Novaliis Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Zato sto je Vidojkovic ultramegagiga snobcina
AstralliS Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Belu tvrdjavu samo, ali bas me je odusevio... Nikako da se nakanem da procitam jos nesto. Bela tvrđava je njegovo (po meni) najslabije delo. Kreni sa Snegom, onda Zovem se crveno, Istanbul, Dževdet-beg i njegovi sinovi, Crna knjiga,... Ja sam tim tokom, s tim da sam prvo Zovem se crveno, a onda Sneg. I uživao sam.
RaBel Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 (edited) vidojkovica hvale, jer izbacuje mnogo dobar kox ribama @ Prometheus Bound haha rech majci, sine! objasnio si Edited February 1, 2009 by RaBel
:matija Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Dzejms redfild - Celestinsko prorocanstvo.
hypnos Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Hiperion - Den Simons... privodim kraju već pola godine... ja planiram da je procitam posto zavrsim pesma boginje kali,kakva je knjiga? zasto je dugo citas? Dostojevski - Bele noci kakva knjiga,ja sam se odusevio. najjace kad prilazi curi i upoznaje se sa njom.....stvarno je bio poseban Dostojevski - zapisi iz podzemlja (Covek je stvarno genije. ) ja sam se malo pogubio ali mi je najjaca scena kad daje citavu platu za odijelo, cipele,sat da bi se sreo sa nekim oficirom koga i ne poznaje....
angels deserve to die Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 "Faraon"- Boleslav Prus O izmishljenom nasledniku izmishljenog faraona Ramzesa XIII- interesantan pogled na istoriju kroz mashtu.
hypnos Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 hans jakob kristof fon grimelshauzen-simplicius simpicissimus
Dead Man Walking Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Justejn Gorder - Sofijin Svet +1
Angelystor Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 (edited) Wanna race? Edited February 18, 2009 by Angelystor
Brynhildr Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Ako vam se svidi Sofijin svet, uzmite Devojku s pomorandžama obavezno, od istog autora. x) Meni je bolja od S. sveta.
Dead Man Walking Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Wanna race? Ha, pročitao sam 170 strana za 2 dana. To mi je negde i moj maksimum... BAŠ kad je nešto zanimljivo onda bude i više. Evo sad ću da je pri'vatim. Za 5 dana ima da je nema! Ako vam se svidi Sofijin svet, uzmite Devojku s pomorandžama obavezno, od istog autora. x) Meni je bolja od S. sveta. Ma ne uzimam ja ništa, nego kako šta naiđe. Nisam učlanjen u biblioteku ili ništa slično...
Bejbe Kompajler Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 "Hrana ljubavi" - Entoni Kapela. Fantastična knjiga, stvoriće vam osećaj kao da ste stvarno u Italiji... miriše na hranu i ima ukus hrane. – Džejmi Oliver, Goli kuvar Veoma ukusna knjiga – duhovita, gurmanska i romantična. – Ričard Kertis, scenarista filmova Četiri venčanja i sahrana i Noting Hil, pisac i režiser filma U stvari, ljubav Zamislite da nosite sjajno skrojeno laneno odelo, panama-šešir i u daljini čujete zvuk kosilice za travu – Hrana ljubavi je knjiga sa kojom ćete garantovano odlutati daleko, daleko, knjiga koja će vas raznežiti, zagrejati i vratiti vas ponovo kući a da pri tom vaš prtljag ne bude zagubljen. – Hju Lori, filmski i televizijski glumac, igrao u filmovima Razum i osećajnost i 101 dalmatinac Elem, predivna knjiga stvorena za nas romantike koji pri tome ekstremno uživamo u hrani
Angelystor Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Ha, pročitao sam 170 strana za 2 dana. To mi je negde i moj maksimum... BAŠ kad je nešto zanimljivo onda bude i više. Evo sad ću da je pri'vatim. Za 5 dana ima da je nema! Heh, ma ok, nisam ja skroz ozbiljan Ako mi se svidi SS (za sada mi je OK) probacu i tu girl with the oranges.. BTW just for the record, stadoh kod 188e sinoc
Brynhildr Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 (edited) Ccc, pa nije Gorder Englez, već Norvežanin. Appelsinpiken (The Orange Girl) (2004) Elem, devojka s pomorandžama je od onih knjiga koje ćete pročitati i nakon toga dugo razmišljati o nečemu što je suština knjige. Kad biste pročitali o čemu se radi, ne biste se zainteresovali, ali kad se pročita... Edited February 20, 2009 by Brynhildr
Warner Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Eleonora Spasiban - Tako me je šef tucao
Fallen_Angel Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 ja trenutno citam knjigu "Parfem" ... smara me ta knjiga ali ujka mi je preporucio pa hajde da je procitam.
Dead Man Walking Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Heh, ma ok, nisam ja skroz ozbiljan Ako mi se svidi SS (za sada mi je OK) probacu i tu girl with the oranges.. BTW just for the record, stadoh kod 188e sinoc 249 ovde Elem, knjiga treba da se čita polako i pažljivo i naravno više puta da se pokopča sve... Iako sam sve ovo već učio i uglavnom znao... @Brynhildr Jel ima neka devojka sa lubenicama? Tu bih radije uzeo u šake
Angelystor Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Pa to, posebno ovo za filozofiju mi je jos sveze iz Gimnazije i par puta sam tokom citanja imao flesheve iz tog perioda Ccc, pa nije Gorder Englez, već Norvežanin. Kako nije, pa Justejn je tipicno englesko ime! A i u knjizi ocigledno non-stop spominje neke engleske ulice i gradove...
devil's plaything Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Nedavno pročitala Ime Ruže Umberta Eka, ne mogu još da se oporavim...ubedljivo najdosdanija koju sam pročitala u životu
Recommended Posts