba da počnem Sidartu al nikako da krenem... Stvarno mozhe da se uzme Hesse za trece pitanje?! Iz filozofije?! Sidarta mu je jedna od najboljih knjiga, po meni... lako se pochinje, a josh lakshe zavrshava!
Recommended Posts