°°Džoca°° Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 Nastavak Doplera?! Sad znam koju ću knjigu sledeću pazariti. Jeste nastavak, i za sada je dobar Ima jedna dobra recenica... "Ne postoji ama bas nista cemu su potrebni ljudi, osim mozda samim ljudima" x))
Hudini Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 Pa, ako je upola dobar kao Dopler, verujem da je odlična knjiga. Moram to da nabavim.
Kokopelli Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 Nego, kako ti to čitaš? Dosadi ti jedna knjiga pa pročitaš poglavlje druge, a onda pred spavanje par strana treće? Logika? Nisam mogla da se raspravljam s njim, ali upravo sam to imala na umu. Jednom sam bila primorana da pročitam 3 knjige za 7 dana. Tipa, imam sledećeg ponedjeljka ispit iz američke i britanske književnosti i moram pročitati knjige koje nisam stigla. Jao, moje muke! Sve mi se izmiješalo, pogotovo što nisu bili isti periodi. I moja takodje Ja sam sad uzela Volvo Kamioni, to je nastavak Doplera... jedva cekam ;D 'ebeni vrh Nastavak Doplera?! Sad znam koju ću knjigu sledeću pazariti. Ladno nastavak!!!! Jeeee! Znalo se da će biti nastavka, rekao čo'ek sam, ali... Ima sjutra da je kupim. Odlučila sam da napravim kolekciju. Samo da krene plata
Hudini Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 Ladno nastavak!!!! Jeeee! Znalo se da će biti nastavka, rekao čo'ek sam, ali... Ma ja sam video tu knjigu u knjižarama još pre par meseci, ali nisam baš zagledao najbolje, a nisam ni imao para da je kupim. Posle sam i zaboravio da sam je video.
Black Diamond Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 svitak omega, malo lejm al ja kad uvatim knjigu ne pustam dok ne zavrsim, knjiga je da vincijev kod u pokusaju najzanimljiviji momenat bivsa kaludjerica koju svi zivi oce da karaju i onda kazu da nuns have no fun
Peti.Maj Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 svitak omega, malo lejm al ja kad uvatim knjigu ne pustam dok ne zavrsim, knjiga je da vincijev kod u pokusaju najzanimljiviji momenat bivsa kaludjerica koju svi zivi oce da karaju i onda kazu da nuns have no fun i tako si ti citajuci tu knjigu pocela da razmisljas kojeg clana yumetal foruma bi voljela da vidis 'kao od majke rodjenog'. sta su ti rani jadi...
Vresište Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Aldous Huxley - Island Ne znam koji mi je, u zadnjih par godina nisam prochitao nijedan roman mladji od 40-ak godina
The Riddler Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Hese - Narcis i Zlatousti Tomas Man - Smrt u Veneciji
negative creep Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Smrt u Veneciji je jedna od najjacih knjiga ikada. @ dome van de.... - uvek se odusevim kad cujem da neko cita Parfem Ja citam neku Kurtovu biografiju na engleskom.
Hudini Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Upravo juče sam prvi put gledao film "Parfem", a knjigu sam pročitao još pre 5-6 godina... Moram priznati da je film prilično dobar, mada je roman daleko jači.
°°Džoca°° Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Pa, ako je upola dobar kao Dopler, verujem da je odlična knjiga. Moram to da nabavim. Khm, zavrsila sam sa citanjem. Dopler mi je ipak bolji, a od Doplera Naivan.Super :] Entoni Kidis - Zive rane ^ ^
Lakšmi Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Upravo juče sam prvi put gledao film "Parfem", a knjigu sam pročitao još pre 5-6 godina... Moram priznati da je film prilično dobar, mada je roman daleko jači. BRAVO! Najzad neko ko misli slično!
negative creep Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Entoni Kidis - Zive rane ^ ^ I ja pocela ponovo
Hudini Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Najzad neko ko misli slično! Slično u smislu da je film dobar, ili da je knjiga mnogo bolja?
negative creep Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Slično u smislu da je film dobar, ili da je knjiga mnogo bolja? Verovatno i jedno i drugo I ja sam knjigu procitala pre 3-4 godine sigurno, ali me film uopste nije razocarao. Tesko ce film nadmasiti knjigu, ali ovaj je jako dobro uradjen
Hudini Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Nikad još nisam gledao film koji je nadmašio knjigu, ili sam bar ja tako vaspitan da cenim književnost iznad filma (koji je uglavnom, i sve više, jeftina zabava za široke narodne mase).
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Dervis i smrt - M.Selimovic
miss Penny Lane Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 zavrsila daniela kovaca "carstvo" procitala remasterovanog arsenijevica " U potpalublju " raznele su me obe...
Recommended Posts