phantasm of the living Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 drud od dena simonsa. odusevljena sam. 1
Black Label Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Preporucite neki detective, mystery, thriller roman Moze i neki dobar vampirski!
phantasm of the living Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Preporucite neki detective, mystery, thriller roman Moze i neki dobar vampirski! upravo ovaj iznad tvog posta. ima sve to.
Black Label Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Nisam njegov fan, pa nisam obratila nesto posebno paznju. Provericu ga
ElektroHexe Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Preporucite neki detective, mystery, thriller roman Moze i neki dobar vampirski! nešto od D. Prestona i L. Čajlda (Kabinet čudesa ili Mrtva priroda sa vranama)
Marko, Mon_a[MOR]e Posted December 22, 2010 Report Posted December 22, 2010 Nisam citao Fantea pre. Dobar je Fante "Put za Los Andjeles"
Novaliis Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Vec sam zaboravio na Vukodava, jel to 4. deo izasao konacno, ili jedan od prva tri ali sam ja zaboravio?
Ајлин Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 (edited) Nije još izašao četvrti deo. OT: Hilton - The Lost Horizon Redfild - Deseti Uvid Edited January 2, 2011 by Ајлин
Lou Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Hese - Srecan je ko ume da voli Odlična zbirka svega i svačega, mada su me citati manje zaintrigirali, budući da sam pročitao dobar deo Heseovih romana i novela, te već imam omiljene misli i delove. Pripovetke i pesme su upravo ono zbog čega ovu knjigu vredi imati, ako čitalac nije početnik kada je Hese u pitanju.
The Riddler Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Za one koji vole da citaju/skupljaju knjige, u Laguni je do 11. januara u toku akcija - 750 knjiga po ceni nizoj i do 70%. Knjige su uglavnom izmedju 150 i 400 din. Ako neko voli Praceta, 10-ak njegovih knjiga je na popustu... Link
The Riddler Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 jel vazi samo za clanove ili za sve? Popust vazi za sve... Imas gore link sa svim knjigama koje su na popustu, pa pogledaj ima li sta za tebe...
ElektroHexe Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 taj popust traje vec mesec dana u delfiju
Brynhildr Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Lars Saabye Christensen - Maskeblomstfamilien 2 2
Guest Administrator Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Sajmon Skerou - Pod Orlovom zastavom. Sjajna knjiga , jedva cekam da dodjem kuci da je zavrsim. 1
Gruja Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Tacka prevare, Den Braun Zanimljiva knjiga, svidja mi se kako pise, teorije zavere, obavestajne sluzbe. Preporuka i za Digitalnu tvrdjavu od njega 2
Лука Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Što vam rokaju ove minjare? Neka čita svako ono što hoće, SF, epika, Den Braun... Velika debela plusčina je i sama činjenica da neko želi da odvoji vreme da čita knjige u ova vremena kada se toliko tovimo svakakvim informacijama sa cyberspace-a i drugih mas medija. Poslednja knjiga koju sam pročitao je "Glad" Knuta Hamsuna. Sad sam uzeo Kafkin "Zamak". Čitao sam neke savremenike pre toga ali ovi (uslovno rečeno) "matorani" su mi baš legli kako treba. 3 1
Face Of Melinda Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 Per Olov Enquist: Prica o Blans i Mariji... Ova knjiga pruza drugaciji pogled na zivot Marije Kiri iz beleski Blans Vitman, jedne od najpoznatijih zena kojoj je dodeljena dijagnoza histerije. Dobar nacin pisanja, interesanta, preporucujem.
Brynhildr Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 Što vam rokaju ove minjare? Neka čita svako ono što hoće, SF, epika, Den Braun... Velika debela plusčina je i sama činjenica da neko želi da odvoji vreme da čita knjige u ova vremena kada se toliko tovimo svakakvim informacijama sa cyberspace-a i drugih mas medija. Poslednja knjiga koju sam pročitao je "Glad" Knuta Hamsuna. Sad sam uzeo Kafkin "Zamak". Čitao sam neke savremenike pre toga ali ovi (uslovno rečeno) "matorani" su mi baš legli kako treba. Kako ti se čini "Glad"? Uglavnom je ljudima strašno naporan. Ja imam neki trip da ne čitam dela koja znam da ću raditi na faksu, tako da nisam još (ali ću morati za mesec-dva ))
-con-struc-tor- Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Velika debela plusčina je i sama činjenica da neko želi da odvoji vreme da čita knjige u ova vremena kada se toliko tovimo svakakvim informacijama sa cyberspace-a i drugih mas medija. право велиш! то сам и ја одувек говорио. уопште није свеједно да ли човек у шунду ужива посредством писане речи или нпр. телевизије. читање активира успаване снаге: прочитати силне странице изискује више драгоценог времена него, рецимо, погледати неки филм. нема сатисфакције веће од оне коју осећамо након одисеје кроз обимну књигу, тај пут је дужи!
Recommended Posts