bafomet Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 nema ncheg lepog u satirichnom osporavanju ljudskih napora..u podsmevanju sem ako ovo podsmevanje nije disciplinski postupak prema saznavaocu dobrom samo za shtalu
Shelly Webster Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Irvin Vels-Extazi O,DA!!!!! Knjiga je fenomenalna!!!!!!!!!!! Procitala sam je u jednom dahu!!!!!!!!
Shelly Webster Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 velsh je budala Totalna budala...Zato mi se i svidja....
Shelly Webster Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Inace "Mort" mi je najomiljenija knjiga Pratchett-a
Council A Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 ovaj pejchic shto je pisao pricha o nekom matrijarhatu Jesi li uplasen? Cvokoces, priznaj!
dima Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Upravo sam zavrsio "Jazz" i nikako ga ne preporucujem za citanje
delay Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Emir Salihovic-Staza gnosticke svetlosti jaka knjiga
Gothic Angel Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Meni nije najbolja ali je DEIFINITIVNO jedna od boljih i ima par zakon fora koje cu uvek pamtiti...tipa: "Da li zelis da saznas tajne Vremena i ProstorA?" "DA, naravno" "Shtala je pozadi, a lopata okachena na zidu" citao sam Mort-a, ali ovoga se ne secam. To je znak da treba da ga citam jos jednom
Machka Naopachka Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 ja sam prestala da chitam knjige u stvari problem je u tome shto sam pochela proces a chita mi se nehsto pitko a ne mogu da ostavim knjigu na pola ili me samo mrzi...
shock! Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Nick Hornby - Sve o decaku sam sad procitao, sad cu da citam od Tonija Parsonsa Covek i decak jel neko citao to jel vredi ista?
Мајор Гашпар Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Extazi je sranje..i nisam je procitao do kraja..ima vremena..moram Maskina da citam(Istorija starog Rima)
darkod Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Nevenka Subotić-Konstantinović - Međunarodno privredno pravo. Knjiga je troo , veri tru!!!!!
Telcontar Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 CLive Barker - The Damnation Game...
dima Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 CLive Barker - The Damnation Game... Samo te molim, kad budes procitao knjigu, ne otvaraj temu o istoj jer ce to biti 5938. tema o Barkeru a 2875. o toj knjizi
Kokopelli Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Viktor Igo-Poslednji dan na smrt osudjenog Ah...
Froiibaad Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 CLive Barker - The Damnation Game... eh konacno neshto pametno
Jackie Brown Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Umberto Eko ''Ime ruze''(treci put)
Dolly Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Umberto Eko ''Ime ruze''(treci put) to bi trebalo da znaci da je dobra? Imam je kuci a nekako me odbija...
Jackie Brown Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 to bi trebalo da znaci da je dobra? Imam je kuci a nekako me odbija... Da,jako je dobra,ali je definitivno knjiga koja se cita u periodima mirovanja,recimo zimi....Zahteva apsolutnu paznju i posvecenost jer Eko detaljise do bola.Nesto iz prve glave sto mozda deluje nevazno,imace veliku ulogu u prici u nekoj od poslednjih glava,ovo je samo primer detaljisanja i paznje potrebne tokom citanja....Ono sto te odbija je veliki broj stranica....
Dolly Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 naprotiv ja volim "velike" knjige... Dostojevski mi je omiljeni pisac (i uglavnom ruski pisci koji su preobimni)... jedva sam se smilovala da procitam Alhemicara, a Zlocin i Kaznu sam bukvalno progutala...
Dushan S Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Antonije Blum - Bog i čovek Ako neko želi da sazna ponešto o pogledu na duhovnost jednog pravoslavnog mitropolita a da se ne radi o presipanju iz šupljeg u prazno, moralisanju i sto puta prežvakanim frazama (a većinu knjiga na tu temu jeste upravo to, uključujući i knjige Vladike Nikolaja Velimirovića recimo) treba da pročita ovu knjigu pod obavezno, naročito prvi deo, koji je u stvari transkripcija intervjua koji je on dao za TV BBC pod nazivom "ateista i arhiepiskop". Ja inače baš i nisam nešto u pravoslavnom fazonu, ali ova knjiga baca svetlo na mnogo toga.
Froiibaad Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 to bi trebalo da znaci da je dobra? Imam je kuci a nekako me odbija... Ma knjiga rzvaljuje ali je daleko od lake ne mislim na tezinu najjache mi he bilo kad su svi razgrabili novosti sa ovom knjigom a nemaju veze sa ekoom da li je neko citao fokuovo klatno
Recommended Posts