Shelly Webster Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Ah ljubavi,pocela je skolica,nema vise zezanja i citanja svega drugog sem lektire i onda meni kazes da sam zla....schmrtz...ZLOCO!!!!
dima Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 dnevnik fride kalo koji sam dobila za rodjendan Oh, bas mi je drago sto citate knjige koje je moja keva Bilja prevodila (ne salim se)
шмизла Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 zavrsila silmarilion,pocinjem portret dorijana greja
1010011010 Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Obrnuta Crkva - Slaven Radovanović Interesantna knjižica...
Мајор Гашпар Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Udarac Ruskih Bogova mnogo jaka knjiga
Froiibaad Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 i onda meni kazes da sam zla....schmrtz...ZLOCO!!!! lepo kaze telcontar you're not kinky as you think but you're bad bad girl
Jackie Brown Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 lepo kaze telcontar you're not kinky as you think but you're bad bad girl Nisam ja zla,samo me ona tako dozivljava
Kokopelli Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 e trenutno citam od Salvadora Dalija-"Ja sam genije". procitala sam svega 30ak strana jer sam zaspala... ali covjek pocinje knjigu sa opisom njegovog zivota u majcinoj utrobi... i kako se svi vjerovatno sjecamo tog zivota ali je u nasoj podsvijesti... ( ? )
Kai Hansen Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Teri Prachet - MORT po drugi put/..evo cim sidjem sa neta...zavrsavam a onda: TERRY PRATCHETT-SOURCERY(ChudotvoraC)
Gothic Angel Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Igra Prestola. Knjiga je upravo postala jako zanimljiva
Shelly Webster Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Teri Prachet - MORT po drugi put/..evo cim sidjem sa neta...zavrsavam a onda: TERRY PRATCHETT-SOURCERY(ChudotvoraC) WOW....Citala sam obe knjige i jako mi se svidjaju,pogotovu Mort....Veoma interesantna knjizica.....
Shelly Webster Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 lepo kaze telcontar you're not kinky as you think but you're bad bad girl >>>AMIN<<< I'M A BAD,BAD GIRL.....
Dark Sonja Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Ivo Andric- "Znakovi pored puta" Inace "Mort" mi je najomiljenija knjiga Pratchett-a
darijus Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 opet citam erlend lu-a..."naivan.super."...
bafomet Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 velsh je budala "zena u mitologiji i religiji u srba" ovaj pejchic shto je pisao pricha o nekom matrijarhatu
Kai Hansen Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Inace "Mort" mi je najomiljenija knjiga Pratchett-a Meni nije najbolja ali je DEIFINITIVNO jedna od boljih i ima par zakon fora koje cu uvek pamtiti...tipa: "Da li zelis da saznas tajne Vremena i ProstorA?" "DA, naravno" "Shtala je pozadi, a lopata okachena na zidu"
Froiibaad Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Meni nije najbolja ali je DEIFINITIVNO jedna od boljih i ima par zakon fora koje cu uvek pamtiti...tipa: "Da li zelis da saznas tajne Vremena i ProstorA?" "DA, naravno" "Shtala je pozadi, a lopata okachena na zidu"
Recommended Posts