Jump to content

Recommended Posts

Posted
Preksinoc sam procitala Intervju sa Vampirom, sad nastavljam Vampir Lestat, a tu i tamo cituckam Antigonu za skolu...i tako...
Posted

bas skoro uzeh da citam frojda

-tumacenje snova

jebote uzo sam je pre godinu dana

sam ni je zao sto je nisam citao ranije

malo mi je teze da ga pratim(ej frojd je to)

ali dam skapirao dosta stvari u vezi snova

jako zanimljiva knjiga

Posted
icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

uvek kada sam trebala da citam lektiru - meni su se citale druge stvari... biggrin.gif

pa, stvarno.... taman imam jednu gomilicu ovde na stolu + josh dosta toga shto su mi razni ljudi rekli da cje mi dati da prochitam....

a da nas ne teraju da chitamo lektiru mozhda bi nam bila i zanimljiva....

Posted
pa, stvarno.... taman imam jednu gomilicu ovde na stolu + josh dosta toga shto su mi razni ljudi rekli da cje mi dati da prochitam....

a da nas ne teraju da chitamo lektiru mozhda bi nam bila i zanimljiva....

i meni su se redjale gomilice, i pretvarale u gomile.... icon_biggrin.gif

ako sta mrzim- to je da me bilo ko tera na bilo sta...pogotovo na citanje lektire... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

I ja isto u 99% slucajeva. Kako god ovo zvucalo, jedino mi nije bilo smor da citam Karenjinu (dobro, onaj deo na livadi ubija u pojam, ostalo je manje-vise ok) i Zlocin i kaznu. icon_da.gif Sta da se radi, Rusi imaju duge zime pa valjda tad nemaju preca posla nego da pisu izuzetno obimna dela, ali jbg...mora neko i to da radi.

Posted

jedina lektira koja mi se ikad svidela je Don Kihot icon_smile.gif

A sto se tice onih cuvenih ruskih,tipa Ana Karenjina isl, tu se pogubim jos na prvim stranama... icon_smile.gif

Posted
jaoj ja kralja edipa.

a chitaju mi se neke druge stvari icon_uhoh.gif

Pa eto... pocnem jednu stranicu, i onda se izgubim i samo balavim za Lestatom... Keva hoce da mi oduzme Lestata dok ne popravim ocene u skoli icon_redface.gifph34r.gif

Posted
Pa eto... pocnem jednu stranicu, i onda se izgubim i samo balavim za Lestatom... Keva hoce da mi oduzme Lestata dok ne popravim ocene u skoli icon_redface.gifph34r.gif

Dokle bre vise ti vampiri, jaooooooooooooo kakav smor, kako pametni pisci zaradju

na glupostima, iskreno to stavljam u rang sa Hari Smrdezom.

A mozda sam te i pogresno razumeo ili mozda balavis za ovim nasim lokalnim forumskim Vampir Lestatom icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ( e sad sta je od toga ja nemam pojma)

Posted

Barbara Wood-Rote Sonne,Schwarzes Land tj. Green City In The Sun u originalu.Ne znam koliko se izgubilo u prevodu na njemacki ali je knjiga svakkao fenomenalna.Bestseller

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...