Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zavrsio Dnevnu strazu Sergeja Lukjanjenka, planiram da kenem od pocetka Pesme leda i vatre. Gledao trejlere za seriju pa reko da se podsetim malo pre nego li krene da se prikazuje na prolece.

• 2 weeks later...
Posted

Ognjena Kapija je fantasticna. Kako mi je zao sto sam je poklonio, dosta davno, i nikada nisam dobio nazad. :haha:

Kad nekom nešto pokloniš, obično poklon ostaje kod osobe kojoj je on dat :D Šala mala, znam šta si mislio.

Italo Kalvino - Zamak ukrstenih sudbina

Jesi možda čitao Ako jedne zimske noći neki putnik? Ja sam počela i mnogo mi nešto teško pao uvod, nikako da počne i nisam nastavljala, a čujem da su ljudi oduševljeni knjigom.

Posted

Danas zavrsio s citanjem "Emocionalna inteligencija" Daniela Golemana. Stvarno odlicna knjiga! Sledeca koju uzimam je od istog autora a zove se "Socijalna inteligencija". ;)

Posted

Alberto Moravia- Dosada

Srdjan Krstic- Mefisto i Zlatokosa

moravia je fantastican. preporucujem bracnu ljubav i rimljanku. :smile:

Pre par dana sam kupio Karen Armstrong - Buddha (2001) i Lobsang Rampa - Ti Zauvek. Zanimljive knjizice koje se procitaju za dan-dva. :da: U prvoj je sazeto i lepo napisano o zivotu Sidarte Gautame a u drugoj se prica o magicnom svetu istoka, duhovnoj strukturi coveka i duhovnoj spoznaji.

gde si nasao lobsanga? ja vec dugo trazim da kupim nesto od njega, sto nije trece oko. to sam vec citala nekoliko puta. za sve koje zanima-prilicno simpatican prikaz tibeta_kulture i nacina obrazovanja.

Posted

gde si nasao lobsanga? ja vec dugo trazim da kupim nesto od njega, sto nije trece oko. to sam vec citala nekoliko puta. za sve koje zanima-prilicno simpatican prikaz tibeta_kulture i nacina obrazovanja.

Na sajmu knjiga u Novom Sadu. A konkretno, kod Ezoterije.

Posted
Jesi možda čitao Ako jedne zimske noći neki putnik? Ja sam počela i mnogo mi nešto teško pao uvod, nikako da počne i nisam nastavljala, a čujem da su ljudi oduševljeni knjigom.

Nisam, knjiga koju sam pomenuo mi je prvi dodir s Kalvinom.

Posted

Nabavio sam mnostvo odlicnih knjiga o ratnim tehnikama, vojskama i oruzju raznih naroda - normani, stari grci, rim, kinezi, japanci, vizantija i mnogi drugi.. a uz to i o dvorcima, utvrdjenjima..

Trenutno se zanimam sa

Elite Series: The Ancient Greeks

Sve o vojnoj organizaciji, oklopu i oruzju sa mnostvo ilustracija. :rockdevil:

Posted

Kod nas je retko ko citao lektire, vec neko ko procita, napise kratak pregled sa par bitnijih detalja i onda se to razdeli svima.

Mi imamo neku jako zajebanu profesorku, lako provali kad nisi procitao i onda lete kecevi na sve strane :)

Uzecu "Stepski Vuk", Hese, pa cu pokusati da je procitam :rolleyes:

Posted

Stepski Vuk u tim godinama? :lol: Šalim se, trebalo bi definitivno da pročitaš, period zrelije adolescencije je savršen za ovakvu literaturu. A Hese vredi, iako je izvikan.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...