Jump to content

Recommended Posts

Posted

nema ncheg lepog u satirichnom osporavanju ljudskih napora..u podsmevanju

sem ako ovo podsmevanje nije disciplinski postupak prema saznavaocu dobrom samo za shtalu

Posted
Meni nije najbolja ali je DEIFINITIVNO jedna od boljih i ima par zakon fora koje cu uvek pamtiti...tipa:

"Da li zelis da saznas tajne Vremena i ProstorA?"

"DA, naravno"

"Shtala je pozadi, a lopata okachena na zidu"

icon_mrgreen.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

citao sam Mort-a, ali ovoga se ne secam. To je znak da treba da ga citam jos jednom icon_biggrin.gif

Posted
CLive Barker - The Damnation Game...

Samo te molim, kad budes procitao knjigu, ne otvaraj temu o istoj jer ce to biti 5938. tema o Barkeru a 2875. o toj knjizi icon_smile.gif

Posted
to bi trebalo da znaci da je dobra? Imam je kuci a nekako me odbija...

Da,jako je dobra,ali je definitivno knjiga koja se cita u periodima mirovanja,recimo zimi....Zahteva apsolutnu paznju i posvecenost jer Eko detaljise do bola.Nesto iz prve glave sto mozda deluje nevazno,imace veliku ulogu u prici u nekoj od poslednjih glava,ovo je samo primer detaljisanja i paznje potrebne tokom citanja....Ono sto te odbija je veliki broj stranica.... icon_da.gif

Posted

naprotiv ja volim "velike" knjige... Dostojevski mi je omiljeni pisac (i uglavnom ruski pisci koji su preobimni)... jedva sam se smilovala da procitam Alhemicara, a Zlocin i Kaznu sam bukvalno progutala...

Posted

Antonije Blum - Bog i čovek

Ako neko želi da sazna ponešto o pogledu na duhovnost jednog pravoslavnog mitropolita a da se ne radi o presipanju iz šupljeg u prazno, moralisanju i sto puta prežvakanim frazama (a većinu knjiga na tu temu jeste upravo to, uključujući i knjige Vladike Nikolaja Velimirovića recimo) treba da pročita ovu knjigu pod obavezno, naročito prvi deo, koji je u stvari transkripcija intervjua koji je on dao za TV BBC pod nazivom "ateista i arhiepiskop". Ja inače baš i nisam nešto u pravoslavnom fazonu, ali ova knjiga baca svetlo na mnogo toga.

Posted
to bi trebalo da znaci da je dobra? Imam je kuci a nekako me odbija...

Ma knjiga rzvaljuje ali je daleko od lake ne mislim na tezinu najjache mi he bilo kad su svi razgrabili novosti sa ovom knjigom a nemaju veze sa ekoom

da li je neko citao fokuovo klatno

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...