Goxy Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 dzefri berton rasel-mit o djavolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Djavo cita o djavolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Džonatan Kelerman - Krv i meso Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Почео Хемингвејево "Сунце се поново рађа" које сам читао одавно али ето ме опет са старим пријатељем. Волим га, одговара ми. Читам, додуше и "Дружину прстена" али ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 emocionalna inteligencija - goleman knjiga uopste nije losa.. zapravo, mislim da cu je procitati jos jednom nakon sto je zavrsim.. malo sam se uplasio na nekim mestima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*memento mori* Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Paulo Koeljo - Jedanaest minuta vrlo nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
quiet Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 čarls bukovski - žene po treći put. zaredom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Jeste, ali mi se verovatno čini da smara zbog prva dva dela, koja su ultra-dobra. Daj joj sansu, opaka je knjiga, i zajedno sa svojim nastavkom ("Uspon Endimiona") bas lepo zaokruzuje pricu Džonatan Kelerman - Krv i meso Kakva je ta knjiga? Stoji mi na polici godinama, sve se kanim da pocnem da je procitam, a nikako da krenem... Sad inace zavrsavam "Novi Jerusalim" od Pekica, skroz luda knjiga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Robert Dzordan - Kruna Maceva, deo prvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Nisam citao sitnicarnicu, ali sam citao "opsada crkve Sv Spasa". Tu je Goran barem 50 puta upotrebio izraz "tust i tma". Postavlja se pitanje cemu dubina u opisivanju kada se pri opisima ponavljas, bilo kroz poglavlje, bilo kroz knjigu. Dobro je ponavljanje da ti nesto naznaci, ali ja tako nisam razumeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Znaci Cica Gorio...Secam se toga iz srednje,kako sam se smorio...Nikad gore... Cica Gorio je dobra knjiga. Ja trenutno cxitam udzbenik iz geografije za drugi gimnazije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morsko prasence Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 emocionalna inteligencija - goleman knjiga uopste nije losa.. zapravo, mislim da cu je procitati jos jednom nakon sto je zavrsim.. malo sam se uplasio na nekim mestima. ODLICNA JE KNJIGA Ja sam kupila i procitala "Socijalnu inteligenciju", ali nikako da nadjem "Destruktivne emocije" (Autor je D. Goleman) Trenutno citam "Kako preziveti uprkos roditeljima" Dr Margaret Reinhold Knjiga je bas konkretna i citljiva, nema puno strucnih suvoparnih termina, vec puno konkretnih primera iz zivota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rüzgar /değişik/ Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Borhesova izabrana dela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Djavo cita o djavolu Debilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nightmaster Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 "Dok ne kazem zbogom" Meri Higins Klark Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazidar Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Juche sam zavrshio od Dostojevskog " Bratja Karamazovi" Jako dobra knjiga... Pomalo teshka, i jako obimna :/ Halucinacija jednog od glavnih likova u kojoj razgovara sa Satanom podsetja pomalo na Bulgakova, a ko zna mogutje da je upravo to uticalo na radjanje ideje za knjigu " Majstor i Margarita" Sad sam uzeo "Glas Znanja" - Miguel Ruis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 "Slucaj Carlsa Dekstera Vorda"-Hauard Lavkraft Nisam neki ljubitelj horora..ali iz nekog razloga mi je knjiga zanimljiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 "Zivotinjska farma" od Orvela... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 "Slucaj Carlsa Dekstera Vorda"-Hauard Lavkraft Nisam neki ljubitelj horora..ali iz nekog razloga mi je knjiga zanimljiva ko je izdao to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 (edited) ko je izdao to? Nisam siguran..pise biblioteka Kosmopolis (izgleda da su oni posto na koricama pisu i druga izdanja iz iste edicije koja ukljucuje i ovu knjigu)..a ispod toga pise Logos i Omen. Inace ima je u dereti ali su bas preterali sa cenom! Hvala bogu na bibliotekama Edited June 27, 2008 by Ozziris Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeduzZa Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 "Zivotinjska farma" od Orvela... E ja sam to upravo procitala... Eto kako sistem koliko god da je sra*e, i da se promeni opet bi bio. Ljudi su takvi. Inace ja sad citam Shantica...u nekom sam mood-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 U kom si mudu? Viktor Igo - Bogorodičina crkva u Parizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Ja sam tu Slucaj Carlsa Dekstera dobila za odlican uspeh :) Trenutno ne citam nista, sem za prijemni.....ali cim prodje, imam gomilu knjiga na cekanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Zavrsio sam Dextera Ward-a i mogu samo da kazem da je knjiga stvarno odlicna! Fenomenalno napisana, drzi paznju i nije tra-la-la roman..nego bas mora da se budno prati prica. Iako nije moj omiljeni zanr (horor) iskreno je preporucujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeduzZa Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 U kom si mudu? Viktor Igo - Bogorodičina crkva u Parizu Moody sam Agatha Christie- Ubistvo u orijent-expresu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts