Jump to content

Recommended Posts

Posted

:D

Dobro...evo neki delovi,chisto da te malo zagolicaju:

"je li ljubav umijece?Ako jest,ona zahtijeva znanje i trud.Ili je ljubav ugodno osjecanje koje se radja sluchajno,neshto shto covjeka "obuzme" ako ima srecu?Ova mala knjiga se zasniva na prvoj pretpostavci,dok vecina ljudi nesumnjivo veruje u drugu."

"Ljubav je aktivna chovechkja snaga,snaga koja probija zidove shto razdvajaju chovjeka od njegovih bliznjih,koja ga sjedinjuje sa drugima.Ljubav pomaze chovjeku da prevlada osjecaj osamljenosti i odvojenosti,a ipak mu dopushta da bude voj,da sadrzi svoj integritet.U ljubavi se zbiva paradoks da dva bica postaju jedno,a ipak ostaju dvoje."

Posted

filosofska :zeleni:

"Umece ljubavi" je vrh od knjige :bigblue: Ali nije samo filozofska, vec je i psiholoska, i ne govori samo o ljubavi, vec i o savremenom drustvu itd. Vredi procitati, nije teska, a From je taaako u pravu za sve sto je napisao u knjizi ;)

Inace... Mario Puzo - "Porodica" :rockdevil:

Posted

While all the other suckers at school chitaju "Majstor&Margarita"(ja odlucio da preskocim)..ovih dana uzivam opet u Lovecraft-u...Imprisoned with the pharaohs, Beyond d wall of sleep...zakonodonavno.

Posted
Nisam imao kad da je prochitam..takav mi bio shedule..a i pitao sam neke ljude koje znam 87o, kojima verujem, i rekli su mi da nista ne propustam, so..blah.

Majstor i Margarita?

O da, propustas!

Nisam 87. ali sam 78.

Posted

angelistor:

pogresnim ljudima vjerujes..

a i nista jace nego uzimati preporuke od `ljudi` (citaj: djece) za knjige. :)

citam Adrian Molea (sve dijelove) na engleskom. konacno..

Posted

"Biblija i propaganda"

analiza propagandne delatnosti biblije,metodi i aktivnosti ranohriscanskih propovednika vere

nije lose

Ko je to napisao?

Ko je izdavac?

Posted

Džana Bel - Foksartonski anđeo

Uzela sam je iz biblioteke jer su je baš izreklamirali u Dereti.

Za sada je prihvatljiva..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...