Ancient Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Samo mi je krivo sto nisam bio na sajmu kad je dolazio u bg.. mislim,ne znam sta bih radio i sta bih ga pitao ..ali volio bih ga vidjeti live... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dita Von Teese Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 mislim da je čak držao i neko predavanje na filološkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Alesandro Bariko ------------- Svila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 E da si ti meni ziva i zdrava.. .koliko sam ja samo njegovih dela procitala...to je jedna od preostalih,tako da eto..a sto,sta po tebi fali knjizi?? Pa, mrzi me da ti pisem sve sto ne valja, ali ako te bas zanima, uzmi od Jeremica 'Narcis bez lica' ili od Vasovica 'Lazni car Scepan Kis', pa vidi, ja se slazem sa svi iznetim u gore navedenim kritikama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMSA Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Ma to od Jeremića ili Vasovića su glupa naklapanja sujetnih budala, pride i fašistička. Link to comment Share on other sites More sharing options...
°°Džoca°° Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Pa, mrzi me da ti pisem sve sto ne valja, ali ako te bas zanima, uzmi od Jeremica 'Narcis bez lica' ili od Vasovica 'Lazni car Scepan Kis', pa vidi, ja se slazem sa svi iznetim u gore navedenim kritikama! Pa valjda moze sama da zakljuci posto procita knjigu, sta ce joj tudja 'kritika' August Strindberg - Gospodjica Julija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Slazem se da ti za misljenje o knjizi nisu potrebne kritike, nego me mrzelo da objasnjavam sta sve kod Kisa ne valja, a to sto tamo pise se poklapa (uglavnom) sa mojim misljenjem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helle Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 The Unpublished Sequel To Mein Kampf by Adolf Hilter! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 jao jel to ono gde ima kao Ukrocena goropad i jos neke bajke, svaka ima svoju knjigu? Al mislim da se to moje nije zvalo "Bajke u slici". Samo crtach deluje isto. Ima i puno teksta. Joj kad bi se neko setio kako se to zove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Баба_Јага Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 ЈАООООООООООООООО, ја сам имала овај комплет књига кад сам била мала!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Najbolje su "Uralske bajke"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Double fire, nije to ta a za tu tvoju nemam pojma Ova sestica mi je najbolja iz cele te edicije. U njoj je moja omil.jena bajka "Bradonja" koja govori o mucnoj devojcici koja pretvara slamu u zlato... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Sto se bajki tice, ako ih volite, vreme je da procitate "Bajke severnoamerickih Indijanaca"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Aaaa... imaju i zapadnoafricke bajke. Glavni akter je uglavnom neki Abunavas koji na kraju bajke za*e*e celo selo, grad, sultana, Boga... sto sam ja njega volela svojevremeno... (a i sad krisom citam njegove dogodovstine ) Uralske bajke su najlepse, Madjarske su nekako... da kazem "bezveze" , a nase su najbolje! Ima neka bajka "Srecni sat" koju sam cesto citala, ali se vise i ne secam o cemu je. Znam samo da je dobra... placam suvim zlatom ko me podseti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecomancer Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Nick Hornby - High Fidelity Čitam je po drugi put na engleskom. Identifikovao sam se sa glavnim likom nekoliko puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paklena Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Salman Ruzdi - "Tlo pod njenim nogama" Jel ima neko komentar? Ko ju je citao... Al nemojte da mi otkrivate previse,tek sam pocela... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Salman Ruzdi - "Tlo pod njenim nogama" Jel ima neko komentar? Ko ju je citao... Al nemojte da mi otkrivate previse,tek sam pocela... SVE njegove knjige su za obozavanje Moj komentar - fantasticno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paklena Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 SVE njegove knjige su za obozavanje Moj komentar - fantasticno! so far so good ima interesantan stil pisanja, krajnje neobican...svidja mi se...nisam ni ocekivala lose komentare thanx for support, ostalo mi jos 600strana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Косово и Метохија у српској историји Кад се препуцавам са демоноидним творевинама да знам о чему причам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Bacio se opet na Lovecraft-a...sada chitam The Case Of Charles Dexter Ward Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Hese- Stepski vuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Bacio se opet na Lovecraft-a...sada chitam The Case Of Charles Dexter Ward Aaaaa, fini je Lovecraft... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Sta fini, extra je! Extra, dakle na srpskom - specijalan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecomancer Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 jao jel to ono gde ima kao Ukrocena goropad i jos neke bajke, svaka ima svoju knjigu? Al mislim da se to moje nije zvalo "Bajke u slici". Samo crtach deluje isto. Ima i puno teksta. Joj kad bi se neko setio kako se to zove Btw, otkad je ''Ukroćena goropad'' bajka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts