-Abraxas- Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Istorija starih Grka(do smrti Aleksandra Makedonskog) Dr.Milosh N. Djuric
Grobodan Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 Bacih se opet na genijalnog Drakulu,Brem Stokerovo delo.Valjda me ova kisa inspirisala.
Angelystor Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Terry Pratchett-The Last Hero...po 3. ili 4. put :mrgren:
TOOL Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 bukowski-faktotum... nisam znao da ima film....
LoveHateLove Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Viktor Igo - Jadnici , poceo, pa onda odgledo film , pa mi sad glupo da je citam
Баба_Јага Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 pripovetke od F.D. mi nekako ne prijaju. procitala od Jove Tosevskog - Planetu zena ...i pozelela da me nema. zene su skotovi!
Wise Owl Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 procitala od Jove Tosevskog - Planetu zena ...i pozelela da me nema. zene su skotovi! I na mene je ta knjiga ostavila slican utisak Tesko nama - zenama sa muskim mozgom!
Баба_Јага Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 stvarno, znala sam ja to otprilike i ranije kako funkcionisu stvari, ali ovo je bio udarac nevidjen. prvo sam se smejala dok sam citala a onda sam malo zastala i sve mi je bilo odvratno, ispada kao da smo one bogomoljke ,samo sto ubijamo na mnogo suptilniji nacin. jezivo!
gavrosaurus Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Autostopersko smaranje kroz galaksiju ... Citam je vec 3 meseca i ne ide mi ... Bojim se da cu vratiti knjigu onome od koga sam je i uzeo ... Neprocitanu. Fuck!
Grobodan Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Autostopersko smaranje kroz galaksiju ... Citam je vec 3 meseca i ne ide mi ... Bojim se da cu vratiti knjigu onome od koga sam je i uzeo ... Neprocitanu. Fuck! Ti bre nisi normalan,ta knjiga je genijalna! Ja citam farmakologiju za medicinu toliko je uzbudljiva da sam je procitao 4 puta,mogu i da je prepricam,ali ne bas najbolje
gavrosaurus Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Ja citam farmakologiju za medicinu toliko je uzbudljiva da sam je procitao 4 puta,mogu i da je prepricam,ali ne bas najbolje
tovar Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 osmica - ketrin nevil. simbologija, sah, misterije i francuska revolucija.
ALEXIE_AIC Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Toni Parsons- Nase nezaboravljene price
ilegalac Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 pripovetke od F.D. mi nekako ne prijaju. procitala od Jove Tosevskog - Planetu zena ...i pozelela da me nema. zene su skotovi! Ja sam prisustvovao dva puta tribinama na kojima je on bio gost. To treba doziveti
шмизла Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Toni Parsons- Nase nezaboravljene price slatka knjizica! procitala ljubitelja bioskopa, voker persi... no dobro to je vec klasik... citam dzojsa, portret umetnika u mladosti... aaa ovaj covek ima savrsen stil pisanja!
gavrosaurus Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Majku mu, nikako da dospem do te knjige ... Htedoh je kupiti na ulici (izasla u onoj ediciji Novosti) ali tuc-muc i ne uzeh je ... A sad me grize savest ...
шмизла Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 ja imam nko prastaro izdanje na hrvatskom, kevino
ALEXIE_AIC Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 slatka knjizica! procitala ljubitelja bioskopa, voker persi... no dobro to je vec klasik... citam dzojsa, portret umetnika u mladosti... aaa ovaj covek ima savrsen stil pisanja! Preslatka! "Portret umetnika u mladosti" sam pocela da citam jos pre nekog vremena, i nikako da zavrsim knjigu... Ostalo mi je mozda 30-ak strana. A kupila je jos na proslom Sajmu knjiga. Stalno dodajem sebi novu literaturu.
Peti.Maj Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Ja citam nesto od Paula Koelja, mada mi se ne dopada stil, valjda sam to prevazisao, ali mi se svidja tematika...
krofnica Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Majstor i Margarita - Bulgakov Po ne znam koji put...knjiga je divna. . .da li covek moze da se zaljubi u knjigu? Usput citam i Dnevnik jednog Majstora od istog pisca...vodio je taj dnevnik dok je nastajala gore pomenuta knjiga
Peti.Maj Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Majstor i Margarita - Bulgakov Po ne znam koji put...knjiga je divna. . .da li covek moze da se zaljubi u knjigu? Usput citam i Dnevnik jednog Majstora od istog pisca...vodio je taj dnevnik dok je nastajala gore pomenuta knjiga Pa za nekoga ko zeli da postane hedonista - zaljubljivanje u knjigu i nije tako lose...
Recommended Posts