Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ово може и у Жал за младос'

у основној сам гутао СФ, између осталог и Поларисово издање "Одисеје" које се звало "Свемирска одисеја", сви делови, 600 страна. сад сам тражио слику на нету, али нигде нема.

good ol' times :frown:

Edited by -con-struc-tor-
  • 2 weeks later...
Posted

Густав Мајринк - Бели доминиканац

Умберто Еко - Име руже

Где сам ја живео до сад, кад тек сад читам ово... :haha:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Густав Мајринк - Бели доминиканац

Умберто Еко - Име руже

Где сам ја живео до сад, кад тек сад читам ово... :haha:

Previše je klasika da bi se sve pročitalo, ali dobro je kada makar nešto od toga stignemo. :da:

• 2 weeks later...
Posted

Da li je citao neko Noc Demona, pisac je Piter V. Bret . Izdavac je Laguna, skoro je izasla... Ja sam je danas kupio, a nadam se da cu sledecih danas poceti da je citam...

Posted

Jok, čekam film :seronja:

Čitaj ti, ja sam samo prelistala, odustala, i uzela Maruhu Tores - Dok živimo :zuba: kao adekvatnu zamenu za razbibrigu

Posted

Deluje mi kao nešto što bih pročitala i zaboravila na to. Ne obraćaj pažnju, lični tripovi. Čula sam da je počelo snimanje filma po toj knjizi, računam da može nešto zanimljivo da se napravi, ima mogućnosti za efekte. I ne volim i da čitam knjigu i gledam film, uvek se malo razočaram.

Posted

Mislim da gresis sto stavljas filmove ispred knjiga... Cisto, znas da film nikada ne moze da bdue dobar koliko i knjiga, a kad u'vatis da citas knjigu posle gledanja filma, bude dosadno, jer je vec vidjeno... S'a znam, radije bih se razocarala (ili u retkim slucajevima, odusevila) filmom nego se samo razocarala filmom. Ali, ono, tvoja stvar, postujem :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...