Jump to content

Recommended Posts

Posted
@Kokopelli-

Da, da, to je to! Nema na čemu i drugi put! :D

Hvala, hvala! :D

A da te pitam, kakva je "Raj i pakao"? To je, mislim, Blejk, zar ne? Mislim, ima istoimeno djelo.

Posted
Hvala, hvala! :D

A da te pitam, kakva je "Raj i pakao"? To je, mislim, Blejk, zar ne? Mislim, ima istoimeno djelo.

Ne,ne, to je Haksli. To je nastavak knjižice "Vrata percepcije" :da: . Zato se u ovoj mojoj knjižici nalaze zajedno i "Vrata percepcije" i "Raj i pakao". :D

Posted

Ne citam nista, u frci sam sa skolom :( ... Jos uvek nisam zavrsila "Majku Hrabrost" od Bertolda Brehta...

Posted
To je nastavak knjižice "Vrata percepcije" . Zato se u ovoj mojoj knjižici nalaze zajedno i "Vrata percepcije" i "Raj i pakao".

nisu odvojeni na onom sajtu nekim podnaslovom, kako da znam gde se zavrsavaju Vrata a gde pocinje Pakao? :bigblue:

Posted
Ne,ne, to je Haksli. To je nastavak knjižice "Vrata percepcije" :da: . Zato se u ovoj mojoj knjižici nalaze zajedno i "Vrata percepcije" i "Raj i pakao". :D

Joj, ma ja sam loše objasnila.

Htjela sam reći da je naziv knjige preuzet od Blejka, kao što jeste (upravo sam vidjela na wikipediji: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Doors_of_Perception). Trebala bih početi Ka svetioniku, od Virdžinije Vulf, ali upravo sam pala ispit i nisam ni za šta.:(

Posted
Ako ne budeš uspeo da nađeš, možemo se dogovoriti da ti nekako dostavim na čitanje.

dogovoreno. ako ne nadjem na par nekih mesta, smislicemo nesto :pivopije:

Posted
Ako ne budeš uspeo da nađeš, možemo se dogovoriti da ti nekako dostavim na čitanje.

pronasao sam knjigu :da:

javicu utiske kad procitam :D

Posted
Procitaj Boju Magije od istog gospodina pa da vidis te opise

"Recimo to ovako, kada bi najopasnija stvar na svetu bila grom, on bi stajao na vrhu planine, u vlaznom bakarnom oklopu i drao bi se da su svi bogovi kopilad" :rolleyes:

Uh sad tek videh ovo :)

Pa boju magije sam pročitala odavno... :)

Najjači su opisi prtljaga gde god se pojavljuje. Hoću ja takav prtljag! :lol:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...