CTPAX Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Daglas Adams - Autostoperski vodic kroz galaksiju... Toliko sam dugo bezao od nje, a sada kako je duze citam ona postaje sve bolja...
miss Penny Lane Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 ja sam to citala na moru i bas mi se dopala
шмизла Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 jel vredi to ista? ja cuo da je smor Nije losa, ali ono...Meni nije bila narocito interesantna, valjda zbog teme, s obzirom an to koliko ja imam godina... A Danijelu Stil mrzim...I ove Bronteovke...Rispekt, al' smaraju.
amy_mccoy Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 iz tvoje tastature u bozje usi ovo za tvoj prijemni da ovo za moj ispit nadam se da ne
Elderane Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Kim Stenli Robinson-Crveni,zeleni i plavi Mars!
CTPAX Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Vao, Crveni Mars je odlicna knjiga... Ostale dve jos nisam stigao da procitam, ali cim ih nabavim bacicu se na njih... Neverovatno dobro opisan nacin kolonizovanja Marsa... A must have za SF frikove...
CTPAX Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 ja sam to citala na moru i bas mi se dopala Dobro, na moru je verovatno bolji trip, ali i u ovom sivom BGu uz kisu dobro dodje za opustanje...
miss Penny Lane Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 ovo za tvoj prijemni da ovo za moj ispit nadam se da ne pa na prijemni sam i mislila... strah@ -------- na moru je super trip
wishmistress Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Kakav je taj - lekar i ubica ? ...pa vidi, tek sam pochela...ali super mi zvuchi glavni lik je potpuno istripovan.... ...shto se autostoperskog vodicha kroz galaksiju tiche....meni je to super knjiga.....ima tako dobrih delova...baxaxaxa...bash sam umirala od smeha dok sam je chitala.....
Machka Naopachka Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 morbus kitahara geez. i tako je ona nosila konjsko meso koje ju je podsecalo na trbuh njenog muza kroz polje dok su oko nje padale granate... onda joj puko vodenjak ... i tako....
Joca Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Aleks Garland - Plaza Po ovom chudu je radjen film sa Leonardom DiKapriom - prilichno psiho avantura u autentichnom tropskom raju = privlachna kombinacija
MissionVao Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 (ako bi se ovo sto radim moglo nazvati citanjem ) Mervin Pik-Gormengast (prvi deo Tirus Groun)
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Ja ,uvek chitam vishe knjiga,ali apsolutno uvek,tako da..sada chitam "Tajanstveni plamen kraljice Loane" - U.EKo! Tek sam pochela,ali je do sada dobra... i chitam "Dnevnik jedne obichne zhene" Margaret Forster....
Denethor Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Ja ,uvek chitam vishe knjiga,ali apsolutno uvek, He he , i ja isto, najmanje dve, ali najcesce 3 u isto vreme.
.alex. Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 He he , i ja isto, najmanje dve, ali najcesce 3 u isto vreme. ...a bolje bi ti bilo da uchish...
Gothic Angel Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Knjiga koju trenutno citam je Vektorska grafika i njena obrada!
Joca Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 ~' date='4. 4. 2005, 14:31'] ...a bolje bi ti bilo da uchish... ...ovo mi postaje mantra vec... (inache isto takodje vise knjiga istovremeno - mada se moraju razlikovati po zanru, stilu, ilustracijama, itsl... )
MissionVao Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Knjiga koju trenutno citam je Vektorska grafika i njena obrada! i vi kolega strucnu literatutu, a?
shock! Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 kod mene takodje samo strucna literatura - Opsta pravna istorija - booooring
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 -Ime Ruze- Umberto Eko Kakva je ta knjiga?genrealno ,Eko mi se dopada...stil pisanja i sve..pa rekoh da proschtiam i to...
*Wednesday Adams* Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 violina -anne rice 100 poteza cetkom prije spavanja -mellisa p usporedno...
Recommended Posts