Guest HEFEST Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 tezis tome da postanes moj omiljeni idiot na ovom forumu.. kako zivis sam sa sobom? Ja mozda tezim na forumu, a ti privatno stvarno citas Teofila Pancica!!! I posle pricas o idiotizmu? Hahaha. Dobar vic sinak, ali crnjak!
Fapril ethereal Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 (edited) e nek' si mi rek'o! dobro..pobedio si..protiv takve inelektualne gromade se ne moze.. saginjati se nemoj,nit trpeti zuluma i ostani mi sa ocima izvan svakog zla jer daleko je sunce.. i ostani takav kakav jesi...malo je zanimljivih po ovom dosadnom forumu... samo antikrist,krst naopaki i pandemija gripa H1N1.. Edited July 3, 2009 by april ethereal
Guest HEFEST Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 (edited) Sta cu kada sam realista, agnostik i nepopravljivi romantik? Ideali su mrtvi u ovoj zemlji, ali u meni zive i to mi niko ne moze oduzeti!!! Steta je sto 99% ljudi dozvoli teskocama da im i to svoje ja oduzmu. Zato je Srbija postala kao kaca puna trulih sljiva. Ljudi ne valjaju nicemu sem za rakiju. Edited July 3, 2009 by HEFEST
Fapril ethereal Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Sta cu kada sam realista, agnostik i nepopravljivi romantik?
Talvi Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 (edited) Sta cu kada sam realista, agnostik i nepopravljivi romantik? A romantizam i realizam idu zajedno do mojega. Edited July 3, 2009 by Talvi
Guest HEFEST Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 A romantizam i realizam idu zajedno do mojega. Kako ne idu? Ako nadjes pravu osobu naravno!!!
anon Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 O, nadam se da hoće. Teška je knjiga treba je svariti. Tesko, jer nemoguce je se poistovetiti sa nekom od uloga. Zena doktora mi je smeshna sa svojim razlogom zbog kojeg skriva slepilo, ponashanje svih tih chuvara ludnice je potpuno predvidivo, bezlichno i ponashaju se kao botovi, isti sluchaj je i sa vechinom slepaca u ludnici, kao i ovih drugih koji tek treba da postanu slepi. Najsmeshnije mi je kad ovi vojnici pogube neke slepce i narede ovima da ih sahrane, a ovi namesto da izraze svoj revolt ili iskuliraju ih smisljaju intelingentan nachin kako da dobave lopatu. Jedino shto mi se dopada je prvih par strana kada pochne sa opisivanjem boja, svetala na semaforima, asfalta.... pa potom krene pricha o slepilu, tad sam izashao napolje i pocheo da gledam svaku boju svakog prokletog predmeta. Ali ostatak knjige nije na istom nivou, no procitacu je ipak do kraja.
Ајлин Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Da ona nije prećutala da ima očinji vid, cela priča bi izgubila smisao. Pročitaj do kraja, možda ti se dopadne.
johnnyzzz Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 ja trenutno čitam knjigu "drvene konstrukcije" milana gojkovića... šta ja znam, nije neka teška knjiga... samo fali malo radnje...
phantasm of the living Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 ja trenutno čitam knjigu "drvene konstrukcije" milana gojkovića... šta ja znam, nije neka teška knjiga... samo fali malo radnje... Ja citam "Krovne konstrukcije" Branislava Zegarca, nije nesto teska knjiga, nema puno radnje al' zato ima puno slika najrazlicitijih krovova i ima gresaka kol'ko volis. Pored ovog, citam Zapise iz mrtvog doma Fjodora Dostojevskog.
johnnyzzz Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Pored ovog, citam Zapise iz mrtvog doma Fjodora Dostojevskog. za koji ispit je to?
phantasm of the living Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Pa za oblikovanje javnih gradskih prostora. Veoma je bitno da shvatimo psihologiju coveka koji je ipak najbitniji faktor pri oblikovanju urbane sredine.
phantasm of the living Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Jedna od najboljih knjiga koju sam do sada procitala. Mnogo puta. Gotovo je znam napamet. Fenomenalna. Odusevices se ukoliko vec nisi.
aghora Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 haha pa ko zna za sada je dobra... treba mi to za ispit,pa rekoh daj da procitam... za sada ima slicnosti sa faustom....
Bata Trokrilni Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 (edited) Ja sam zaboravio o čemu se beše radilo u toj knjizi. Znam da ima nekijeh nečastivih bića u njojzi. Pisac beše umro od razmekšavanja mozga? Eto, to mi je ostalo u sećanju, izgleda da sam se u srednjoj fokusirao na te gore-grind detalje. Inače, ja čitam onu zbirku što izlazi, o 100 slavnih ličnosti. Mnogo jaka stvar. Edited July 3, 2009 by Prince of Darkness
aghora Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 (edited) pa kao roman suprotnosti ili ideje ili teorije....kako hoces... sa jedne strane dobro a sa druge zlo i bas je dobro. ulazi u pojedinosti zivota junaka,koji bas fasciniraju...od getea do dostojevskog.... znam da je bulgakov poludeo jedno vreme i da nije godinu dana izlazio iz kuce,tada je i pisao ovo. e da....a to sto izlazi o 100 licnosti koje su promenile svet je stvarno dobro!ja samo nisam uzeo arhimeda,jbg..... Edited July 3, 2009 by aghora
Bata Trokrilni Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Imam ja Arhimeda, ali mi fale neki drugi...
Теша Тешановић Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 ----------- jedan je Teofil Pancic! "Osobeni znaci" knjiga kolumni ovog novinara iz raznih dnevnih i nedeljnih listova... stvarno knjiga za svaki dan! neopisivo duhovit,obrazovan i obavesten lik... najtoplije preporucujem! prvi put da se slazem sa hefestom,teofila pancica i njemu slicne treba zaklati i napraviti sapun od njih.bice tu dosta sapuna moze da se poklanja u humanitarnu pomoc da gladna deca u africi imaju cime da se kupaju
Guest HEFEST Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 Debelog morza treba oguliti i napraviti opanke za bosu srpsku sirocad, a svakako ga ne treba citati.
Twisted_Sister Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Trenutno čitam Konan Dojla na engleskom
Recommended Posts