amy_mccoy Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 (edited) E da, kako se na japanskom pise i izgovara javor ? kaede a moze i momidji... a da ti napisem....tesko ...nema taj "font" ovde a da...Vreca kostiju mi se uopste ne svidja Edited April 18, 2005 by amy_mccoy
bradati_simce Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 a da...Vreca kostiju mi se uopste ne svidja ukusi su razliciti
Joca Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 ...ma da, i Vreca kostiju i Zamka za snove su mi medju najlosijim Kingovim knjigama koje sam procitao... @amy_mccoy eeee a jel znas mozda kako se kaze planeta ili vansolarna planeta ili vanzemaljac?? (ne, ozbiljno - nasao sam ideograme u japansko-engleskom recniku astronomije ali nemam pojma kako se to izgovara...??)
Froiibaad Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Zavrshih konacno Tihi Don - fenomenalna knjiga prelazim na Seobe i Devicanski Plavo
mor+icia Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Philip K. Dick - do androids dream electric sheep
amy_mccoy Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 @amy_mccoy eeee a jel znas mozda kako se kaze planeta ili vansolarna planeta ili vanzemaljac?? (ne, ozbiljno - nasao sam ideograme u japansko-engleskom recniku astronomije ali nemam pojma kako se to izgovara...??) planeta je vakusee...vanzemaljac je uchuudjin a vansolarna planeta...hmm, pa recimo uchuukuukanno vakusee
Joca Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 ...e da, to je ona pesma od Pennywise: "...we're the uchuudjins..." hvala puno!
amy_mccoy Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 ...e da, to je ona pesma od Pennywise: "...we're the uchuudjins..." hvala puno! no frx....dvocas 10 evra
.alex. Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 najcrnje je kad mi je drugarica posle gledanja "kruga" rekla-"nemoj da se zeznesh pa da gledash japansq verziju sa TONOM!!" meni ja japanski urnebesan.... ...jel mozda neko chitao "niche za pochetnike"? qpila bih knjigu,ali ne znam kak'a je...
Joca Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 no frx....dvocas 10 evra znaci dugujem ti otprilike 1 evro za ovu informaciju... samo da zapisem... eee-eej-mmi... jeeeedann... evar.... tako... sad necu zaboraviti btw chita se: Bajron - Don Zuan
Prinzessin Tinea Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Chitam glupe lektire jer nemam vremena da chitam ista drugo.. Inace, jedina lekira koja je stvarno gotivna je Ana Karenjina
Prinzessin Tinea Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 ~' date='19. 4. 2005, 15:54'] ...jel mozda neko chitao "niche za pochetnike"? qpila bih knjigu,ali ne znam kak'a je... super je knjiga... ja sam je prochitala... uzecu je ponovo da je chitam
:Dea Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Inace, jedina lekira koja je stvarno gotivna je Ana Karenjina O, konacno da neko gotivi jednu od mojih omiljenih knjiga! I ja citam letkiru - Prokletu avliju, nije lose...
Prinzessin Tinea Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 O, konacno da neko gotivi jednu od mojih omiljenih knjiga! I ja citam letkiru - Prokletu avliju, nije lose... Ivo Andric... Ali zadnje sto sam citala je "Mi deca sa stanice Zoo" i to mozda 2. ili 3. put... sad pre mesec dana Ali, moram da se uclanim u neku dobru biblioteku... Ja bi u Univerzitetsku
:Dea Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Kad ne citam lektiru citam Frojda, Junga i ostalu kompaniju... Psihologijoooooooooooo Jung - tipologija licnosti - odlicno!!!
Prinzessin Tinea Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 ja volim istinite dogadjaje da citam... Vecinom su to tinejdzerske pricice i tako to... Ozbiljnost me jos nije uhvatila... Volim da citam i horor romane, i SF s vremena na vreme... A jel se secate onih decijih knjiga "Hajduk na Dunavu", "Hajduk protiv vetrenjaca"... kul! Stojkovic je lik! Ja se secam da sam u petom razredu citala njegovu knjigu "Svirka" i da mi nije bilo jasno sta se desilo sa nekim deckom i devojkom na kraju knjige... a sta je bilo... da ne pricam sad
Platina Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Citam The clash of the kings po drugi put... Fantasy rules!
:Dea Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Jao kako se ne bih secala Hajduka, procitala sam prva cetiri dela, neko mi skoro rece da ih ima sedam... Da, Stojkovica sam jako citala dok sam isla u osnovnu. On je bese napisao Sve moje gluposti, he... ili Ljubav na prvi korak? Citala sam i svirku, ali je meni bila omiljena Zurka!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 jest' vala Stojakovic je lik...kad sam bila u osnovnoj on mi je predao nagradu za neki sastav,weeeee... heh....
Froiibaad Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Kad ne citam lektiru citam Frojda, Junga i ostalu kompaniju... Psihologijoooooooooooo Jung - tipologija licnosti - odlicno!!! Meni Frojd pomaze da shvat da nisam najludjiim - ali bio visoko kotiran da sam i ja bio pacijenat
.alex. Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 ajde ko je chitao neke knjige koje su super za psihologiju nek mi preporuchi!! znachi idem da qpim niche-a za pochetnike!
Prinzessin Tinea Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 ~' date='19. 4. 2005, 20:05'] znachi idem da qpim niche-a za pochetnike! aham
:Dea Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 ~' date='19. 4. 2005, 20:05'] ajde ko je chitao neke knjige koje su super za psihologiju nek mi preporuchi!! znachi idem da qpim niche-a za pochetnike! Kupi i Frojda i Junga za pocetnike! Ako te zanimaju snovi uzmi Frojdovo cuveno Tumacenje snova i Jungovu tipologiju licnosti obavezno!!!
.alex. Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 hvala!! idem ovih dana da se naqpujem knjigaaa
Recommended Posts