Zyel Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Данас сам прочитао етикету са новог паковања Хеденшолдерса и упутство за употребу Хидроциклина. Миран сам до следеће преступне године што се тиче читања.
delay Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Bar je kreativnije od tipicnog bookworms! Svejedno si gej.
Zyel Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Боже мој. Мада није да се трудим. Више ми долази онако природно.
Melodicus Deathus... Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Citajte SVE od Tolkina... Na temu Lord of the rings...
Yggdrasil Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Knjiga koju upravo citam je knjiga koju cu upravo da ostavim: Dijalektika prelaznog stanja iz niotkuda u nikuda, Viktora Peljevina. Ne znam da li od istog autora da uzmem 'Empire-V' ili 'Svetu knjigu vukodlaka', ili u svakoj knjizi postane nepodnosljiv posle 35% procitanog. Nazad mrtvim piscima.
delay Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Knjiga koju upravo citam je knjiga koju cu upravo da ostavim: Dijalektika prelaznog stanja iz niotkuda u nikuda, Viktora Peljevina. Ne znam da li od istog autora da uzmem 'Empire-V' ili 'Svetu knjigu vukodlaka', ili u svakoj knjizi postane nepodnosljiv posle 35% procitanog. Nazad mrtvim piscima. Generacija X je dojajna. Natrag,kazem ja!
delay Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 U,dobra. Mali Bogovi,Zanimljiva Vremena,Kosac,Dobra Predskazanja,ok je Teri.
AstralliS Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Čitao sam "Zanimljiva Vremena" i "Dobra Predskazanja", odlično.
Angelystor Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 U,dobra. Mali Bogovi,Zanimljiva Vremena,Kosac,Dobra Predskazanja,ok je Teri. Teri je za opushtanje i zasmejavanje do suza. Barem to kod mene hoce.. a "Mali bogovi" je knjiga koja me navukla na njeg, sad je drugi put kupih, poshto sam prvi primerak dao nekome, i taj neko nikad ne vratio...mrzim kad se to desi..desi se retko, ali se desi... Zato diskove(originale) nikad ne zajmim
delay Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Ma dobro,podrzimo domace izdavace kradjom knjiga btw ja Praceta retko kad repriziram,za razliku od Daglasa Adamsa.
Hudini Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Herman Hese - "Sidarta". Četvrta Heseova knjiga koju čitam uzastopno. Moguće da ću pročitati sabrana dela onako u komadu.
AstralliS Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Ko je kod nas objavio Heseova sabrana dela?
The Riddler Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 I ja citam Hesea trenutno - Pod tockom i Stepski vuk... Skoro sam procitao Sidartu i Narcis i Zlatousti... Hese mi je omiljeni pisac....
Hudini Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Ne kapiram kako neko može da čita dve knjige u isto vreme... What's the point?
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Pa ja cesto citam vise knjiga, recimo neku za skolu neku za svoju dusu. Ili neku zavrsavam sa drugom pocinjem... Elem. Milorad Pavic - Hazarski recnik
хеллонертх Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Ja chitam sto knjiga odjednom,i to vishe od pola s' kompa.Kad god dodjem ovde na temu ne znam sta da pisem pre Procitam poglavlje-dva,pa uhvatim drugu,pa desetu,pa se vratim na drugu,pa opet... Evo sad trenutno bogati otac siromasni otac neka pop ekonomija,ZEN PRICE izbor i prevod Vladislav Bajac Beograd,CS Hyatt - Sex Magic Tantra and Tarot,ove pomenute par postova pre,i pitaj kurac koliko josh zaboravljam. Specijalizacija je za insekte. Juz it or luz it.
хеллонертх Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Mislim da kroz celu srednju nisam dve lektire sastavio,citao sam sizee,i hvatao profesorku na patetiku Ej,zene... I eto,sada kud god se okrenem iskoci neki klasik koji sam preskocio,pa nadoknadjujem. Slatko mi je,nekako,jebemliga.
Grob Bez Dna Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 (edited) Mislim da kroz celu srednju nisam dve lektire sastavio,citao sam sizee,i hvatao profesorku na patetiku Ej,zene... I eto,sada kud god se okrenem iskoci neki klasik koji sam preskocio,pa nadoknadjujem. Slatko mi je,nekako,jebemliga. meni je ovo prva lektira koju citam.do sad sam se uvek vadio na interpretaciju Edited March 6, 2008 by Amon-Ra
Recommended Posts