Leona Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Preksinoc sam procitala Intervju sa Vampirom, sad nastavljam Vampir Lestat, a tu i tamo cituckam Antigonu za skolu...i tako...
bradati_simce Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 bas skoro uzeh da citam frojda -tumacenje snova jebote uzo sam je pre godinu dana sam ni je zao sto je nisam citao ranije malo mi je teze da ga pratim(ej frojd je to) ali dam skapirao dosta stvari u vezi snova jako zanimljiva knjiga
шмизла Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 ...a tu i tamo cituckam Antigonu za skolu...i tako... jaoj ja kralja edipa. a chitaju mi se neke druge stvari
Dark Sonja Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 jaoj ja kralja edipa. a chitaju mi se neke druge stvari uvek kada sam trebala da citam lektiru - meni su se citale druge stvari...
шмизла Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 uvek kada sam trebala da citam lektiru - meni su se citale druge stvari... pa, stvarno.... taman imam jednu gomilicu ovde na stolu + josh dosta toga shto su mi razni ljudi rekli da cje mi dati da prochitam.... a da nas ne teraju da chitamo lektiru mozhda bi nam bila i zanimljiva....
Dark Sonja Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 pa, stvarno.... taman imam jednu gomilicu ovde na stolu + josh dosta toga shto su mi razni ljudi rekli da cje mi dati da prochitam.... a da nas ne teraju da chitamo lektiru mozhda bi nam bila i zanimljiva.... i meni su se redjale gomilice, i pretvarale u gomile.... ako sta mrzim- to je da me bilo ko tera na bilo sta...pogotovo na citanje lektire...
shock! Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 ako sta mrzim- to je da me bilo ko tera na bilo sta...pogotovo na citanje lektire... takodje.......uvek sam mrzeo lektiru
negative creep Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 I ja isto u 99% slucajeva. Kako god ovo zvucalo, jedino mi nije bilo smor da citam Karenjinu (dobro, onaj deo na livadi ubija u pojam, ostalo je manje-vise ok) i Zlocin i kaznu. Sta da se radi, Rusi imaju duge zime pa valjda tad nemaju preca posla nego da pisu izuzetno obimna dela, ali jbg...mora neko i to da radi.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 i,ja isto~ znachi da se to ne zove lekrita,i slichno,da to ne mroamo da radimo,da o toem ne brlbljaju i ne seru svi na chasu knjizhevnosti ,ja bih sigurno uzela da prochitam
Burning In Despair Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Narodni kuvar. Sta cu kad volim bakine kolace, a baba je u selu.
Milkica Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 jedina lektira koja mi se ikad svidela je Don Kihot A sto se tice onih cuvenih ruskih,tipa Ana Karenjina isl, tu se pogubim jos na prvim stranama...
Lady Jane Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 William Peter Blatty - Egzorcist Thomas De Quincey - Ispovest jednog uzivaoca opijuma Obe sam pocela juce.
Leona Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 jaoj ja kralja edipa. a chitaju mi se neke druge stvari Pa eto... pocnem jednu stranicu, i onda se izgubim i samo balavim za Lestatom... Keva hoce da mi oduzme Lestata dok ne popravim ocene u skoli
Zagrivuk Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Pa eto... pocnem jednu stranicu, i onda se izgubim i samo balavim za Lestatom... Keva hoce da mi oduzme Lestata dok ne popravim ocene u skoli Dokle bre vise ti vampiri, jaooooooooooooo kakav smor, kako pametni pisci zaradju na glupostima, iskreno to stavljam u rang sa Hari Smrdezom. A mozda sam te i pogresno razumeo ili mozda balavis za ovim nasim lokalnim forumskim Vampir Lestatom ( e sad sta je od toga ja nemam pojma)
Some_girl Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Zene- Bukovski Jao genijalno! Bukowski je zakon (dobro pored Hesea)
Shelly Webster Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 ako volis koelja bice ti ok... definitivno vredi procitati...
шмизла Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 ako volis koelja bice ti ok... definitivno vredi procitati... pa nisam bash neki fan, ali prochitacju....
Vincent Hess Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 koeljo "zahir"... I u skolu je nosis Svrario sam ti juce do ucionice, video knjigu i sablaznio se
Баба_Јага Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 "Lavirint u coveku" od Junga. Kakav je "Zahir"?Citala sam ukratko o knjizi,ali nesto mi se ne dopada radnja...
fiction Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Barbara Wood-Rote Sonne,Schwarzes Land tj. Green City In The Sun u originalu.Ne znam koliko se izgubilo u prevodu na njemacki ali je knjiga svakkao fenomenalna.Bestseller
Blood_Sprinklerka Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 trenutno osmana - ivan (dzivo) gundulic ah jebo me fax i platona - fedar ,gozba,ijon
Recommended Posts