Jump to content

Knjiga koju trenutno čitate?

Recommended Posts

To je brat moga brata i takođe moj komšija. Osvetlao obraz nama metalcima devedesetih kada nismo mogli u WC da odemo, a da ne naletimo na smrdljive dizele. Tako je počeo i onaj glupan da se širi, a nije znao da je jedan od najzajebanijih ljudi u državi ispred njega. Obezbeđenje poslao na spavanjac, a njemu posle udarao klempe, vukao ga za nos i maltretirao ga baš onako žestoko na očigled cele publike koja je pristizala na koncert. Nekih hiljadu ljudi sigurno moglo je da uživa u prizoru. Njegovi verni fanovi nisu smeli da mu pomognu jer su svi znali ko je moj komša. Sa njim nije bilo mnogo zajebancije.  On je inače voleo to da radi i ceo život je radio na svojoj specijalizaciji u oblasti nasilja i  mučenja drugih ljudi. 90% njih su to i zasluživali, a nekada bi promakao i neko ko se zatekao samo na pogrešnom mestu. Nije ga tukao jer nije imao šta da tuče, samo se igrao sa njim kao pas sa gumenom koskom. Prisutni su svedočili da je Dr. Igi rekao tada da više njegova noga neće kročiti u Aranđelovac jer je jedva živu glavu izvukao. 😂

Edited by HEFEST
  • Like 1
  • Upvote 1

U našem gradu je vladao kodeks viteštva i nije bilo pucanje u leđa na kurvinski način kao što je to radio beogradski ološ. Jeste bilo par mentalno obolelih koji su bacali bombe, ali samo jedno ubistvo iz vatrenog oružja tokom čitavih devedesetih se desilo u Aranđelovcu što je veliki pokazatelj da je bilo mnogo više pravih tuča. Dizeli su napadali u čoporima kao kerovi što oni i jesu bili dok smo mi metalci uvek bili brojno inferiorni. Jedno vreme su i pankeri bili jaki i imali svoj klan, ali su se kasnije uglavnom priklanjali nama. Pank je već umirao i u to vreme, dok je sada već zaboravljen žanr. U svakoj generaciji smo imali najjače ljude u gradu tako da  iako su bili brojno nadmoćni utoliko su više dobijali batine.  Komša je bio najjači iz svih generacija i u to vreme je obilazio Srbiju pa čak i Crnu Goru i za sobom ostavljao pustoš. Ako i dan danas pitaš ljude npr. u Herceg Novom kada su meštani najviše batina dobili odgovoriće ti verovatno da je to bilo kada je tu letovao neki ludak iz Aranđelovca. Lik je bukvalno masakrirao pola grada sam. Mene su napali u Herceg Novom dve godine posle toga čim su čuli iz kojeg sam grada jer je tada rana još bila sveža. 😂

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...