sale 3sm Larry Flynt Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Trenutno citam Kompas Duse,drugi deo serijala Recni sliv tmine.Pisac Son Rasel.Cekao sam godinu dana na nastavak,ali isplatilo se odlicna knjiga!
Ozziris Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 (edited) Oldus Haksli-Vecna Filozofija..sveze kupljeno na sajmu Edited October 22, 2008 by Ozziris
Novaliis Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Pa, s obizrom da zivimo u modernom dobu i da vecina ljudi nema potrebu za istinskom umetnoscu i da ta ista vecina ne cita uopste ili cita mahom "potrosacku literaturu", ne cudi da je takva knjizevnost (ili ne) postala toliko popularna. Cilj danasnjeg coveka jeste da se zabavi, i da se rastereti na neki nacin, oslobodi tenzije na emocionalnom planu, i takva knjizevnost mu upravo to omogucava. Citas, ne razmisljas previse, zabavljas se i opustas... Inace... Eraldo Baldini - Kao vuk ...A, je li? A otkud znas? Da li si ikada pogledao vuka u oci? Okrugle su i zute, cini ti se da gore, paralisu te. Da li si znao da ako ti vuk uhvati pogled, ukocis se poput kipa i gubis sposobnost da pokrenes cak i samo prst?... ^^ Mnogo dobra knjiga x) Da, meni je to i dalje gubljenje vremena, ali nema veze. A ovo za vuka je zanimljivo, posto sam i ja vuk, znam kako to ide Kada me vidite, spustajte pogled!
KazimKazim Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Jel zna neko gde ima da se nabave knjige Radomira Belacevica? Unapred zahvalan
Angelystor Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Terry Pratchett - The Fifth Elephant
Metalpirat Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 (edited) stephen king & peter straub - talisman Nemam bas toliko vremena, ali blizu je kraj. Edited October 24, 2008 by Metalpirat
gavrosaurus Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 "100 година самоће" и за сад је одлична!
°°Džoca°° Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Da, meni je to i dalje gubljenje vremena, ali nema veze. Hehe, pa dobro. Budi ponosan na sebe Verovatno spadas u onaj mali procenat ljudi koji cita iskljucivo 'visoku' knjizevnost :] Doduse, tuzno je da su na ovogodisnjem sajmu knjiga najtrazenije bile nekakva Grabljivica, nekakve Sponzoruse i sl. Ali dobro, i to je za ljude... :] H.P.Lavkraft - Slucaj Charlsa Dekstera Vorda Sjajno!
Novaliis Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Hehe, pa dobro. Budi ponosan na sebe Verovatno spadas u onaj mali procenat ljudi koji cita iskljucivo 'visoku' knjizevnost :] Doduse, tuzno je da su na ovogodisnjem sajmu knjiga najtrazenije bile nekakva Grabljivica, nekakve Sponzoruse i sl. Ali dobro, i to je za ljude... :] Pa ne bih rekao da citam iskljucivo 'visoku' knjizevnost Ranije sam citao dosta istorijskih romana a sada najvise volim skandinavce poput Hamsuna ili Lua, ili neke religijsko-psiholosko-mitoloske knjige ili romanticare. A sad razmisljam da uzmem nesto od Danikena
hypnos Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 DOM LORDOVA -FILIP ROZENBERG govori o par jakih porodica u americkom drustvu koje su bogate i imaju veze sa pranjem novca,drogom ali i o nekim drugim stvarima.mnogoo dobra knjiga
°°Džoca°° Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Pa ne bih rekao da citam iskljucivo 'visoku' knjizevnost Ranije sam citao dosta istorijskih romana a sada najvise volim skandinavce poput Hamsuna ili Lua, ili neke religijsko-psiholosko-mitoloske knjige ili romanticare. A sad razmisljam da uzmem nesto od Danikena Pa dobro, kad sam napisala 'visoku', mislila sam pre svega na onu koja ne potpada pod "literaturu za siroke naordne mase', ili kako bi se vec zvala Potrosacka? x) Uh, Lu Lu Lu... Kupila sam "Mulej" na sajmu, trebalo bi da se bacim na nju uskoro... jedva cekam! x)) Nije bio nijedan primerak "Naivan.Super." O_o Potrazicu u knjizari nekoj. Moram je imati! xD Dobar izbor, btw...
Novaliis Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 'Mulej' je super, kao i sve od njega (sto sam procitao do sada). Takk
°°Džoca°° Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Slazem se U stvari, za Mulej cu tek da vidim xD Ingen orsak :]
Novaliis Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Mark Sedgwick - Against the Modern World
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Eshil - Orestija Zoran Stojanovic - Teorija tragedije Nice - Rodjenje tragedije Platon - Drzava Sve za faks .
Dead Man Walking Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 "Dž.D.Selindžer - Lovac u žitu" Odlična
Novaliis Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Eshil - Orestija Zoran Stojanovic - Teorija tragedije Nice - Rodjenje tragedije Platon - Drzava Sve za faks . Odjednom sve? Svaka cast.
quiet Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 "Dž.D.Selindžer - Lovac u žitu" Odlična jel izdavač lom? da nemaš možda njihov katalog, ili nešto slično? imaju baš zanimljive naslove... bar ono što sam video na sajmu
phantasm of the living Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Eshil - Orestija Zoran Stojanovic - Teorija tragedije Nice - Rodjenje tragedije Platon - Drzava Sve za faks . Drzava je fantasticna.
Recommended Posts