ALEXIE_AIC Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Pa ja mozda ne mogu da ti objasnim,al' moderator (da,koji moderator? ) mozda moze I ne pametujem,samo sam pitao... Koga knjige ne zanimaju, stvarno ne znam sta onda trazi ovde... I, da, pametujes i uporan si u tome da se zatvori tema, koja je btw jedna od boljih. `Ajde, iskuliraj...
LazaGNR Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Sluajno sam (gledajuci druge topic-e) video i ovaj,a znam da je pre nekog vremena bio topic (diskusija) o tome da se ovo zatvori (koju je moderator ovde pokrenuo,sa namerom da se ovo cudo eventualno zatvori),pa sam se samo pitao zapitao/zacudio da ovo jos nije obrisano ( )/zatvoreno (povodom tog predhodnog topic-a moderatora). I time sto sam uporan ne dokazujem da pametujem i da 'zarko' zelim da se ova tema zatvori (tema me ne interesuje toliko,niti imam nekog posebnog motiva da se zatvori),nego to radim da bi odgovario na vasa prozivanja/kritike/pitanja i sl. koja su upucena meni. Pre bih rekao da vi meni pametujete... A to za 'iskuliranje'...OK,no frx,samo mi dajte link (u vezi one diskusije) ili neko objasnjenje moderatora (pretpostavljam da se nalazi na toj diskusiji) i no problem
Mrtav u 21. Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Jesi citao "Strah od smrti" Ljubomira Erica? Ili "Emocije"...to je super knjiga! Nisam, hvala na preporuci. Gledacu da nabavim.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 nije ni bitno... elem,kupih danas Kandzhe... previshe sam ochekivala mozhda od knjige... pochela sam i nisam preterano odushevljena,mozhda se promeni..
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 sinoc sedim sa oratcima i jedan od njih prica kako ga neki lik nervira.. ja se nadrkam i kazem "kakva picka sto mu nisi jebo kevu!!" drugi ortak me pogleda zacudjeno i kaze "brate otkad si ti tako nasilan" ja onda skapiram i kazem "izvini brate, citam Trejnspoting pa sam nadrkan!" jebote kako je dobra knjiga
Livia Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 (edited) Sajam knjiga 25-31.10! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!! Samo da mi ne upadne neki posao tad pa da ne mogu da kampujem tamo. Moram da stedim, moram da stedim...fuck...moram da imam sta da stedim. Edited September 29, 2005 by Livia
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........isto odushevljenje...divnoooo.. kontamd a apsolutno uvek idem sa caletom na sajam knjiga,jer na kraju uvek kupim oko 1 ...a on uvek ima dodatnog kesha,tako da..jej,... da,jel' chitao neko "Tajni zhivot pchela"?
stivi Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Sajam knjiga 25-31.10! Ma,jebes to Ja bi to sve spalio
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 duhovit neki dechko....
Queen_Mab Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Kako sam se obradovala....juce sam videla knjigu nastavak Intervju-a sa Vampirom,Vampir Lestat.....mljac
Joca Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 http://www.robertmccammon.com/fiction/eat-me.html "I don't want to be alone," she continued. "I'm always alone. It's just that ... I miss touching. Is that wrong, to miss touching?" "No. I don't think so." She leaned forward, her lips almost brushing his, her eyes almost pleading. "Eat me," she whispered.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 zavrshavam Kandzhe. pochinjem "DOn Rigobertove belezhnice"....neko je imao u potpisu (ne secjam se ko ) nestho mnogo lepo odatle...
negative creep Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 zavrshavam Kandzhe. Da li ti se promenilo misljenje....posto si rekla da si vise ocekivala?
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 jeste... previshe su mi recimo monotoni delovi gde opiisuje tuche i ddemonstracije i tako to. previshe nekako ...bukvalno ui preskochim neke delove. delovi sa nadom su mi interesantni
LazaGNR Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 I jos nisam dobio odgovor na postavljeno pitanje...ili barem link..(sto se sve ovo ne brise )
Elizabeth Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Bodlaire 'Cvece zla', i antologiju americke moderne poezije.
mrtva Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 da se pridruzim chitachima...malo sam se opustila od horrora...pa trenutno uzivam uz Queen of the damned i Interview with the Vampire... odlichno...
Dark Sonja Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 ja ne citam trenutno nishta same here... samo da prodju ovi rokovi....
lunja Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 http://forums.cjb.net/biblioteka.html Naši korisnici su poslali ukupno 0 članaka Imamo 1 registrovanog korisnika lol, pa sretno vam bilo
Joca Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 ..pa mora od neceg da se pocne.. (a niko ne sme da se registruje dok nema bar 10ak clanova.. catch 22.. moracu da navatam neke slucajne prolaznike )
Recommended Posts