Ајлин Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 to mi je za studije bre. šta ima veze. mene to interesuje, ko tebe što zanimaju vikernes i rune
vudun Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 u bre ne mogu da verujem ali ja je još uvek nisam čitala! ajd baci meni link ko studira finansije, od-lič-na! sve lepo objašnjeno. na jednom mestu. Masonsko-cionističko-finansijska zavera?
Dead Man Walking Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 u bre ne mogu da verujem ali ja je još uvek nisam čitala! ajd baci meni link "Lovac u žitu"
Ајлин Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Masonsko-cionističko-finansijska zavera? tako nekako ma jok nešto "mnogo dosadnije" što kaže varg: neto sadašnje vrednosti, interne stope obrta, put-call opcije, fundamentalna analiza.. eto ukratko. "Lovac u žitu" brz si ko munja. svaka čast i hvala
Dead Man Walking Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 brz si ko munja. svaka čast i hvala Kao Supermen! On je brži od Munje Nema na čemu...
Alexandra_ Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 by Cawley, An Institutional Guide for Enterprise Development Organizations ... the small enterprise education and promotion network.... A.
Dark_Elf Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 neto sadašnje vrednosti, interne stope obrta, put-call opcije, fundamentalna analiza.. eto ukratko. Ovo je tolko zanimljivo, da me stave u samicu i da mi daju samo tu knjigu, ja bi cepao papire i pravio avione od njih. :) Pracet - Boja Magije Ja sam to jedva pročitao. Načisto me smorila knjiga. Kao šatro Autostoperski vodič, al' u epskom izdanju, a u stvari budalaština jedna velika. Kako se tebi sviđa? ------------------------- Inače, ja sad čitam klasik koji sam propustio kad bejah mlađi "Grof od MonteKrista". Pročitah prvu knjigu i pri kraju ga je stvarno smorio. Nadam se da će cela druga knjiga biti kao početak prve.
Azaralena Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Inače, ja sad čitam klasik koji sam propustio kad bejah mlađi "Grof od MonteKrista". Pročitah prvu knjigu i pri kraju ga je stvarno smorio. Nadam se da će cela druga knjiga biti kao početak prve. Neće, ima tako da ga razvlači do kraja.
Dark_Elf Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Neće, ima tako da ga razvlači do kraja. E do kurca onda.
CrvenaBestija Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Upravo mi dodje pod ruku Arijadnino klupko - vodic kroz simbole covecanstva od Entoni Stivensa moz' bit' zanimljivo.
Fex Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Uspon i pad parkinsonove bolesti - Svetislav Basara
Ranis Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 borislav pekic - besnilo...dobra knjiga, za sad...
:matija Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 @darkelf mene je knjiga, iskreno, odusevila. Jedna od bolji njegovih knjiga, bar meni.
Novaliis Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Hermes Trismegistos - Bozanski Pastir Lepa knjizica za jedno popodne
Dark_Elf Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 @darkelf mene je knjiga, iskreno, odusevila. Jedna od bolji njegovih knjiga, bar meni. Taj Pračet je ko Manowar. Neke oduševi, a neke smori načisto.
:matija Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 (edited) Haha, tako nekako. Mene je prva knjiga koju sam procitao od njega smorila. Ali posle, kada sam usao u njegov humor, poceo da se odusevljavam. Edited November 21, 2008 by Angrist.
Ајлин Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Ovo je tolko zanimljivo, da me stave u samicu i da mi daju samo tu knjigu, ja bi cepao papire i pravio avione od njih. što ste bre takvi. jel svi koji slušamo metal moramo da budemo u stereotipima i da čitamo necro-fuqin-nomicron i kinga. jel ovo tema "koju knjigu trenutno čitate?" jeste. trenutno čitam "freakonomics" levit&dubner. odlična je , za one koji nemaju moralnih problema sa tumačenjem sveta preporuka za ranisa. ostali, nazad na pračeta i kraulija.
Dark_Elf Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 što ste bre takvi. jel svi koji slušamo metal moramo da budemo u stereotipima i da čitamo necro-fuqin-nomicron i kinga. Ma šalimo se malo. I ja bih isto rado pročitao neku dobru knjigu o specijalnim efektima, ili animation survival kit, ili o česticama u 3DS maxu, a sumnjam da bi to nekoga ovde zanimalo.
Ајлин Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 hehe, verovatno bi našao neku "srodnu dušu" ili bar nekoga iz struke. ček da vidim. ko je pravio andromedi sajt? neko sa yuma ako se dobro sećam. da nisi ti?
deadsy Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Ja ubijam.. po drugi put, jer mi se dopalo. Da ne bude zabune, u pitanju je triler od Djordja Faletija
Rle Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 (edited) Ma šalimo se malo. I ja bih isto rado pročitao neku dobru knjigu o specijalnim efektima, ili animation survival kit, ili o česticama u 3DS maxu, a sumnjam da bi to nekoga ovde zanimalo. ja chitam sad php 4.1. a posle prelazim na mysql i ono dosta mi je kul bez obzira dal to nekog tangira . samo je unkul chinjenica da je php 5 knjiga ustvari knjizica a php 4.1. ne mogu da nadjem na oficijelnom sajtu ka o jedan od programa za download pa pretrazujem neke oldschool diskove . Edited November 24, 2008 by Rle
Recommended Posts