Guest HEFEST Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 v for vendeta - alan mur nula i nishta - danil harms nuspojave - vudi alen Film po prvoj knjizi je sranje i prica skoro nula. Za Vudija bih na slepo rekao da je ok. Alijenista - Kejleb Kar Skrivena Kamera - Zoran Zivkovic Matica Zemlja - Artur Klark Tocak Vremena - Robert Jordan - ocekujem zeljno sledeci deo. Valjda cu poziveti da procitam do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Alijenista - Kejleb Kar Skrivena Kamera - Zoran Zivkovic Matica Zemlja - Artur Klark Tocak Vremena - Robert Jordan - ocekujem zeljno sledeci deo. Valjda cu poziveti da procitam do kraja. Extra kombinacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Extra kombinacija Meni se Ime Ruze ne svidja previse za razliku od filma (sto me iznenadilo). Ako vec hocu da se igram detektiva onda je tu Agata Kristi. Preporucio bih ti jednu knjigu koja ce ti se svideti i mislim da se zove Osmica. Proverio sam na netu i nisam siguran posto je knjiga koju sam ja citao imala na naslovnoj strani sahovsku tablu sa svim figurama. Citao sam je pre par godina i mogu ti reci da je knjiga stvarno must za svakog iole ozbiljnijeg citaoca. Pojavljuju se Bah i Njutn kao pravi akteri i sve to predivno upakovano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Dzordan - Ponovorodjeni zmaj, napredujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Meni svi preporucuju Tolkinovog "Hobit"-a,posto se lozim dosta na epic knjizevnost... Valja li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Pazi, "Hobit" je kao delo napisan tako da je Tolkin uglavnom ciljao na decu kao na glavnu publiku, ali je u principu fina knjizica i dobar uvod u samog "Gospodara". Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Meni se Ime Ruze ne svidja previse za razliku od filma (sto me iznenadilo). Ako vec hocu da se igram detektiva onda je tu Agata Kristi. Preporucio bih ti jednu knjigu koja ce ti se svideti i mislim da se zove Osmica. Proverio sam na netu i nisam siguran posto je knjiga koju sam ja citao imala na naslovnoj strani sahovsku tablu sa svim figurama. Citao sam je pre par godina i mogu ti reci da je knjiga stvarno must za svakog iole ozbiljnijeg citaoca. Pojavljuju se Bah i Njutn kao pravi akteri i sve to predivno upakovano. Nisam ni znala da postoji film... Chitala sam bash dosta knjiga od Agate i na kraju se i izvezbala da otkrivam ubice . Mada nisam tu Osmicu, naci cu je... Inache, Skrivena kamera mi je prva knjiga od Zivkovica koju sam chitala i fenomenalna je. Ako nisi chitao, uzmi posle od njega Chetvrti krug. Pojavljuju se i Stiven Hoking i Sherlok Holms! Mnogo je dobra knjiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Pazi, "Hobit" je kao delo napisan tako da je Tolkin uglavnom ciljao na decu kao na glavnu publiku, ali je u principu fina knjizica i dobar uvod u samog "Gospodara". Pa onda i nema svrhe citati,posto sam "Gospodare..." vec procitala ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightfall Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Plavi Mars od Kima Robinsona. Odlicna SF trilogija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Alber Kami - Mit o Sizifu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Nisam ni znala da postoji film... Chitala sam bash dosta knjiga od Agate i na kraju se i izvezbala da otkrivam ubice . Mada nisam tu Osmicu, naci cu je... Inache, Skrivena kamera mi je prva knjiga od Zivkovica koju sam chitala i fenomenalna je. Ako nisi chitao, uzmi posle od njega Chetvrti krug. Pojavljuju se i Stiven Hoking i Sherlok Holms! Mnogo je dobra knjiga. Film je sa Son Konerijem i to bas dobar. Osmica nije od Agate i vise je kao neka fantasticna misterija. Ovo je prva Zivkoviceva knjiga koju citam (jer su u Laguni rasprodali Nemoguce price). Stiven Hoking je bas omiljeni lik kod modernih pisaca fantastike. Den Simons je cak izmislio Hokingov pogon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syndrome Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 trenutno, Chak Palahnjuk - Preziveli. (; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 trenutno, Chak Palahnjuk - Preziveli. (; Odlicna knjiga, a i pisac!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Film je sa Son Konerijem i to bas dobar. Osmica nije od Agate i vise je kao neka fantasticna misterija. Ovo je prva Zivkoviceva knjiga koju citam (jer su u Laguni rasprodali Nemoguce price). Stiven Hoking je bas omiljeni lik kod modernih pisaca fantastike. Den Simons je cak izmislio Hokingov pogon. Aha, a znash li ko je pisao tu Osmicu? Da, dobre su i Nemoguce priche. Postoje i Nemoguce priche 2, ali ih nisam chitala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Pa onda i nema svrhe citati,posto sam "Gospodare..." vec procitala ^^ Ima svrhe citati. Meni je bas dobra knjiga. A i skapiraces neke stvari iz LOTR-a bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Ok. Tnx ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Znas kako, ja sam isto prvo procitao "Gospodara" pa onda "Hobita" i isplatilo se, lepo ti razjasni neke ranije dogadjaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Gaj Gavriel Kej - Jedrenje u Sarantiju (i valjda nisam postovao za ovu knjigu, ko ce to da pamti ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 pojma nemam gdje da postavim ovo pitanje, ne mogu da nađem topic o Bukovskom zanima me koji je engleski naziv za njegov roman Bludni sin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil's plaything Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 ham on rye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 karl segan/en drajan-seni zaboravljenih predaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandra_ Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Chopra, Deepak < Put carobnjaka > '97. A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Nik Hornbi- Sve o decaku (upravo zavrsila), obozavam njegove knjge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Chitala sam pre nekoliko godina tu knjigu, dobra je. Nije ni film losh... 'Ajde preporuchi mi josh neku dobru knjigu od njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts