miss Penny Lane Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 gomilu strucnih knjiga i dalje, sada istoriju spanskog filma na spanskom i super mi ide
шмизла Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 na spanskom? ja sofijin svet - j. gorder kako fenomenalna knjiga!
Ketty Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 1,2 cipela se raspala-Agata Kristi. Meni se vec sve izmesalo,koliko citam njene knjige Volim ih. Mada,da se razumemo,Agata Kristi nije pisac cija dela imaju neku umetnicku vrednost.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 na spanskom? ja sofijin svet - j. gorder kako fenomenalna knjiga! dodushe ,kda sam bila maldja, 5 puta sam pochinjala....... ali je stvarno izuzetna! inache,ja da vinchijev kod josh razlachim,tj sad cu da prochitam....jer nisam imala vremena poslednje 3 nedelje ni za shta. a,inache ..mroam da prochitam "tajni zhivot pchela" ,jer zna neko autora/ i razredna i prof engleskog su mi je preporuchile? a,ja debil nisam pitala za autora. inache ,treba da uzmeme da chitam " vladari iz senke" ,ako se ne varam ,za tachan naziv.
:Dea Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Biologiju za II, III i IV razred gimnazije, psihologiju za II razred gimnazije, sociologiju za IV razred gimnazije i neke medicinske biohemije... Spalicu ih sve kad prodje prijemni!
Denethor Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Procitao ja Karmilu skoro, i ono nije lose. Mada meni se vise svidja ona prica Zeleni Caj koja ide uz Karmilu.
lunja Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 karmila - koje sranje... :roll: konachno zavrshih fukoovo klatno i chitam REZERVE - majkl marshal smith - scifi, cyber, triler, drama... interesantno
Gospa na Sivcu Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 ^V^lunja Ukusi su razliciti...mozda samo ne razumesh. ^V^Denethor Na zalost nigde ne mogu da nadjem celu zbirku prica, a Karmila je shtampana u 500 primeraka.
lunja Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 ^V^lunja Ukusi su razliciti...mozda samo ne razumesh. ^V^Denethor Na zalost nigde ne mogu da nadjem celu zbirku prica, a Karmila je shtampana u 500 primeraka. mozhda... iako sam je prochitao 3 puta, 2 na engleskom pre nego shto se pojavio prevod... i prochitaj ovde na temi kad sam je prochitao na srpskom... i gledao film inspirisan knjigom, njih bar ima na tone
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Sve o simbolima- E.T. Kamings kakvo je to ?
Old Smuggler Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Miodrag Petrović - Arhitektonske Konstrukcije II - obavezno štivo za sve buduće intelektualce sad završih Emu od Džejn Osten
lunja Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 frederik begbede - 399,- (e ovo ja jako dobro... podsetja na amerikan sajko) roald dahl - neochekivane priche lilijan tu - feng shui
Kali Agna Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Zapisi o muzici i muzicarima - Manuel De Falja
Millosh_024 Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Leonard Cohen - "Beautiful losers" Poezija...ali kakva...
Recommended Posts