Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daglas Adams - Autostoperski vodic kroz galaksiju...

Toliko sam dugo bezao od nje, a sada kako je duze citam ona postaje sve bolja... icon_rockdevil.gif

Posted
jel vredi to ista? ja cuo da je smor

Nije losa, ali ono...Meni nije bila narocito interesantna, valjda zbog teme, s obzirom an to koliko ja imam godina... icon_smile.gificon_smile.gif

A Danijelu Stil mrzim...I ove Bronteovke...Rispekt, al' smaraju.

Posted

Vao, Crveni Mars je odlicna knjiga... Ostale dve jos nisam stigao da procitam, ali cim ih nabavim bacicu se na njih... Neverovatno dobro opisan nacin kolonizovanja Marsa... A must have za SF frikove...

Posted
ja sam to citala na moru i bas mi se dopala wub.gif

Dobro, na moru je verovatno bolji trip, ali i u ovom sivom BGu uz kisu dobro dodje za opustanje... biggrin.gif

Posted
Kakav je taj - lekar i ubica ? icon_mrgreen.gif

...pa vidi, tek sam pochela...ali super mi zvuchi glavni lik je potpuno istripovan.... icon_mrgreen.gifzuba.gificon_mrgreen.gif

...shto se autostoperskog vodicha kroz galaksiju tiche....meni je to super knjiga.....ima tako dobrih delova...baxaxaxa...bash sam umirala od smeha dok sam je chitala..... icon_rockdevil.gif

Posted

Aleks Garland - Plaza

Po ovom chudu je radjen film sa Leonardom DiKapriom - prilichno psiho avantura u autentichnom tropskom raju = privlachna kombinacija

Posted
~' date='4. 4. 2005, 14:31'] ...a bolje bi ti bilo da uchish... icon_biggrin.gifmhihi.gif

...ovo mi postaje mantra vec... icon_wink.gif (inache isto takodje vise knjiga istovremeno - mada se moraju razlikovati po zanru, stilu, ilustracijama, itsl... icon_cool.gif )

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...