Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Hese - Srecan je ko ume da voli

Odlična zbirka svega i svačega, mada su me citati manje zaintrigirali, budući da sam pročitao dobar deo Heseovih romana i novela, te već imam omiljene misli i delove.

Pripovetke i pesme su upravo ono zbog čega ovu knjigu vredi imati, ako čitalac nije početnik kada je Hese u pitanju.

Posted

Za one koji vole da citaju/skupljaju knjige, u Laguni je do 11. januara u toku akcija - 750 knjiga po ceni nizoj i do 70%. Knjige su uglavnom izmedju 150 i 400 din. Ako neko voli Praceta, 10-ak njegovih knjiga je na popustu...

Link

• 2 weeks later...
Guest Administrator
Posted

Sajmon Skerou - Pod Orlovom zastavom.

1065v.jpg

Sjajna knjiga , jedva cekam da dodjem kuci da je zavrsim.

• Downvote 1
Posted

Tacka prevare, Den Braun

Zanimljiva knjiga, svidja mi se kako pise, teorije zavere, obavestajne sluzbe.

Preporuka i za Digitalnu tvrdjavu od njega

• Downvote 2
Posted

Što vam rokaju ove minjare? Neka čita svako ono što hoće, SF, epika, Den Braun...

Velika debela plusčina je i sama činjenica da neko želi da odvoji vreme da čita knjige u ova vremena kada se toliko tovimo svakakvim informacijama sa cyberspace-a i drugih mas medija. :D

Poslednja knjiga koju sam pročitao je "Glad" Knuta Hamsuna. Sad sam uzeo Kafkin "Zamak". Čitao sam neke savremenike pre toga ali ovi (uslovno rečeno) "matorani" su mi baš legli kako treba.

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Per Olov Enquist: Prica o Blans i Mariji...

Ova knjiga pruza drugaciji pogled na zivot Marije Kiri iz beleski Blans Vitman, jedne od najpoznatijih zena kojoj je dodeljena dijagnoza histerije. Dobar nacin pisanja, interesanta, preporucujem.

Posted

Što vam rokaju ove minjare? Neka čita svako ono što hoće, SF, epika, Den Braun...

Velika debela plusčina je i sama činjenica da neko želi da odvoji vreme da čita knjige u ova vremena kada se toliko tovimo svakakvim informacijama sa cyberspace-a i drugih mas medija. :D

Poslednja knjiga koju sam pročitao je "Glad" Knuta Hamsuna. Sad sam uzeo Kafkin "Zamak". Čitao sam neke savremenike pre toga ali ovi (uslovno rečeno) "matorani" su mi baš legli kako treba.

Kako ti se čini "Glad"? Uglavnom je ljudima strašno naporan. Ja imam neki trip da ne čitam dela koja znam da ću raditi na faksu, tako da nisam još (ali ću morati za mesec-dva :haha:))

• 2 weeks later...
Posted

право велиш! то сам и ја одувек говорио. уопште није свеједно да ли човек у шунду ужива посредством писане речи или нпр. телевизије. читање активира успаване снаге: прочитати силне странице изискује више драгоценог времена него, рецимо, погледати неки филм. нема сатисфакције веће од оне коју осећамо након одисеје кроз обимну књигу, тај пут је дужи!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...