nstakic Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 ALOHA ,,,,,KO GHOD ZELI MOZE SKINUTI MOJU PRVU KNJIGU SA WWW.ART-NATRON.COM ...,..U PITANJU JE ALKO POEZIJA,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layla Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 F.M.Dostojevski: Zapisi iz mrtvog doma Link to comment Share on other sites More sharing options...
demonica Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 trenutno citam Franzenove KOREKCIJE. Te Korekcije su tako jedna dosadna i frigidna knjiga da ja nemam reci... Kome to moze da bude zanimljivo?! Bljak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dita Von Teese Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Korekcije su jedna od najboljih knjiga u dvadesetom veku. Ne znaš šta pričaš. jesi li ti nju uopšte pročitala do kraja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
demonica Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Korekcije su jedna od najboljih knjiga u dvadesetom veku. Ne znaš šta pričaš. jesi li ti nju uopšte pročitala do kraja? Ne sumnjam da ako si frigidna mogu da ti se dopadnu i frigidne knjige. To nikad nisam sporila Ma daj.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dita Von Teese Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 ja frigidna, pa vidi kako izgledam. frigidne su samo one ribe što se nikome ne sviđaju! šta misliš od čega mi je ovako dobar ten? i kakve veze ima to da li sam ja frigidna sa tim da li su korekcije dobra ili loša knjiga?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
demonica Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 ja frigidna, pa vidi kako izgledam. frigidne su samo one ribe što se nikome ne sviđaju! šta misliš od čega mi je ovako dobar ten? i kakve veze ima to da li sam ja frigidna sa tim da li su korekcije dobra ili loša knjiga?! Srce, frigidna si 100% Samo frigide ribe mogu da se loze na tu knjigu i po neki student knjizevnosti. Niko drugi normalan Predji ti, blago meni, na neku malo "uzbudljiviju" literaturu. To ce da ti definitivno poboljsa seksualni zivot. Pocni npr. od Kresni me To je ozbiljna knjiga za (ne)frigidne devojke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dita Von Teese Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 dušo ti, ako se u knjizi nonstop trpaju, ne mora da znači da je ona interesantna, a još manje uzbudljiva. mada, kresnime nisam čitala, pa ne mogu da kažem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
°°Džoca°° Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Nemojte samo da se pobijete oko toga da li neka knjiga valja ili ne Kci direktora cirkusa - Justejn Gorder :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
demonica Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Zar je moguce da niko nije procitao KRESNI ME? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doroti Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 ja sam gledala film kresni me. on je ok, mada je prejak za moj ukus. mislim na te scene eksplicitnog sexa. ne znam, kad gledam svo to klanje kod takaši mikea, to mi nije tako zajebano ko ono silovanje na početku kresni me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
izgnanica Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 knjiga je još zajebanija, ali je odlična. teže sam podnela neke scene. ipak, kad ti opišu sve to... imaš vremena da osetiš ko da se tebi dešava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demonica Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Drago mi je da sam nasla istomisljenice Link to comment Share on other sites More sharing options...
izgnanica Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 takođe. lepo je videti da neko ume da pročita između redova i pored sveg tog nasilja i sexa vidi priču i poruku. to je mnogo teže i napisati i pročitati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
+AuReOlE= Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Basta,pepeo od Danila Kisa..volim tog coveka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Basta,pepeo od Danila Kisa..volim tog coveka Da lii stvarno nisi nasao/la nista pametnije od Kiša da citas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMSA Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 August Strindberg-Inferno- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layla Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Nije da se nešto palim na bestselere al morao sam da kupim "Krstaški ratovi u očima Arapa". Vraška knjiga... U poslednje vreme sam se nešto mnogo zainteresovao za istoriju, ne znam šta mi bi... Takođe iz tog domena izdvajam Atilu i Džingis Kan autora Džon Men-a. Jesi li citao Dzingis kana i Batu kana od Vasilija Jana? Stvarno sam davno citala ali mi se mnogo dopalo. A najtoplija moja preporuka ti je Zenon Kosidovski (Kad je Sunce bilo bog, Kraljevstvo zlatnih suza, Lisipovi konji i druge price) Ja uzivam ali i muku mucim uz Bracu Karamazove Link to comment Share on other sites More sharing options...
demonica Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Krenula da citam Krvavi orao, ali sam se totalno smorila sa onim nemackim imenima. Trenutno sam u fazonu da citam samo o serijskim ubicama. Toplo preporucujem Pticjak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dita Von Teese Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Jesi li čitala JA UBIJAM? ako voliš takve stvari ovo je zakon. mada, meni je krvavi orao sasvim OK, ne znam zašto ti smetaju imena, valjda stvar inteligencije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doroti Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 (edited) meni je omot za ja ubijam mnogo... trilerski...(nisam čitala) u onom negativnom svetlu. krvavi orao je sasvim pristojna knjiga. Edited March 13, 2007 by doroti Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Da lii stvarno nisi nasao/la nista pametnije od Kiša da citas? a sta fali basti, pepelu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
+AuReOlE= Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Da lii stvarno nisi nasao/la nista pametnije od Kiša da citas? E da si ti meni ziva i zdrava.. .koliko sam ja samo njegovih dela procitala...to je jedna od preostalih,tako da eto..a sto,sta po tebi fali knjizi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Trenutno citam 'Za moju malu' - Toni Parsons...svidja mi se..ljubavna prica u pozadini i naravno sazimanje citavog zivota uz sve to..pogotovo engleske kulture,stranaca..snalazenje ,nesnalazenje i sve to.. cute Btw,i ja stajem u red odbrane Danila Kisa... Izuzetna poetika,slikovitost i mirisljavost slova kako su govorili za njega... Rani jadi su mi bojili srednjoskolske jeseni..kasnije Mansarda kada sam bio zaljubljen Basta,pepeo..naravno... ahmm,ak smijem pomenuti..nejgovi prevodi Izabrane frrancuske erotske poezije su takodje jako,jako...cute :-) i da... Selindzer rules,hihih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dita Von Teese Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Trenutno citam 'Za moju malu' - Toni Parsons...svidja mi se..ljubavna prica u pozadini i naravno sazimanje citavog zivota uz sve to..pogotovo engleske kulture,stranaca..snalazenje ,nesnalazenje i sve to.. odlična knjiga. potpisujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts