Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kako ti se čini "Glad"? Uglavnom je ljudima strašno naporan. Ja imam neki trip da ne čitam dela koja znam da ću raditi na faksu, tako da nisam još (ali ću morati za mesec-dva :haha:))

"Glad" je fenomenalan roman, kao uostalom i vecina Hamsunovih. Upravo sam ga procitao drugi put prije nekoliko dana.

Meni nije naporan uopste, jednostavnu ima "tu" neku atmosferu koju nose njegova djela i to kome odgovara, uzivace...

Licno, omiljeni mi je "Krug se zatvara".

Edit:

Trenutno - Dzoel Rouz: "Najcrnja ptica".

Edited by Descender
Posted

Uzeo It (To) Stivena Kinga u Vulkanu, 2 knjige sa slip omotom 1200 dinara, novi prevod Gorana Skrobonje. Konačno da zbavim to, po meni najbolje Kingovo delo. Sinoć seo da počnem i nisam mogao da ostavim dok nisam obrnuo 250 strana. Nema šta, suvi klasik.

http://www.youtube.com/watch?v=OPdDdC4go6c

Film mi je uvek bio loš jer sam prvo knjigu čitao.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Čitaš u originalu ili na srpskom? Videh da ima da se kupi i to, prevedeno kao Salemovo, isto za neke fine pare.

Btw radi se rimejk filma It :lol:

Posted

Čitaš u originalu ili na srpskom? Videh da ima da se kupi i to, prevedeno kao Salemovo, isto za neke fine pare.

Btw radi se rimejk filma It :lol:

samo "it" i "the fog" sam čitala u originalu tj na engleskom. ovo sada čitam na srpskom. vrlo je verovatno da je to "salemovo" isto ono što čitam, kao neko re-izdanje, sa novom posvetom s. kinga, 20+ godina nakon što je napisao knjigu.

Guest Administrator
Posted

Koji debil deli minuse na svaku preporuku ?

@Gromobran , jel ti znas sta je pre bila ta knjizara Vulkan ?

Sjajna je knjizara.....steta sto je ima samo u beogradu.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

vrlo je verovatno da je to "salemovo" isto ono što čitam, kao neko re-izdanje, sa novom posvetom s. kinga, 20+ godina nakon što je napisao knjigu.

i nekim bonus pricama.

Posted

vrlo je verovatno da je to "salemovo" isto ono što čitam, kao neko re-izdanje, sa novom posvetom s. kinga, 20+ godina nakon što je napisao knjigu.

ranije neobjavljeni materijal, novi predgovor autora + ilustracije.

reklamiraju ga kao kolekcionarsko izdanje :)

Guest Administrator
Posted

:lol: Kult!

Svo vreme sam mislio da je Gromobran ali sam tek danas pravilno procitao ali sam bas zbog toga namerno ostavio Gromobran xD

Posted

Mislim da je njegova cerka, mada nisam imao pojma pre nego sto sam uzeo da citam.

Knjiga je meni odlicna i jako zanimljiva. Za one koji su zainteresovani za tu vrstu tematike naravno.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...