Jump to content

Recommended Posts

Posted
  Night_Blade777 said:
Ja trenutno citam Hessea - Sidarta.Ovaj Hesse je bio nadaren da smara o spirituelnim stvarima do bola.

Alisa u zemlji chuda rules icon_wink.gif

Meni se ta knjiga svidja.

A sad citam Dostojevskog - Vecni muz.

Posted (edited)

Eeeee...Znam je i to dobro...

Super pise, ona je dobitnica NIN-ove nagrade... icon_da.gif

Jedino sto u njenim knjigama ima ponegde zamornih, detaljnih opisa(tipa hrane i sl., mislim, kao i ostatak drustva, da je opterecena time malo)... Inace, pohvale...

Edited by ALEXIE_AIC
Posted
  Shelly Webster said:
rodzer zelazni "stvorenja svetlosti i tame".... j***e u zdrav mozak... ph34r.gif

Juce sam pocela da je citam.

A onda sledi "Gospodar svetlosti". Poklonio mi ih je decko, posto nisam prestajala da pricam o "Hronikama Ambera".

Posted (edited)

Poceo Hitlerovu biografiju,veoma opsirnu i detaljnu.

Ne znam zasto mi se uvek desava da pred ispit gutam knjige. ph34r.gifwallbash.gif

Edited by Goxy
Posted

Hm... Bjuik 8, jedna od najgorih Kingovih knjiga, ocaj blagi..

trenutno citam, Kisona - Sreckovica, posle toga Palahnjuka - Preziveli, pre toga Palahnjuk - Zagrcnut, pre toga hm.... Bukovski, Zene I Faktotum, pre toga Pilgrim, pre toga Zlatna krv... Ponekad imam trip da pocnem da citam vise knjiga odjednom... I sto je najlepse, danas posle posla idem na mali sajam knjiga koji je tek otvoren u Domu Sindikata. Odusevilo me sto su ga otvorili bey najave, znaci sledeci mali sajam u DS je trebao da bude tek za Bozic, a ovo je valjda neka uvertira za veliki Oktobarski salon knjiga.

Imam druga koji radi u jednoj izdavackoj kuci, i ponekad mu se uvalim na jedan dan da odradim smenu na tom malom sajmu knjiga, i uvek uzmem knjige umesto dnevnice, i moji me doma tako cudno gledaju.. ali nije bitno.. meni knjige znace mnogooooooooo.. Knjige i snovi su nasa utocista.

Posted
  nirvana girl said:
Slazem se! icon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Jedva cekam Sajam knjiga u oktobru! biggreens.gif

icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Definitivno jedan od mojih omiljenih dana u godini, nadam se da cu ove godine imati vise strpljenja, da se necu nervirati zbog guzve i da cu naci knjige koje mi trebaju.

Posted
  VeronikaJeOdluchilaDaUmre said:
e,to...kao krenem,planiram da uzmem oko 3 knjige...naravno da ne dojdem sa ispod 8 knjiga.. laugh.gifbiggrin.gif

Takodje, samo treba imati zivaca i taj dan se posvetuti tome, ja nemam zivce zato svake godine ( zbog guzve ) jedva i da nadjem sto mi treba, neke knjige je stvarno tesko naci.

Jedino sajam moze pomoci

Posted
  nirvana girl said:
knjige su jedna od stvarno retkih stvari za koje mi nikad nije zao da dam novac, i uvek hocu jos vise i vise...

Odmah posle diskova icon_wink.gif

Inace ne volim da kupujem bestselere i ostale IN knjige... za to postoji biblioteka icon_smile.gif Uvek cu radije dati pare za neku dobru enciklopediju, recnik ili eventualno muzicku literaturu icon_da.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...