sleepy Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 citam 2gu knjigu iz serijala "Tocak Vremena" od Robert Dzordana koja se zove "Veliki lov" ...po malo citam "Satana" od Mila Glavurdica..ali to idem opusteno...uzeo sam da je citam posle filma Excorsist the begining... ...i citam Jung-a "Covek i njegovi simboli" ...plus osnovi racunarske tehnike,ekonomija 1 i kvantitativne metode u racunarstvu ..mada tu mi je negde i anatomija ali nju zaobilazim vec duze vreme
shock! Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 (edited) btw, nikad nisam uspjela nabaviti psihijatriju.. vredi... Edited November 25, 2004 by shock!
metal lady Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 na ovom mestu lezi onaj citalac koji nece nikada otvoriti ovu knjigu. on je ovde zauvek mrtav. cik pogodite koja je ovo ukleta knjiga buahahaha
Artur Dent Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 na ovom mestu lezi onaj citalac koji nece nikada otvoriti ovu knjigu. on je ovde zauvek mrtav. cik pogodite koja je ovo ukleta knjiga buahahaha Hazarski recnik-Milorad Pavic
Machka Naopachka Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 e ja chitam roberta dzordana (tochak vremena) i bash sam odushevljena. nishta lepshe od shuplje fantazije
Face Of Melinda Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 E to je ono sto me nervira kod tih SF/Ef knjiga... poz
sleepy Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 ...pa dobro jeste dzordan supalj ali je bas za odmaranje mozga
amy_mccoy Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 (edited) Barbara de Andjelis- Kako voleti neprestano Vecina seksualnih problema je samo simptom problema u drugim oblastima. Ako pokusavate da potisnete ili sakrijete slabosti ili probleme u vezi, oni ce iskrsnuti u krevetu! Edited November 29, 2004 by amy_mccoy
forever*autumn Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Leto noci - Den Simons procitah i prijatno se iznenadih...
Face Of Melinda Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Barbara de Andjelis- Kako voleti neprestano Vecina seksualnih problema je samo simptom problema u drugim oblastima. Ako pokusavate da potisnete ili sakrijete slabosti ili probleme u vezi, oni ce iskrsnuti u krevetu! Meni je moja sestra uvalila od te tzv knjizevnice "ajne o muskarcima koje bi svaka zena trebala da zna" joj kako je to trulo Sistemi... sistemi... danas se suvise ljudi zaludjuju sistemima koji im tzv knjizevnici psiholozi preporucuju, ali kada malo vise zadjes u tematiku skontas da to postoji samo da bi se prodalo i kao pomoglo ljudima. Tako da preporucujem toplo svima "Sliku Dorijana Greja" od Oskara Vajlda i bilo sta od Jejtsa evo ga i jedan citat u njegovo ime Author: William Butler Yeats "Life moves out of a red flare of dreams Into a common light of common hours, Until old age bring the red flare again." Land of Heart’s Desire.
lunja Posted November 30, 2004 Report Posted November 30, 2004 stiven king - TO... ne mogu da kazhem da je ovo najduzha knjiga koju chitam ali je sigurno u vrhu... i sa ovim zavrshavam kingovu fazu
kojan Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 Upravo pocinjem Srdjan Krstic - Mefisto i Zlatokosa
nwoggy Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Ne citam nista jer nemam vremena! A kad ga budem imao verovatno ce to biti neko Star Wars stivo!
Froiibaad Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 za 5 dana 1. 4 dela Hari Poter-a pukoshe sad vitlam 5. deo
Jackie Brown Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 High Fidelity,a onda se vracam na Dekameron
Recommended Posts