Morphy Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Trenutno citam Simonov Necronomicon na engleskom
Dead Man Drinking Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Nije sve to bio samo Rock'n'Roll
metalia Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Hese-Demijan BTW Strasno me zanima kakav je Da Vincijev kod, generalno ne volim best selere, ali dobro... Ko je citao, neka kaze samo DOBRA ili NE!
forever*autumn Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Hese-Demijan ja zavrsih sa obnavljanjem njegovog "Sidarte". inace, trenutno citam "Patnje mladog Vertera", Gete.
Giga Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Stephen King - Skeleton Crew Fantasticno stivo.
negative creep Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 ja zavrsih sa obnavljanjem njegovog "Sidarte". inace, trenutno citam "Patnje mladog Vertera", Gete. Sta reci za Sidartu... Citala sam Patnje mladog Vertera pre 2 godine...meni se svidja.
Novaliis Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Hese-Demijan BTW Strasno me zanima kakav je Da Vincijev kod, generalno ne volim best selere, ali dobro... Ko je citao, neka kaze samo DOBRA ili NE! Glupa je knjiga, ali to je samo moje misljenje.
gavrosaurus Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 DVK je dobra knjiga u svojim okvirima ... Ko zna neku pozadinu i nesto istorije naci ce neke potvrde u njoj, ko nije upoznat - upoznace se sada sa nekim stvarima iako ima gomila neistrazenih i (verovatno) izmisljenih stvari ... Generalna poruka mi se nikako ne dopada, smatram da je satanisticka i vise nego stetna ... Iskreno, ne preporucujem je onima koji nisu sigurni u svoje srce i svoju veru ... Zapravo, ne preporucujem je nikome, bilo da spadaju bilo da ne spadaju u kategoriju iznad ...
forever*autumn Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Sta reci za Sidartu... ukoliko ti se svidela knjiga (a vidim da jeste ) pokusaj da nabavis film Samsara (iz 2001-e). mislim da sam ga vec pomenuo na temi o filmovima, ali ok, nije na odmet ponoviti.
zena_od_metala Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Trenutno Masonski i okultni simboli, a do malopre 3 x Vrata percepcije - Haksli
CrvenaBestija Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Srdjan Krstic-Mefisto i Zlatokosa odlicna knjiga! Procitala sam je pre pre nekih god. dana! Nikako da nabavim jos nesto od Srdjana Krstica.
-Abraxas- Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Hese-Stepski Vuk Jedina knjiga koja mi se dosad nije svidjela od Hesea.
Баба_Јага Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Dostojevski - Pripovetke I citace se polagano...
Baal Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Po ko zna koji put Veronika je odlučila da umre od Koelja..
Баба_Јага Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Po ko zna koji put Veronika je odlučila da umre od Koelja.. kako te ne mrzi???
°°Džoca°° Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Sta fali... jedna od retkih njegovih knjiga da valja, po meni
Cayca Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Hening Mankel - Ubice bez lica To bi trebalo da bude policijski roman, ali je u stvari kritika savremenog rasistichkog drushtva.
Ozziris Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Trevor Revenskroft "Koplje sudbine" Drugi put
Ozziris Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Trevor Revenskroft "Koplje sudbine" Drugi put
Baal Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 kako te ne mrzi??? Ne znam, stvarno obožavam tu knjigu. Mada, Zločin i kaznu sam pročitao jedno desetak puta i nikad mi nije dosadila. A od Koelja volim Veroniku, 11 minuta i Alhemičar.. Ostale me malko smaraju.
Баба_Јага Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Ne znam, stvarno obožavam tu knjigu. Mada, Zločin i kaznu sam pročitao jedno desetak puta i nikad mi nije dosadila. A od Koelja volim Veroniku, 11 minuta i Alhemičar.. Ostale me malko smaraju. razumem te potpuno, i ja sam u istom tripu. samo nisam mogla da poverujem da ima jos tol'kih zaludjenika dobra je i djavo i gospodjica prim. iskusenje, moc i tako to.
Recommended Posts