Kokopelli Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 @Kokopelli- Da, da, to je to! Nema na čemu i drugi put! Hvala, hvala! A da te pitam, kakva je "Raj i pakao"? To je, mislim, Blejk, zar ne? Mislim, ima istoimeno djelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Rainbow_Monkey^ Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Huan Ramon Himenes-Sivac i ja <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liquid Diamond Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Hvala, hvala! A da te pitam, kakva je "Raj i pakao"? To je, mislim, Blejk, zar ne? Mislim, ima istoimeno djelo. Ne,ne, to je Haksli. To je nastavak knjižice "Vrata percepcije" . Zato se u ovoj mojoj knjižici nalaze zajedno i "Vrata percepcije" i "Raj i pakao". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Ne citam nista, u frci sam sa skolom ... Jos uvek nisam zavrsila "Majku Hrabrost" od Bertolda Brehta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 To je nastavak knjižice "Vrata percepcije" . Zato se u ovoj mojoj knjižici nalaze zajedno i "Vrata percepcije" i "Raj i pakao". nisu odvojeni na onom sajtu nekim podnaslovom, kako da znam gde se zavrsavaju Vrata a gde pocinje Pakao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liquid Diamond Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 http://www.druglibrary.org/schaffer/lsd/doors.htm Ako misliš na ovaj sajt i nećeš znati gde počinje Pakao, zato što imaš samo Vrata. Ako ne budeš uspeo da nađeš, možemo se dogovoriti da ti nekako dostavim na čitanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Ne,ne, to je Haksli. To je nastavak knjižice "Vrata percepcije" . Zato se u ovoj mojoj knjižici nalaze zajedno i "Vrata percepcije" i "Raj i pakao". Joj, ma ja sam loše objasnila. Htjela sam reći da je naziv knjige preuzet od Blejka, kao što jeste (upravo sam vidjela na wikipediji: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Doors_of_Perception). Trebala bih početi Ka svetioniku, od Virdžinije Vulf, ali upravo sam pala ispit i nisam ni za šta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Ako ne budeš uspeo da nađeš, možemo se dogovoriti da ti nekako dostavim na čitanje. dogovoreno. ako ne nadjem na par nekih mesta, smislicemo nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Da li je iko citao knjigu "Tragom mrtve princeze"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liquid Diamond Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 A ko je pisac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Kenize Murad je autor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar Pan Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 'Misija London' je super! Čitam i vrištim od smeha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 ''Godine Koje su pojeli skakvci''. Brutalno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Ako ne budeš uspeo da nađeš, možemo se dogovoriti da ti nekako dostavim na čitanje. pronasao sam knjigu javicu utiske kad procitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar Pan Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 ''Godine Koje su pojeli skakvci''. Brutalno! Savršen izbor! Čestitam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blathaddar Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Zavrsavam Egipatsku magiju,oduseljen sam i pocinjem Talmud.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sava savanovic Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Ja trenutno citam grcke mitove. Treba mi malo opustanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 kupio pre neki dan i zapoceo vreme vlasti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Rainbow_Monkey^ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Sad sam procitala Gospodu Glembajeve(Miroslav Krleza),jeste da je lektira,ali je odlicno:))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Thor:. Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Trenutno Franc Kafka. Proces Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Procitaj Boju Magije od istog gospodina pa da vidis te opise "Recimo to ovako, kada bi najopasnija stvar na svetu bila grom, on bi stajao na vrhu planine, u vlaznom bakarnom oklopu i drao bi se da su svi bogovi kopilad" Uh sad tek videh ovo Pa boju magije sam pročitala odavno... Najjači su opisi prtljaga gde god se pojavljuje. Hoću ja takav prtljag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Edgar Allan Poe - Tales of Mystery and Imagination. Zbirka njegovih priča, od onih horor, pa do detektivskih, svima preporučujem. Lik je bio tr00! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Sigmund Frojd - Tumachenje snova I Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 uzecu sad od ortakinje Hesea "Igru staklenih perli" Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Thor:. Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 To je odlična knjiga, Hese je izuzetno dobar pisac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts