Jump to content

Recommended Posts

Posted
Belu tvrdjavu samo, ali bas me je odusevio... Nikako da se nakanem da procitam jos nesto.

Bela tvrđava je njegovo (po meni) najslabije delo. :) Kreni sa Snegom, onda Zovem se crveno, Istanbul, Dževdet-beg i njegovi sinovi, Crna knjiga,... :D Ja sam tim tokom, s tim da sam prvo Zovem se crveno, a onda Sneg. I uživao sam. :da:

Posted (edited)

vidojkovica hvale, jer izbacuje mnogo dobar kox ribama

@ Prometheus Bound

haha rech majci, sine! objasnio si

Edited by RaBel
Posted
Hiperion - Den Simons... privodim kraju već pola godine...

ja planiram da je procitam posto zavrsim pesma boginje kali,kakva je knjiga?

zasto je dugo citas?

Dostojevski - Bele noci

kakva knjiga,ja sam se odusevio.

najjace kad prilazi curi i upoznaje se sa njom.....stvarno je bio poseban

Dostojevski - zapisi iz podzemlja

(Covek je stvarno genije. :D)

ja sam se malo pogubio ali mi je najjaca scena kad daje citavu platu za odijelo, cipele,sat da bi se sreo sa nekim oficirom koga i ne poznaje....

Posted
Wanna race? :)

Ha, pročitao sam 170 strana za 2 dana. To mi je negde i moj maksimum... BAŠ kad je nešto zanimljivo onda bude i više.

Evo sad ću da je pri'vatim. Za 5 dana ima da je nema!

Ako vam se svidi Sofijin svet, uzmite Devojku s pomorandžama obavezno, od istog autora. x) Meni je bolja od S. sveta.

Ma ne uzimam ja ništa, nego kako šta naiđe. Nisam učlanjen u biblioteku ili ništa slično...

Posted

"Hrana ljubavi" - Entoni Kapela.

Fantastična knjiga, stvoriće vam osećaj kao da ste stvarno u Italiji... miriše na hranu i ima ukus hrane. – Džejmi Oliver, Goli kuvar

Veoma ukusna knjiga – duhovita, gurmanska i romantična. – Ričard Kertis, scenarista filmova Četiri venčanja i sahrana i Noting Hil, pisac i režiser filma U stvari, ljubav

Zamislite da nosite sjajno skrojeno laneno odelo, panama-šešir i u daljini čujete zvuk kosilice za travu – Hrana ljubavi je knjiga sa kojom ćete garantovano odlutati daleko, daleko, knjiga koja će vas raznežiti, zagrejati i vratiti vas ponovo kući a da pri tom vaš prtljag ne bude zagubljen. – Hju Lori, filmski i televizijski glumac, igrao u filmovima Razum i osećajnost i 101 dalmatinac

Elem, predivna knjiga stvorena za nas romantike koji pri tome ekstremno uživamo u hrani :wub:

Posted
Ha, pročitao sam 170 strana za 2 dana. To mi je negde i moj maksimum... BAŠ kad je nešto zanimljivo onda bude i više.

Evo sad ću da je pri'vatim. Za 5 dana ima da je nema!

Heh, ma ok, nisam ja skroz ozbiljan ;):pivopije:

Ako mi se svidi SS (za sada mi je OK) probacu i tu girl with the oranges.. :)

BTW just for the record, stadoh kod 188e sinoc :)

Posted (edited)

Ccc, pa nije Gorder Englez, već Norvežanin. :PAppelsinpiken (The Orange Girl) (2004)

Elem, devojka s pomorandžama je od onih knjiga koje ćete pročitati i nakon toga dugo razmišljati o nečemu što je suština knjige. Kad biste pročitali o čemu se radi, ne biste se zainteresovali, ali kad se pročita...

Edited by Brynhildr
Posted
Heh, ma ok, nisam ja skroz ozbiljan ;):pivopije:

Ako mi se svidi SS (za sada mi je OK) probacu i tu girl with the oranges.. :)

BTW just for the record, stadoh kod 188e sinoc :)

249 ovde :P

Elem, knjiga treba da se čita polako i pažljivo i naravno više puta da se pokopča sve...

Iako sam sve ovo već učio i uglavnom znao...

@Brynhildr

Jel ima neka devojka sa lubenicama? Tu bih radije uzeo u šake :D

Posted

Pa to, posebno ovo za filozofiju mi je jos sveze iz Gimnazije i par puta sam tokom citanja imao flesheve iz tog perioda :D

Ccc, pa nije Gorder Englez, već Norvežanin. :P

Kako nije, pa Justejn je tipicno englesko ime! A i u knjizi ocigledno non-stop spominje neke engleske ulice i gradove...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...