Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Politicka ekonomija(part 1)-Dragan Veselinov

Politicka ekonomija(part 2)-Dragana Mitrovic

wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

icon_evil.gificon_mad.gificon_rolleyes.gificon_frown.gifviolent.gificon_confused.gif

Tako mi i treba kad hocu da studiram, umesto da sam postala sponzorusa... mhihi.gifmhihi.gifmhihi.giflaugh.gif

Edited by ALEXIE_AIC
Posted
Ok, ali ja ne volim drame...da je napisano u vidu romana, bilo bi mi skroz ok, a ovako... no.gif ...jos ovaj prevod... no.gif

Pa, Shakespeare se cita ne engleskom... Jos ako knjiga ima tumacenja - milina...

Posted (edited)

gluposti,ne vidim poentu birsanja teme ,jedna od boljih tema ,za razliku od nekih splachina na  snazi rechi ...  wallbash.gif

Nije glupost no.gif

Znas i sama da se jednom (relativno nedavno;mozda pre neki mesec) javila (mislim da je to bila) Nestvarna (uglavnom,moderator ovde) sa temom 'Da li treba da se obrise ovaj topic?'.

Pa ako moderator (ovde na 'Kultura,umetnost,mediji') misli da bi ovo trebalo obrisati,onda... icon_biggrin.gif

Hehehe icon_twisted.gif

Edited by LazaGNR
Posted
Nije glupost no.gif

Znas i sama da se jednom (relativno nedavno;mozda pre neki mesec) javila (mislim da je to bila) Nestvarna (uglavnom,moderator ovde) sa temom 'Da li treba da se obrise ovaj topic?'.

Pa ako moderator (ovde na 'Kultura,umetnost,mediji') misli da bi ovo trebalo obrisati,onda... icon_biggrin.gif

Hehehe icon_twisted.gif

prochitaj ceo njen post ,ili onda nemoj bzz da govorish ,ako ne znash no.gif

enivej....treba da uzmem "Kandzhe "-Vidojkovica

Posted
enivej....treba da uzmem "Kandzhe "-Vidojkovica

Takodje...nestrpljiva sam. sleep.gif

Sta da kazem. Ja sam frik za psihologiju.

Jesi citao "Strah od smrti" Ljubomira Erica? Ili "Emocije"...to je super knjiga!

Posted
A gde to (mrzi me da trazim)?

hhmmm

aj molim te obajsni ZASTO bi za ime boga ova tema trebalo da bude zakljucana, i kome ona koj' kurac smeta?

sto mrzim kad neko tako pametuje... no.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...