Jump to content

Recommended Posts

Guest kristijana_f
Posted

Juche sam zavrshila Unikat od Pavica i knjiga je ostavila blag ustisak na mene icon_redface.gif ... sad prelazim na ...

Knjiga krvi I- Clive Barker ... ochekujem .... videcemo icon_biggrin.gificon_mrgreen.gificon_biggrin.gificon_mrgreen.gificon_biggrin.gif

Posted
Juche sam zavrshila Unikat od Pavica i knjiga je ostavila blag ustisak na mene icon_redface.gif ... sad prelazim na ...

Knjiga krvi I- Clive Barker ... ochekujem .... videcemo icon_biggrin.gificon_mrgreen.gificon_biggrin.gificon_mrgreen.gificon_biggrin.gif

knjiga krvi I je mnoooooogo dobra, ja sam procitala i drugi deo, ali sam se na tome zaustavila. Sad planiram da uzmen 3,4,5,6 od ortakinje, 4,5,6 nema nigde da se nadje evotigana.gif

Posted

elem, ne chitam ali mi je u planu...

karmila... o lez vampirki, knjiga valjda napisana 20 godina pre stokerove drakule....

Posted

Sveta Krv, Sveti Gral

Knjiga o Templarima, Masonima, Sionskom prioratu i Isusovim krvnim naslednicima

Podigla je svojevremeno veliku prashinu.

Zanimljiva i lepo dokumentovana knjiga koja obradjuje istoriju na nov nachin i spekulishe o stvarima o kojima drugi cute. Interesantna za sve koje zanimaju mistichni redovi srednjeg veka, hriscanske sekte i teorije zavere.

Preporuchio bih uz to i igru "Gabriel Knight 3" koja je matora, ali fenomenalna i obradjuje na drugachiji nachin istu temu, uz to uplicuci vampire i josh neka nagadjanja. Ja sam se fenomenalno osecao reshavajuci misterije i logichke zagoetke koje najvecim delom nisu izmishljene vec su tekstovi i predeli iz igre preneti iz realnosti.

Posted

Pavic - Predeo slikan cajem,

Eric Van Lustbader - Shallows of Night ( druga knjiga iz serijala Sunset Warrior ) Kupio na sajmu posto sam prosle godine procitao prvi deo

------

Neko spomenu Fausta. Jer obe knjige ( dela ) ili samo prvu ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...