Emperor 1385 Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 Sta ste se uvatili tog Autostoperskog vodica ko pijani plota. Uhhh. Sem lepog naslova knjiga je shit. Svaki drugi cita to, a svaki treci Dostojevkog. Pa ljudi aman. Шта фали Достојевском? ,,Двојник'' је по мени одлична књига!
oldbulllee Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 dosta slobodnog vremena ovih dana... tako je po treci put na redu Viktor Peljevin " Generacija P". preporucujem SVAKOME. najbolji ZIVI Ruski pisac sto se mene tice. posle toga " Dijalektika prelaznog perioda iz niotkuda u nikuda" od istog pisca. po drugi put. mozda cu opet i malo "Fight club". jedan od retkih slucajeva, kada film nije posrao knjigu.
WoI Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 Tragom Kartagine od Lin Hemilton Arheoloski krimic Fino za letnje dane, jos je izaslo u okviru one Outlet edicije tako da je i cena veoma pristupacna.
ilegalac Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 (edited) Meni je Tihi Don omiljena knjiga. I uopšte, istorijski romani. Zato od domaćih pisaca najviše volim da čitam Dobricu Ćosića. Da li ti se svidja nacin na koji on iznosi 'cinjenice' ili zbog pripovedanja? Mislim na Cosica. Edited July 17, 2009 by ilegalac
devil's plaything Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Douglas Preston & Lincoln Child - Thunderhead
Angelystor Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 Daglas Adams - Autostoperski Vodic Kroz Galaksiju nr: "Restoran..."
Dead Man Drinking Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 I ja sam "u restoranu" Nemam mnogo vremena poslednjih dana
Guest HEFEST Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Rafael Sabatini - Bardelis Velicanstveni
Guest GoranTo Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Choke - Chuck Palahniuk. Kao sto pise na omotu, 'Fight Club za ovisnike o sex'.
WIZARD OF GORE Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Stondiranje u paklu (anti-roman) - Nikola Ćirković
Guest HEFEST Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 nja, meni nije neki... Hm. Cudno. Mora da si jedna od onih koja je ponosna na sebe zato sto cita Dostojevskog, Tolstoja i Koelja. Ne vidim drugo objasnjenje.
devil's plaything Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 to ti je jedino objashnjenje?! chitam sve shto mi se svidja, od tvojih pomenutih prochitala sam jednu od Dostojevsog i jednu od Koelja i nikad vishe. Narochito Koelja dajem Chaku josh jednu shansu. ovog puta Preziveli
hypnos Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 meni je dostyevski toliko mracan,procitao sam od njega par knjiga,a najbolja mi je bele noci,e to je stvarno vrh knjiga.preporucujem
Guest HEFEST Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 to ti je jedino objashnjenje?! chitam sve shto mi se svidja, od tvojih pomenutih prochitala sam jednu od Dostojevsog i jednu od Koelja i nikad vishe. Narochito Koelja dajem Chaku josh jednu shansu. ovog puta Preziveli To jeste draga moja jedino objasnjenje, ali si se izvukla ovim tvojim odgovorom. Svaki neprijatelj ove dvojice je moj prijatelj. Ako ti se Preziveli ne svide onda ne znam sta ce.
devil's plaything Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 ali ja nisam njihov neprijatelj za sad mogu da kazem da Preziveli ima dosadan pochetak. ne chita mi se
Guest HEFEST Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 ali ja nisam njihov neprijatelj za sad mogu da kazem da Preziveli ima dosadan pochetak. ne chita mi se Khm.
Guest HEFEST Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 jbg volim horore najviše Takodje. Preziveli je dobra knjizica pa cak i vise od toga. Jesi li citala Linkolna Chajlda? Ima tu dobrih knjiga.
devil's plaything Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Preston i Child su od njih sam pročitala sve što je prevedeno kod nas + thunderhead i imam kući Ice Limit
Recommended Posts