dark_lilith Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 zavrsila sam 11 minuta, (svidja mi se) i prelazim na dorijana...
Guest kristijana_f Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Juche sam zavrshila Unikat od Pavica i knjiga je ostavila blag ustisak na mene ... sad prelazim na ... Knjiga krvi I- Clive Barker ... ochekujem .... videcemo
dark_lilith Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 Juche sam zavrshila Unikat od Pavica i knjiga je ostavila blag ustisak na mene ... sad prelazim na ... Knjiga krvi I- Clive Barker ... ochekujem .... videcemo knjiga krvi I je mnoooooogo dobra, ja sam procitala i drugi deo, ali sam se na tome zaustavila. Sad planiram da uzmen 3,4,5,6 od ortakinje, 4,5,6 nema nigde da se nadje
Shelly Webster Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 Trenutno citam 2 knjige... "Ukradeno pismo i druge price" Edgar Alan Po i "The Vampire Lestat" Ann Rice....
шмизла Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 edgar allan poe-njegove price su za mene.....malo je reci tako prostu rech kao ZAKON inache ja chitam lektiru trenutno neke narodne pesme....
Tatyannahhh Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 koracu da uzmem nesto da citam...kriziram za dobrom knjigom...
Мајор Гашпар Posted November 1, 2004 Report Posted November 1, 2004 idem posle u biblioteku da uzmem nesto zanimljivo
lunja Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 elem, ne chitam ali mi je u planu... karmila... o lez vampirki, knjiga valjda napisana 20 godina pre stokerove drakule....
Legenda Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Sveta Krv, Sveti Gral Knjiga o Templarima, Masonima, Sionskom prioratu i Isusovim krvnim naslednicima Podigla je svojevremeno veliku prashinu. Zanimljiva i lepo dokumentovana knjiga koja obradjuje istoriju na nov nachin i spekulishe o stvarima o kojima drugi cute. Interesantna za sve koje zanimaju mistichni redovi srednjeg veka, hriscanske sekte i teorije zavere. Preporuchio bih uz to i igru "Gabriel Knight 3" koja je matora, ali fenomenalna i obradjuje na drugachiji nachin istu temu, uz to uplicuci vampire i josh neka nagadjanja. Ja sam se fenomenalno osecao reshavajuci misterije i logichke zagoetke koje najvecim delom nisu izmishljene vec su tekstovi i predeli iz igre preneti iz realnosti.
lunja Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 mark linkvist - never mind nirvana - nisam sig za autora
Face Of Melinda Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Sopenhauer-Polna Metafizika Platon- o jeziku i saznanju Gete-Faust
darijus Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 (edited) "ubiti pticu rugalicu"...Harper Li... Edited November 4, 2004 by darijus
shock! Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 zavrsio Sidartu, pocinjem Igru staklenih perli
LedStorm Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 bela griva sto nikad nije kasno da se pocne
SerbZmaj Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 Pavic - Predeo slikan cajem, Eric Van Lustbader - Shallows of Night ( druga knjiga iz serijala Sunset Warrior ) Kupio na sajmu posto sam prosle godine procitao prvi deo ------ Neko spomenu Fausta. Jer obe knjige ( dela ) ili samo prvu ?
Froiibaad Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 zavrsio Sidartu, pocinjem Igru staklenih perli i jel ti se svidela Jedan od onih zivota Koshtana i necista krv
shock! Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 poprilicno mi se svidela, thanx for the advice, sad cu da nastavim da citam Hesea redom
Henkersbraut Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 Stephen King- everything's eventual Poppy Z. Brite- drawing blood (opet jer mi je dosadno)
darijus Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 dzerom k. dzerom..."tri coveka u camcu.psa i da ne spominjemo"
* Natassja * Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Trenutno Dostojevskog: Zlocin i kazna
Recommended Posts