Brock Samson Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Schopenhauer - Über Die Freiheit Des Menschlichen Willens
AstralliS Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Hese - "Klajn i Vagner". Je l' si ti kupio sabrana dela?
Hudini Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Je l' si ti kupio sabrana dela? Majka mi je profesor književnosti. Ona ih je kupila dok je studirala. Ja sad samo čitam redom.
AstralliS Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 @ Hudini Je l' možeš da se raspitaš negde koliko košta taj komplet?
Hudini Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Ajde videću kod jednog lika koji prodaje polovne knjige koliko može da košta, pa ti javim. Sumnjam da možeš naći isti takav u knjižari.
AstralliS Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Je l' bi moglo da se nađe kod Narodne knjige? U svakom slučaju ti vidi, pa mi javi.
Милица Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 (edited) Пјер Корнеј - "Сид" и Маркиз де Сад - "Разговор између свештеника и самртника" (ваљда тако иде превод) Мислим да бих била много више одушевљена и једним и другим, да ми нису обавеза за факс, тј. да могу опуштеније да читам. Edited March 18, 2008 by Милица
Милица Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Ti to meni? Pa zar nije tako, u svakoj knjizi uzivas vise kad nemas rok do kog je moras procitati, kad je ne dozivljavas kao obavezu...
AstralliS Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Pa naravno da je tako. Ne treba osećati pritisak da moraš nešto da uradiš, u ovom slučaju da pročitaš nešto.
Melodicus Deathus... Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Ti to meni? Pa zar nije tako, u svakoj knjizi uzivas vise kad nemas rok do kog je moras procitati, kad je ne dozivljavas kao obavezu... Tako je... Preporucite mi neku knjigu?? Citam samo fantastiku...
Brock Samson Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Tako je... Preporucite mi neku knjigu?? Citam samo fantastiku... Библија.
זאבים Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Hese - "Klajn i Vagner". Owo je jedna od njegowih retkih koje ne posedujem.:/
AstralliS Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Owo je jedna od njegowih retkih koje ne posedujem.:/ Trebalo bi da se nađe među sabranim delima.
morsko prasence Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Uzela iz biblioteke : "Unikat", "Plava sveska" i "Poslednja ljubav u Carigradu" Milorad Pavic; "Lovac u zitu" Selindzer
lithium Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 ernesto sabato - tunel, porchitala za jedno veche i svidja mi se basg... i sad chitam "istorichara" ne znam kako se zove pisac, al je gotivna knjiga
hypnos Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Ako planiras da citas jos nesto od Barkera (meni se inace The Damnation Game najvise svidja od svih njegovih knjiga) preporucujem ti Coldheart Canyon. Ja trenutno citam Everville od Barkera ali sam se zajeb'o jer je to u stvari drugi deo The Great And Secret Show-a. Jebi ga, i ovako je knjiga do jaja ali ipak nekako nema tu uzivanciju citanja. ja trazhim po owim nashim bibliotekama i u u gradskoj knjizhari ali nishta nema od barkera.uzhas ne znam kako mogu da nabawim bilo koju knjigu od njega... uzgred chitam harry potter zadnji dio:)) Tako je... Preporucite mi neku knjigu?? Citam samo fantastiku... prochitaj knjigu osmica-ketrin nevil. odushewicesh se wjeruj mi
AstralliS Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 "The Damnation Game" je odlična knjiga, odlično pripovedanje.
Милица Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 ernesto sabato - tunel, porchitala za jedno veche i svidja mi se basg... i sad chitam "istorichara" ne znam kako se zove pisac, al je gotivna knjiga Jeste "Tunel" je jako dobra knjiga... Mogla bih je ovih dana opet procitati...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Poslednja knjiga koju sam procitala je To kill a Mocking Bird... Iskreno preporucujem...But who cares?!
Recommended Posts