Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Ja konačno završila Hakslija.

i ja sam. :bigblue: Preporučujem definitivno, ali da se obavezno uz "Vrata percepcije" pročita i "Raj i pakao". Jedan bez drugog ne idu nikako! :bigblue:

Edited by Liquid Diamond
Posted

Zoran Đinđić- Subjektivnost i nasilje. Prilično zanimljiva studija o nemačkom idealizmu i krizi novoga veka.

Posted
i ja sam. :bigblue: Preporučujem definitivno, ali da se obavezno uz "Vrata percepcije" pročita i "Raj i pakao". Jedan bez drugog ne idu nikako! :bigblue:

Reče Buddha da je našao i na srpskom, ali da prevod nije baš najsjajniji.

Uzeću baš "Vrata", samo da se malo odmorim od engleskog :D

Ja sam završila "The Music". Knjiga je nevjerovatna. Čačkala sam po netu i čovjek je zaista genije. Na bookCrossing.com-u su je poodavno stavili u promet :D

Posted

nepodnosljiva lakoca postojanja, onda ne secam se kako se zvala jedna, jako lepa, zbirka pricica... hm...

samo ne uzimaj identitet. ta je skroz bzv, steci ces pogresan utisak...

Posted
nepodnosljiva lakoca postojanja, onda ne secam se kako se zvala jedna, jako lepa, zbirka pricica... hm...

Mislim da se zove "Rat ljudi i dazdevnjaka"

Btw - Milan Kundera je odlican pisac :da:

Posted (edited)

komunizam na beogradskom univerzitetu 1929-1940

o makljazama zborovaca i komunjara po studentskim domovima i menzama i sl.

Edited by Goxy
Posted
komunizam na beogradskom univerzitetu 1929-1940

o makljazama zborovaca i komunjara po studentskim domovima i menzama i sl.

Mogao bi to da mi pozajmis na citanje :pivopije:

Posted

Poslednja je- FROM GODDESS TO KING

A History of Ancient Europe from the

OERA LINDA BOOK

I to još u elektronskom formatu..a preporučujem je svakom ko se interesuje za mitove i drevnu istoriju..

Jbg, slabo stižem da čitam ono što me posebno interesuje zbog faxa i dosadnih stručnih knjiga.. :closedeyes:

Posted
'paradise lost' na engleskom. moram vec da krenem da spremam ispit :no:

Procitaj i prevod, tacnije prepev Dusana Kosanovica... ne moze da se poredi sa Miltonom, ali ipak mnogo dobro zvuci... :muzicar:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...