VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 una-momo kapor E,mala,mala...
Denethor Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Upravo zavrshavam SMRTNE KAZNE-Džefri Ebot.
Alita Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 (edited) I ja citam Unu. Dobila sam je na poklon od jednog decka s recima da "obavezno moram da je procitam, jako ce mi se dopasti, siguran je"... I jeste dobra ! Edited April 7, 2005 by Alita
*Silent Angel* Posted April 8, 2005 Report Posted April 8, 2005 Lorel K. Hamilton- "Gresna zadovoljstva"
negative creep Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 Skot Pek - Put kojim se redje ide! I jedan pozdrav za moju Amy!
miss Penny Lane Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 Una je savrsena ja sam sad zavrsila lust n dust ane vuckovic toplo preporucujem
amy_mccoy Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 (edited) vidi se koliko si obavestena o knjizi kad donosis tako retardirane zakljucke.... idi malo do knjizare i prelistaj knjigu....onda mozda i shvatis @nirvana girl- za tebe lutko Edited April 14, 2005 by amy_mccoy
MissionVao Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 vidi se koliko si obavestena o knjizi kad donosis tako retardirane zakljucke.... idi malo do knjizare i prelistaj knjigu....onda mozda i shvatis sta da shvati? Da citas pisanu verziju Buffy the Vampire Slayer? kupila knjigu........najgore bacene pare
Jessy Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 queen of the damned... Hm,interesantno...i kakva je knjiga?
negative creep Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 sta da shvati? Da citas pisanu verziju Buffy the Vampire Slayer? kupila knjigu........najgore bacene pare U svakoj knjizi ima nesto pametno da se nadje, tako da ne mislim da su to bacene pare. Uostalom, serija i knjiga se ne mogu porediti! Uzmi primer 'Gospodara prstenova' - koliko je samo delova izostavljeno... Ili recimo 'Deca sa stanice Zoo'...
MissionVao Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 da, glupot swa svim setaljima je sigurno bolja od probrane gluposti cekaj, vi zaista ne vidite nista lose u tome kad vam kazem da lici na Buffy??
amy_mccoy Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 sta da shvati? Da citas pisanu verziju Buffy the Vampire Slayer? kupila knjigu........najgore bacene pare nene...nije u tome poenta, ok i ja mislim da knjiga i nije nesto, ima i delova koji mi se svidjaju ali generalno ne gotivim taj fazon. Poenta je u tome da doticna devojka koja voli da me proziva po forumu (a uzivo ne sme ni da pisne ) donosi zakljucke po naslovu knjige (Gresna zadovoljstva ) i pokusava da me ismeva ...
*Silent Angel* Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 vidi se koliko si obavestena o knjizi kad donosis tako retardirane zakljucke.... idi malo do knjizare i prelistaj knjigu....onda mozda i shvatis @nirvana girl- za tebe lutko zar ja? ali ti izgledas retardirano
*Silent Angel* Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 nene...nije u tome poenta, ok i ja mislim da knjiga i nije nesto, ima i delova koji mi se svidjaju ali generalno ne gotivim taj fazon. Poenta je u tome da doticna devojka koja voli da me proziva po forumu (a uzivo ne sme ni da pisne ) donosi zakljucke po naslovu knjige (Gresna zadovoljstva ) i pokusava da me ismeva ... blam da me vide sa tobom
amy_mccoy Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 zar ja? ali ti izgledas retardirano samo ti i dalje prozivaj....neces se lepo provesti, to ti JA obecavam
*Silent Angel* Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 samo ti i dalje prozivaj....neces se lepo provesti, to ti JA obecavam o boze kako si ti jadna
Tatyannahhh Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 neces se lepo provesti, to ti JA obecavam I ja sam tebi obecala isto nesto ...e sad ..ako tako pretis mojoj sestri mozemo i mi tebi zar ne...?
amy_mccoy Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 I ja sam tebi obecala isto nesto ...e sad ..ako tako pretis mojoj sestri mozemo i mi tebi zar ne...? Tanja...lepo sam i kulturno zamolila da me se otkacite SVI u kompletu. Ja nisam nikog vredjala, prozivala i ismejavala na forumu. Lepo sam i kulturno rekla da moze svako uzivo da mi kaze sta misli, a ja cu lepo da saslusam. Ovo po forumu me nervira sve vise, jer niko nema prava da me zajebava i da mi se sveti zbog onoga sto je bilo izmedju mene i Ognjena...rekla sam ti vec da nemam nista protiv da ti popricas sa mnom, ali sam jako besna sto me tvoji "prijatelji" vredjaju po yumetalu...TO NECU DA TRPIM! I necu vise da se prepucavam ovako... I rest my case!
amy_mccoy Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 I ja sam tebi obecala isto nesto ...e sad ..ako tako pretis mojoj sestri mozemo i mi tebi zar ne...? Tanja...lepo sam i kulturno zamolila da me se otkacite SVI u kompletu. Ja nisam nikog vredjala, prozivala i ismejavala na forumu. Lepo sam i kulturno rekla da moze svako uzivo da mi kaze sta misli, a ja cu lepo da saslusam. Ovo po forumu me nervira sve vise, jer niko nema prava da me zajebava i da mi se sveti zbog onoga sto je bilo izmedju mene i Ognjena...rekla sam ti vec da nemam nista protiv da ti popricas sa mnom, ali sam jako besna sto me tvoji "prijatelji" vredjaju po yumetalu...TO NECU DA TRPIM! I necu vise da se prepucavam ovako... I rest my case!
*Silent Angel* Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 (edited) neces?? a sta ces da uradis mi ti se svetimo gde ti zivis???ne vrti se svet oko tebe ma sta ti mislila uostalom,ti si meni rekla da sam retardirana,uvek prva pocinjes sa vredjanjem tako da ces verovatno biti banovana Edited April 15, 2005 by *Silent Angel*
Recommended Posts