dAdAiSt Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Psihodelično iskustvo tima lirija.
PanicAttack Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Stiven Vajnberg - Snovi o konacnoj teoriji
Nightfall Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Zavrsio Dnevnu strazu Sergeja Lukjanjenka, planiram da kenem od pocetka Pesme leda i vatre. Gledao trejlere za seriju pa reko da se podsetim malo pre nego li krene da se prikazuje na prolece.
The Riddler Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Trenutno privodim kraju prvu knjigu Gospodara prstenova..
Vule iz Kule Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Italo Kalvino - Zamak ukrstenih sudbina
Novaliis Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Against the GalilÆans By Julian the Great (Flavius Claudius Iulianus)
Kokopelli Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Ognjena Kapija je fantasticna. Kako mi je zao sto sam je poklonio, dosta davno, i nikada nisam dobio nazad. Kad nekom nešto pokloniš, obično poklon ostaje kod osobe kojoj je on dat Šala mala, znam šta si mislio. Italo Kalvino - Zamak ukrstenih sudbina Jesi možda čitao Ako jedne zimske noći neki putnik? Ja sam počela i mnogo mi nešto teško pao uvod, nikako da počne i nisam nastavljala, a čujem da su ljudi oduševljeni knjigom.
C U B E Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Danas zavrsio s citanjem "Emocionalna inteligencija" Daniela Golemana. Stvarno odlicna knjiga! Sledeca koju uzimam je od istog autora a zove se "Socijalna inteligencija".
phantasm of the living Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Alberto Moravia- Dosada Srdjan Krstic- Mefisto i Zlatokosa moravia je fantastican. preporucujem bracnu ljubav i rimljanku. Pre par dana sam kupio Karen Armstrong - Buddha (2001) i Lobsang Rampa - Ti Zauvek. Zanimljive knjizice koje se procitaju za dan-dva. U prvoj je sazeto i lepo napisano o zivotu Sidarte Gautame a u drugoj se prica o magicnom svetu istoka, duhovnoj strukturi coveka i duhovnoj spoznaji. gde si nasao lobsanga? ja vec dugo trazim da kupim nesto od njega, sto nije trece oko. to sam vec citala nekoliko puta. za sve koje zanima-prilicno simpatican prikaz tibeta_kulture i nacina obrazovanja.
Novaliis Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 gde si nasao lobsanga? ja vec dugo trazim da kupim nesto od njega, sto nije trece oko. to sam vec citala nekoliko puta. za sve koje zanima-prilicno simpatican prikaz tibeta_kulture i nacina obrazovanja. Na sajmu knjiga u Novom Sadu. A konkretno, kod Ezoterije.
phantasm of the living Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 potrazicu sad na sajmu knjiga, valjda ce da bude.
Novaliis Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Mislim da sam video njegove knjige u velikoj knjizari u Spensu, pre neki dan.
Stefan34 Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Zna li neko gde se moze kupiti Mefisto i Zlatokosa?
Vule iz Kule Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Jesi možda čitao Ako jedne zimske noći neki putnik? Ja sam počela i mnogo mi nešto teško pao uvod, nikako da počne i nisam nastavljala, a čujem da su ljudi oduševljeni knjigom. Nisam, knjiga koju sam pomenuo mi je prvi dodir s Kalvinom.
Black Label Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Prokleta avlija. Samo nas bombarduju lektirama, nemam ni vremena drugo nesto da procitam...
Novaliis Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Kod nas je retko ko citao lektire, vec neko ko procita, napise kratak pregled sa par bitnijih detalja i onda se to razdeli svima.
-Mare Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Paolo Djordano - Usamljenost prostih brojeva Dobih je na poklon, sad krecem sa citanjem. Citao neko?
Novaliis Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Nabavio sam mnostvo odlicnih knjiga o ratnim tehnikama, vojskama i oruzju raznih naroda - normani, stari grci, rim, kinezi, japanci, vizantija i mnogi drugi.. a uz to i o dvorcima, utvrdjenjima.. Trenutno se zanimam sa Elite Series: The Ancient Greeks Sve o vojnoj organizaciji, oklopu i oruzju sa mnostvo ilustracija.
Black Label Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Kod nas je retko ko citao lektire, vec neko ko procita, napise kratak pregled sa par bitnijih detalja i onda se to razdeli svima. Mi imamo neku jako zajebanu profesorku, lako provali kad nisi procitao i onda lete kecevi na sve strane Uzecu "Stepski Vuk", Hese, pa cu pokusati da je procitam
B@K@ Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 Stepski Vuk u tim godinama? Šalim se, trebalo bi definitivno da pročitaš, period zrelije adolescencije je savršen za ovakvu literaturu. A Hese vredi, iako je izvikan.
Ranis Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 William Gibson - Neuromancer dovrshavam - odlichan SF, i konachno sam nabavio Brave New World od Huxleya pa pochinjem
Recommended Posts