Hudini Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Rusdija obavezno! Neces se pokajati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Emil Zola - U kljucalom loncu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 "Poslednja knjiga" - Zoran Zivkovic. Malo mi je cudno to sto su sve njegove knjige cudne, a ova nekako prizemna, a skoro pola sam procitao. Mada valja se tu neko zlo, osecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demonica Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Tihi gradovi od Gorana Skrobonje. Imam averziju prema domacim autorima koji pisu horor, SF i EF, ali ovo je sasvim pristojno. I vise od toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 "Najveci zlotvori diktatori u istoriji" - Sheli Klajn Ta knjiga je popularna narocito kod mladje populacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
°°Džoca°° Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Dzojs Kerol Outs - Zveri Skroz je bolesna Link to comment Share on other sites More sharing options...
amy_mccoy Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Harry Potter and the Deathly Hallows fenomenalna knjiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Ta knjiga je popularna narocito kod mladje populacije. Dobro, nisam bas od mladje populacije, a i dobio sam je na poklon. Od bivse devojke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Hanter Tompson-Andjeli Pakla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 (edited) Trenutno citam "Zovem se crveno" od Orhana Pamuka ->>>>Hudini "Poslednja knjiga" - Zoran Zivkovic. Ako mislimo na istog pisca ja procitah knjigu "Cetvrti krug" intersuje me kako si nju skapirao ako si je kojim slucajem citao, posto sam ja na kraju upala u konfuziju. Edited July 31, 2007 by Face Of Melinda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 ->>>>Hudini "Poslednja knjiga" - Zoran Zivkovic. Ako mislimo na istog pisca ja procitah knjigu "Cetvrti krug" intersuje me kako si nju skapirao ako si je kojim slucajem citao, posto sam ja na kraju upala u konfuziju. Procitao sam "Poslednju knjigu" pre par dana. Prvo mi je bila malo cudna, suvise obicna, ali kraj je odlican, bas u Zivkovicevom stilu. Sto se "Cetvrtog kruga" tice (jeste, isti je pisac), citao sam je tri puta i svaki put sam je drugacije ukapirao. Bas zato mi se toliko dopada, mada nisam siguran da sam je ijednom ukapirao skroz kako treba. Sigurno cu je citati jos koji put pa cu mozda shvatiti nesto vise... U stvari, mnogo toga je meni tu jasno, samo mi stalno izmice zasto se na kraju Rama materijalizuje u kuci Serloka Holmsa, sta ona predstavlja tu i u cemu je stvar. Inace, ako si citala "Skrivenu kameru" istog autora, ima jednako konfuzan kraj kao i "Cetvrti krug", ali poentu sam uspeo da ukapiram i pre nego sto sam procitao poslednje poglavlje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Ja sam nekako skapirala kako se Rama materijalizuje da se i ljudski genije kao sto je Serlok takodje materijalizuje ali na neki drugi nacin tj on postaje deo knjige jer kako on kaze "u krugu nema umiranja". Sta znam moram da je procitam jos jedared... ovo je tek prvo citanje Gledacu da nabavim "Skrivenu kameru" mozes li da mi samo das hintove kakva je knjiga otprilike? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Uzeh da čitam poklon koji sam dobila za Novu, Den Simons "Pjesma boginje Kali". Pročitah 100str. iz cuga. Za sada je vrlo misteriozna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 1. Ja sam nekako skapirala kako se Rama materijalizuje da se i ljudski genije kao sto je Serlok takodje materijalizuje ali na neki drugi nacin tj on postaje deo knjige jer kako on kaze "u krugu nema umiranja". Sta znam moram da je procitam jos jedared... ovo je tek prvo citanje 2. Gledacu da nabavim "Skrivenu kameru" mozes li da mi samo das hintove kakva je knjiga otprilike? 1. Da, Serlok na kraju ostaje u krugu, to jest Serlok/Morijarti ostaje u krugu, jer njih dvojica su morali da se stope u jedno da bi Rama postala telesno bice. Procitaj je jos jedared, a i ja cu jos koji put sigurno, pa cemo onda da napravimo update kapiranja. 2. Da ti ne otkrivam suvise... Pogrebnik pred penzijom prati tragove u kovertama koje nalazi i dolazi u nebulozne situacije u kojima mu troje glumaca (kako on misli) igraju pomalo bizarne predstave. On misli da je zrtva skrivene kamere i da se zezaju s njim, ali na kraju ce se ispostaviti nesto sasvim drugo... Jel ti dovoljno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 (edited) tajanstveni hodnici crnog cara. (nije nista dark/horror/sexy - samo nagadjanja o tome da li postoje ili ne postoje katakombe i podzemni hodnici ispod subotice, cak nije ni potpuno bez veze napisano) Edited August 2, 2007 by feyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 1. Da, Serlok na kraju ostaje u krugu, to jest Serlok/Morijarti ostaje u krugu, jer njih dvojica su morali da se stope u jedno da bi Rama postala telesno bice. Procitaj je jos jedared, a i ja cu jos koji put sigurno, pa cemo onda da napravimo update kapiranja. 2. Da ti ne otkrivam suvise... Pogrebnik pred penzijom prati tragove u kovertama koje nalazi i dolazi u nebulozne situacije u kojima mu troje glumaca (kako on misli) igraju pomalo bizarne predstave. On misli da je zrtva skrivene kamere i da se zezaju s njim, ali na kraju ce se ispostaviti nesto sasvim drugo... Jel ti dovoljno? Savim dovoljno, taman da zagolica mastu, volim kada se nadjem u rebusu i kada moram da ga resavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 tajanstveni hodnici crnog cara. (nije nista dark/horror/sexy - samo nagadjanja o tome da li postoje ili ne postoje katakombe i podzemni hodnici ispod subotice, cak nije ni potpuno bez veze napisano) I, postoje li? Ispod Rume postoji citav podzemni grad, o tome se mnogo zna, zna se i gde se ulazi i gde izlazi, ali niko nikad nije napisao ni dva reda o tome... Savim dovoljno, taman da zagolica mastu, volim kada se nadjem u rebusu i kada moram da ga resavam U tom slucaju ce ti se "Skrivena kamera" bas svideti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 (edited) I, postoje li? Ispod Rume postoji citav podzemni grad, o tome se mnogo zna, zna se i gde se ulazi i gde izlazi, ali niko nikad nije napisao ni dva reda o tome... U tom slucaju ce ti se "Skrivena kamera" bas svideti. delovi nekih tunela postoje. navodno postoji podzemni hodnik izmedju dve crkve, i jos nekoliko tunela u centru grada. imajuci u vidu kakva je subotica bila pre 200-300 godina (barustina), nije mi potpuno jasno ko je bio toliko blesav da to sve gradi. i zasto. Edited August 3, 2007 by feyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Nisam završila "Pjesmu...". Dosadila mi, a ne volim kada se to desi. Skupila sam dovoljno volje da počnem Džojsovog "Uliksa". Hm, biće to pravi izazov! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 chita se Oliver Tvist.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
°°Džoca°° Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Ros Leki - Hanibal xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vault Dweller Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Erich Fromm: Autoritet i porodica dok autor razlaže Freudove teorije na još teorije, osjećam da se ne slažem ni s jednim od njih. hm, mada je u Frommovo vrijeme ta vrsta obrazlaganja itekako mogla imati smisla, danas služi eventualno kao osvrt na tadašnji sociološki sustav. i nikad nisam pljugala tu teoriju sa seksualnim razvitkom potomka u obitelji (Elektrin/Edipov kompleks). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest eva_kant Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Zbirku pjesama od Himenesa- Ja nisam ja. Zasad nije loše obzirom da nisam ljubitelj poezije Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Milan Rakic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv. Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Prochitala "Parfem"...odlichna knjiga (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts