Tatyannahhh Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 Muzika iz balkanske garaze - Igor Drakic PREPORUCUJEM!!!!!!!!!
Mikkah_Pickkah Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 i zaboravih da napishem shta ja chitam... i dalje dreamcatcher i heavier than heaven... E, i ja čitam Heavier than heaven Aine, čitaš najbolju knjigu EVER!!!
vudun Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 "Happy End"-Mirjana Bobic Mojsilovic Njene knjige ne bih čitao, pa da mi plate.
AINE Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 E, i ja čitam Heavier than heaven Aine, čitaš najbolju knjigu EVER!!! DA,knjiga je super!
The Eagle Nature Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 (edited) Nietzsche-Antihrist...tacnije DER ANTICHRIST Edited August 4, 2004 by The Eagle Nature
Face Of Melinda Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Eh i ja citam tu knjigu upravo i mogu reci da je za citanje laka ali sadrzinski bas i nije, jer kao sto on sam rece nisu njegova dela za svakoga.
Zagrivuk Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Eh i ja citam tu knjigu upravo i mogu reci da je za citanje laka ali sadrzinski bas i nije, jer kao sto on sam rece nisu njegova dela za svakoga. pozdrav melinda kad zavrsis sa tim predji na njegovu knjigu " volja za moc"
Face Of Melinda Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Thanx mislim da je imam u kucnoj biblioteci. Interesantno delo je takodje Ecce Homo (Evo coveka)
Zagrivuk Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Thanx mislim da je imam u kucnoj biblioteci. Interesantno delo je takodje Ecce Homo (Evo coveka) nisam citao imam je citacu mada sad me ubijaju druge knjige iz medija , sto se tice filozofije nameravam da sledecu koju uzmem u ruke je indijska filozofija --------------- sarvepali radakrisan ipak su blizi metafizici
Dolly Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 "Slika Dorijana Greja"-Oskar Vajld skroz je o.k. skoro sam je procitala. posle nje sam citala Sidarta -Herman Hese (sazvakano ono sto vec znamo) i Alhemicara upravo zavrsavam--preskakala sam ga dugo jer sam bila skepticna zbog komercijalnosti ali utice pozitivno na mene..dobra je za sad
delay Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 Kejt Roberts-Pavane-najjacha knjiga sa tematikom alternativne istorije Posle cu da obrnem jos jednom Robert Ludlum-complete opus-taman do kraja raspusta
wishmistress Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 (edited) autostoperski vodich kroz galaksiju-daglas adams super knjizica..... stepski vuk-hese Edited August 8, 2004 by wishmistress
vudun Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Americki Bogovi - Nil Gejmen Nepopravljiv si.
Face Of Melinda Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 Moram da ti ukazem na gresku u potpisu ETANOL JE C2H5OH a ne ono sto pise
Face Of Melinda Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 Jel' cit'o neko Montenjeovo delo "Ogledi"
dark_lilith Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 (edited) parfem - ne mogu da se odvojim abadon andjeo unistenja- vec me smorio Edited August 11, 2004 by dark_lilith
Killiana Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 americki bogovi su zezanje super!!! no, trenutno citam, uporedo majkla mura- bele gluperde i hans bemana- kamen moci, knjiga prva [ obnavljam ]
шмизла Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Sidarta-Herman Hese upravo zavrshila sa silmarilionom
Recommended Posts