Black Label Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Mislim da se neces pokajati Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) Ta knjiga je jebeno zlo!!!!!!!!!!!!!!!!! Znaci citala sam je otprilike u drugoj god srednje i posle toga isla sam kod psihijatra... Citala sam Kastanedu...I nisam isla kod psihijatra... ? Ova knjiga je odlicna. I ne sluzi samo za citanje vec da se malo zapitas, naucis nesto novo itd.. Uglavnom dobra je za ljude koji su vec upuceni u koncept karme. Orvel - 1984, previse siva knjiga, al je ok. Edited March 8, 2009 by Ash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Naomi Novik - His Majesty's Dragon. Suuuper je! Još samo da nadjem i druga dva dela... Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil's plaything Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 B. D. Benedikt je naš najgori izvoz ubedljivo. jedino što mu valja je priča o karmi, i to prva tri ili četiri života. što knjiga više odmiče to je gora. bar meni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) ma kao prvo nije uredu da me vredjas kao drugo jebi se U redu je jer si gori od bilo kog narkomana. Benedikt nije bolji od Koelja, tj dno je dna. Edited March 8, 2009 by Vidi Ovo Broji Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Meni se knjiga bas svidela, doduse to je jedina knjiga koju sam procitao od njega, pa ne mogu da cenim kakav je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ccc, pa nije Gorder Englez, već Norvežanin. Appelsinpiken (The Orange Girl) (2004) Elem, devojka s pomorandžama je od onih knjiga koje ćete pročitati i nakon toga dugo razmišljati o nečemu što je suština knjige. Kad biste pročitali o čemu se radi, ne biste se zainteresovali, ali kad se pročita... Da, totalno je zanimljiva knjiga. Ja sam je pročitao za sat i po vremena jednom kada sam pobegao iz škole u srednjoj i sedeo sam na klupi dok nisam pročitao, pa sam posle otišao negde, pojma nemam gde. Kako nije, pa Justejn je tipicno englesko ime! A i u knjizi ocigledno non-stop spominje neke engleske ulice i gradove... Prijatelje, m'rš na wikipediju. Meni je Justejn isto jedan od omiljenih pisaca, Sofijin Svet je fenomenalna knjiga, kanim se da nabavim još neke koje nemam, nego sve odu pare na nešto drugo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil's plaything Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Meni se knjiga bas svidela, doduse to je jedina knjiga koju sam procitao od njega, pa ne mogu da cenim kakav je. ako želiš da ti se smuči pročitaj Peti život, to su odvojili u posebnu knjigu. Benedikt je opsednut vezama izmedju likova od preko 50 godina sa maloletnim devojkama, i sve knjige su mu religijskog tipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 ako želiš da ti se smuči pročitaj Peti život, to su odvojili u posebnu knjigu. Benedikt je opsednut vezama izmedju likova od preko 50 godina sa maloletnim devojkama, i sve knjige su mu religijskog tipa Hahaha, to za maloletnice sam primetio. :) Ne znam kad cu sl. put njega da citam, imam svasta na spisku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 da li je neko čitao slepilo? autor je žoze sarmago. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Čitam trenutno neki National Geographic priručnik za slikanje pejzaža Inače dobio sam Devojku sa pomorandžama i "Sneg pada na Kedrove" od izvesnog Dejvida Guttersona pa ću krenuti uskoro sa nečim od ta dva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 dozivljaji dobrog vojnika svejka u prvom svetskom ratu - jaroslav hasek, stoti put. Imaš to na srpskom??? Ima da se kupi na srpskom??? To je kvltna knjiga naše familije, pored može i bez kavijara, ali ja je nisam čitala jer, avaj, ne znam češki uprkos poreklu. Halp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Prijatelje, m'rš na wikipediju. Nadam se da se barem ti zezas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Koleza, znaš i sam koliko sarkazam izbija iz mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 da li je neko čitao slepilo? autor je žoze sarmago. Tvrdokorni moralizam u deluxe pakovanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 tesho nisi zanimljiv nemoj smarati ljude ionako nemas nista pametno da kazes. Zudnja za Zivotom-Irving Stoun Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil's plaything Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Preston/Čajld - Knjiga Mrtvih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Tvrdokorni moralizam u deluxe pakovanju. ovo si tako napisao da ne znam da li u tovjim očima deluxe pakovanje nadvladava tvrdokorni moralizam Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Bodrijar se trenutno ogleda u mojim ocima, Saramago mi je prezvakana tema vec 2 godine, ali mislim da je gadan kako god da ga okrenes. Nobelovci gtfo. Enter, Ballard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 (edited) ovaj, bodrijar, konza, pilici, cluck order, no order, no order... http://i44.tinypic.com/2eec3g3.jpg http://i43.tinypic.com/2m27req.jpg http://i44.tinypic.com/n69c88.jpg http://i41.tinypic.com/2vv8gwk.jpg Edited March 10, 2009 by Vidi Ovo Broji Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 ? Ova knjiga je odlicna. I ne sluzi samo za citanje vec da se malo zapitas, naucis nesto novo itd.. Uglavnom dobra je za ljude koji su vec upuceni u koncept karme. Orvel - 1984, previse siva knjiga, al je ok. Pa ja od razmisljanja umalo da odlepim...Od Orvela mi se vise svidja Zivotinjska farma... Ne znam da li je neko predlzio vec ali jako dobra knjiga je Upotreba coveka od Aleksandra Tisme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 E meni rece ortakinja da je Zivotinjska Farma bolja knjiga, uzecu i nju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Banana Yoshimoto - Kuhinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Knut Hamsun - Krug se zatvara. Drugi put. Remek djelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Balzak -deux contes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts