Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hese-Demijan

BTW Strasno me zanima kakav je Da Vincijev kod, generalno ne volim best selere, ali dobro... Ko je citao, neka kaze samo DOBRA ili NE!

Posted
ja zavrsih sa obnavljanjem njegovog "Sidarte".

inace, trenutno citam "Patnje mladog Vertera", Gete.

Sta reci za Sidartu... wub.gif

Citala sam Patnje mladog Vertera pre 2 godine...meni se svidja. icon_da.gif

Posted
Hese-Demijan

BTW Strasno me zanima kakav je Da Vincijev kod, generalno ne volim best selere, ali dobro... Ko je citao, neka kaze samo DOBRA ili NE!

Glupa je knjiga, ali to je samo moje misljenje.

Posted

DVK je dobra knjiga u svojim okvirima ...

Ko zna neku pozadinu i nesto istorije naci ce neke potvrde u njoj, ko nije upoznat - upoznace se sada sa nekim stvarima iako ima gomila neistrazenih i (verovatno) izmisljenih stvari ...

Generalna poruka mi se nikako ne dopada, smatram da je satanisticka i vise nego stetna ...

Iskreno, ne preporucujem je onima koji nisu sigurni u svoje srce i svoju veru ...

Zapravo, ne preporucujem je nikome, bilo da spadaju bilo da ne spadaju u kategoriju iznad ...

Posted

Hening Mankel - Ubice bez lica

To bi trebalo da bude policijski roman, ali je u stvari kritika savremenog rasistichkog drushtva.

Posted
kako te ne mrzi??? icon_confused.gificon_smile.gificon_smile.gif

Ne znam, stvarno obožavam tu knjigu. icon_wink.gif

Mada, Zločin i kaznu sam pročitao jedno desetak puta i nikad mi nije dosadila. icon_da.gif

A od Koelja volim Veroniku, 11 minuta i Alhemičar.. Ostale me malko smaraju.

Posted
Ne znam, stvarno obožavam tu knjigu. icon_wink.gif

Mada, Zločin i kaznu sam pročitao jedno desetak puta i nikad mi nije dosadila. icon_da.gif

A od Koelja volim Veroniku, 11 minuta i Alhemičar.. Ostale me malko smaraju.

razumem te potpuno, i ja sam u istom tripu. samo nisam mogla da poverujem da ima jos tol'kih zaludjenika icon_wink.gif

dobra je i djavo i gospodjica prim. iskusenje, moc i tako to.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...