Мајор Гашпар Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 Симонс - Стрвинарска утеха [средишњица]
MegaDave90 Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Opet citam : R. Radic, Srbi pre Adama i posle njega 4
Rehabilitovani Bagrem Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 Lenjin-Razvitak Kapitalizma u Rusiji. 3
..charlie.. Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 Aleksandar Tesic - Kosingas:Red Zmaja
Gruja Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 (edited) Симонс - Стрвинарска утеха [средишњица] Ja sam nedavno zavrsio Otvaranje, odlicna je, moram da nabavim i preostale. Sad citam Teror od Simonsa, jos sam na pocetku, ali deluje zanimljivo. Edited January 9, 2012 by Gruja 1
MegaDave90 Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Zanimljivo, nalupali mi minuse, ljudi verovatno ni ne znaju o cemu je pisano u knjizi. ont: Andrej Mitrovic - Vreme Netrpeljivih
sale 3sm Larry Flynt Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Zanimljivo, nalupali mi minuse, ljudi verovatno ni ne znaju o cemu je pisano u knjizi. ont: Andrej Mitrovic - Vreme Netrpeljivih Armijica Dereticevaca ti dala minuse,posto je pokazao kolike su dileje i Deretic i kompanija. Krenuo Faraona,nastavak Kleopatre(malo pate od intriga i zavera,al Kleopatra nije losa,u sustino nesto kao zapleti u Igri prestola,ko ce do vlasti,ko ce koga da zavrne itd) Lausevica procitah,cisto da ne bude da sam neinformisan,kad "cela Srbija bruji o toj knjizi".Zalosno da jedan reziser i jedan glumac napisu bolje knjige od mnogih domacih koji sebe zovu piscima danas. Iz Nekronomikona trenutno zavrsih Lurking fear. I citam Na drini cuprija,od srednje skole je nisam citao,pa reko da se malo poCetim(skoro sam procitao i da je Andric '61. potukao Tolkina i Gospodara posto je i on bio kandidat za Nobela,a da su clanovi zirija iznapusavali Tolkina)
Јарослав Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 По ко зна који пут: Мефисто и Златокоса - Срђан Крстић. 1
sale 3sm Larry Flynt Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Čuh to danas na radiju, zanimljivo. Evo iskpah vest,za ostale koji nisu culi Andrić bio bolji od Tolkina
Lou Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Ahaha, koji komentari, a najjači su ovi koji pričaju da je Tolkin sve to izmislio. I novinar kod kojeg akuzativ od Ivo glasi Ivu.
Morpheus Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 I ja svakako dajem prednost Andricu,Tolkina nisam ni citao jer me naprosto ta vrsta literature ne zanima ;ali to u vezi Nobelove nagrade i ne moze biti neko mjerilo stvari. Sili Pridomu je dodijeljena nobelova nagrada 1901,i gotovo da je zaboravljen pisac,a nije je dobio Tolstoj. Nobelovu nagradu nisu dobili veliki pisci kao sto su Dzojs, Prust, Kafka, Conrad, Nabokov, Borges, Calvino... Nobelovu nagradu nije dobio Miroslav Krleza,koji je,po meni,bolji pisac od Andrica.
Novaliis Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 Julijus Evola - Ride The Tiger: Survival Manual for the Aristocrats of the Soul Ova spada, za mene, u top 5 knjiga ikad. 1
Smegmator Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 Novaliis - jeste...steta sto nema prevedeno...
Masha Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 Mirjana Popović - Radović - Mitološki rečnik biljnog sveta. Robert Silverberg - Legende (11 pripovesti majstora savremene fantastike) 1 1
MegaDave90 Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 R. Mandru, Opsednutost djavolom i vradzbine u 17. veku 1 1
Lou Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 Super mi je što se neko mota po ovoj temi i svima redom deli minuse.
Novaliis Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 (edited) Minusi su kul, jbg. Novaliis - jeste...steta sto nema prevedeno... Nema? To je baš bezveze, Evola me sve više iznenađuje i planiram da pročitam sve od njega, osim striktno političkih tekstova jer me oni ne interesuju. Pa makar da su preveli te tri najznačajnije njegove knjige.. Edited January 16, 2012 by Novaliis 1
..charlie.. Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 (edited) Guillermo del Toro i Chuck Hogan - Soj Edited January 17, 2012 by ..charlie.. 1 1
Recommended Posts