ALEXIE_AIC Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 (edited) Politicka ekonomija(part 1)-Dragan Veselinov Politicka ekonomija(part 2)-Dragana Mitrovic Tako mi i treba kad hocu da studiram, umesto da sam postala sponzorusa... Edited September 26, 2005 by ALEXIE_AIC
LazaGNR Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Ova tema jos nije obrisana? A bilo je reci o tome...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Ova tema jos nije obrisana? A bilo je reci o tome... gluposti,ne vidim poentu birsanja teme ,jedna od boljih tema ,za razliku od nekih splachina na snazi rechi ...
ALEXIE_AIC Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 gluposti,ne vidim poentu birsanja teme ,jedna od boljih tema ,za razliku od nekih splachina na snazi rechi ...
dushmanin Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 robert jordan's wheel of time 5- fires of heaven... sjajna je do sada....
negative creep Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 savrsena drama.... Ok, ali ja ne volim drame...da je napisano u vidu romana, bilo bi mi skroz ok, a ovako... ...jos ovaj prevod...
CTPAX Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Atrur Kestler - Trinaesto pleme We all live in a lie...
CTPAX Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Ok, ali ja ne volim drame...da je napisano u vidu romana, bilo bi mi skroz ok, a ovako... ...jos ovaj prevod... Pa, Shakespeare se cita ne engleskom... Jos ako knjiga ima tumacenja - milina...
negative creep Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Pa, Shakespeare se cita ne engleskom... Kao lektira iz srpskog - ne.
LazaGNR Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 (edited) gluposti,ne vidim poentu birsanja teme ,jedna od boljih tema ,za razliku od nekih splachina na snazi rechi ... Nije glupost Znas i sama da se jednom (relativno nedavno;mozda pre neki mesec) javila (mislim da je to bila) Nestvarna (uglavnom,moderator ovde) sa temom 'Da li treba da se obrise ovaj topic?'. Pa ako moderator (ovde na 'Kultura,umetnost,mediji') misli da bi ovo trebalo obrisati,onda... Hehehe Edited September 27, 2005 by LazaGNR
Mrtav u 21. Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Erik Bern - Sta kazes posle zdravo Sta da kazem. Ja sam frik za psihologiju. BTW i ja obozavam Kafku.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Nije glupost Znas i sama da se jednom (relativno nedavno;mozda pre neki mesec) javila (mislim da je to bila) Nestvarna (uglavnom,moderator ovde) sa temom 'Da li treba da se obrise ovaj topic?'. Pa ako moderator (ovde na 'Kultura,umetnost,mediji') misli da bi ovo trebalo obrisati,onda... Hehehe prochitaj ceo njen post ,ili onda nemoj bzz da govorish ,ako ne znash enivej....treba da uzmem "Kandzhe "-Vidojkovica
negative creep Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 enivej....treba da uzmem "Kandzhe "-Vidojkovica Takodje...nestrpljiva sam. Sta da kazem. Ja sam frik za psihologiju. Jesi citao "Strah od smrti" Ljubomira Erica? Ili "Emocije"...to je super knjiga!
Haralampije Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 harry potter & the half-blood prince inside out - a personal history of pink floyd dali (taschen)
profa Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Meša Selimović - Za i protiv Vuka Stephen King - Insomnia
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Meša Selimović - Za i protiv Vuka Stephen King - Insomnia zaaari i ti ?Za i protiv Vuka progoni me.....neeeeee! enivej..chitam Harry-ja preno shto uzmem Kandzhe
Profesor Chaos Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Julius Evola - Razmišljanja o vrhovima a pre toga Ernst Jinger - Na mermernim liticama Gustav Mejrink - Golem i puuno puno stripova +
LazaGNR Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 prochitaj ceo njen post ,ili onda nemoj bzz da govorish ,ako ne znash A gde to (mrzi me da trazim)?
шмизла Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 A gde to (mrzi me da trazim)? hhmmm aj molim te obajsni ZASTO bi za ime boga ova tema trebalo da bude zakljucana, i kome ona koj' kurac smeta? sto mrzim kad neko tako pametuje...
LazaGNR Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Pa ja mozda ne mogu da ti objasnim,al' moderator (da,koji moderator? ) mozda moze I ne pametujem,samo sam pitao...
Anоnymous Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Terry Pratchett - Thief Of Time!!! Juce sam je kupio u Plato-u i to HardCover!!!! Moj prvi Pratchett u HardCover-u!!!!!!!!!!!!!! Celebrate!!
Recommended Posts