Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uzeh danas Zoli - Kolum Meken, Lagunino izdanje.

Roman o putujućoj Ciganki koja postaje avangardna pesnikinja. Lutanje kroz Slovačku za vreme Drugog svetskog rata.

Posted

Ja se okrećem klasicima koji su mi promakli.

Ernest Hemingvej - Za kim zvono zvoni

Posted

Meni Za kim zvona zvone stoji na polici vec nekoliko godina, ali nikako da uzmem da je citam... Uvek uskoci nesto drugo... Ili puno neceg drugog...

Javi utiske... :pivopije:

Posted

Bas sam juce gledao Imprimatur u Delfiju i malo je falilo da ga kupim, ali sam odustao na neko vreme, jer imam previse knjiga koje sam kupio, a nisam ni poceo da citam (prokleta akcija 4 za 999 :rolleyes: )... Ostaje u planu za naredni period... :pivopije:

Posted (edited)

Nepopravljivi sam klasicar. Upravo sam zavrsila Balzakove "Izgubljene iluzije", sjajan roman. Sve preporuke, jeste obimno delo, al vredi.

Uzeh danas Zoli - Kolum Meken, Lagunino izdanje.

Roman o putujućoj Ciganki koja postaje avangardna pesnikinja. Lutanje kroz Slovačku za vreme Drugog svetskog rata.

Imam ovu knjigu, ali, nikako da stignem da je procitam. :redface: Zvuci interesantno.

Ernest Hemingvej - Za kim zvono zvoni

Po mom misljenju, to mu je najbolje delo. I "Zbogom oruzje". :da:

Edited by Crna_Dama
Posted

Pol Oster-Nevidljivi. Onako, mneh, narocito zbog dosadnog raspleta. Do poslednje trecine je solidno zanimljivo. Moze da se procita, narocito ko je fan PO-a.

• 2 weeks later...
Posted

Poslednja Amazonka,jos jedna jebeno dobra knjiga iz Presfildovog pera

Pred sajam dobih Kleopatru i nastavak Faraon od Karen Eseks i Kaslerovo Budjenje Valhale,valjaju li cemu,jel citao neko?

Kleopatra i Faraon, odlicni, ODLICNI, sto se mene tice.

Posted

Узех данас три књиге, које очекујем да сажваћем у наредних пет дана:

Трејси Шевалије - Пали анђели

Џајлс Блант - Четрдесет речи за тугу

Ијан Колдвел & Дастин Томасон - Правило четворке

• Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...