-Abraxas- Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 opet Pavic- Predeo slikan cajem citao sam hazarski recnik-knjiga jke da poludis,nadam se da predeo slikan cajem nije isto takva,mada je azarski recnik veoma dobra knjiga samo zajebana. uzmes lepo leksikon nepoznatih reci pored tebe i citas i na svakoj stranici pogledas dva puta sta znaci neka rec
Denethor Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Jel moze neko da mi preporuci najbolju knjigu Artura Klarka, da ne kupujem bilo koju.
Jovajna Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Trenutno:Misterija pasijansa od Justejna Gordera
Joca Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 frederik begbede - 399,- (e ovo ja jako dobro... podsetja na amerikan sajko) ma gde... uzmi "Generation П"... to je Begbede probao da iskopira
Kali Agna Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Jel moze neko da mi preporuci najbolju knjigu Artura Klarka, da ne kupujem bilo koju. Uuuu njemu su sve knjige dobre... koju god da uzmes, neces pogresiti! Meni se recimo (pored svih Odiseja naravno) najvise svidela Grad i zvezde... ...pa onda Pad Meseceve prasine, Kraj detinjstva... itd...
lunja Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 ma gde... uzmi "Generation П"... to je Begbede probao da iskopira ne slazhem se... iako je tema slichna, ima skroz drugu poentu... prochitao sam sve prevedene peljevinove knjige i sve su skroz drugachije od 399 koji vishe vuche na sex i grad i tako tu laku literaturu... ali po stilu pisanja (marke, nabrajanje nameshtaja, odetje, grupni sex...) je rip americhkog psiha 1oo%...
Machka Naopachka Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 prochitala stepskog vuka konachno... koje sranje. dobro sam se podsetila zashto chitam fantaziju. isfurstrirana budala. i tonija parsonsa -lol- sve za moju malu i chovek i dechak. ko da gledam film sa hju grantom a poshto se lozim na hju granta i nije mi loshe bilo.
delay Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Put za Gandolfo- Robert Ladlam U kombinaciji sa Putom Za Omahu od istog pisca psihotično i strava!
delay Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 ode i 7.put Adamsov Vodic najjaca knjiga sad se bacam na Kinga i barim likove iz biblioteke da trebuju Zivkovica od Lagune uz naravno chitkanje onih txta sa compa
dark_lilith Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Zaglavljena sam u jednoj knjizi vec nekoliko meseci, nije da smara ali podeblja je i malo je ''prespora'' za mene, ne mogu nikako da se iscupam...
majas92 Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 hmmm...trenutno 'davinchiev kod'-den braun... e ali ljudi knjiga je do jaja ko god da je nije prochitao obavezno da je prochita...
шмизла Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 hmmm...trenutno 'davinchiev kod'-den braun... e ali ljudi knjiga je do jaja ko god da je nije prochitao obavezno da je prochita... jel' imash ti to? mislim... svoju? aj donesi sa sve cd-ovima da chitam dok sam na moru
Shelly Webster Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 zlatna krv..... uuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!
Machka Naopachka Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 khm, khm.... knjiga lazi. to cu sad da uzmem da bistrim. nisam li trOO?
Dushan S Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Nisi, osim ako ne spališ ritualno svoj primerak nakon čitanja i uradiš ritual čišćenja aure.
majas92 Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 jel' imash ti to? mislim... svoju? aj donesi sa sve cd-ovima da chitam dok sam na moru imam,ok...gde chesh na more?
majas92 Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 jel' imash ti to? mislim... svoju? aj donesi sa sve cd-ovima da chitam dok sam na moru iok dochi chu danas poslepodne....gde idesh na more?
Machka Naopachka Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Nisi, osim ako ne spališ ritualno svoj primerak nakon čitanja i uradiš ritual čišćenja aure. damn.
Autumn_harmony Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 prochitala stepskog vuka konachno... koje sranje. dobro sam se podsetila zashto chitam fantaziju. isfurstrirana budala. Sranje ?! Ako neshto valja onda su to Hesse-ova dela ... Kakva crna 'fantazija' ...
negative creep Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 I meni je Hesse skroz ok. A trenutno citam: Kejt Mozis - Zima Silvije Plat.
Recommended Posts