Jabba the Hutt Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 Pavić - Hazarski rečnik. Jebote, bolesti, ostavlja mi posledice po snove a i javu.
temper Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Uzeh danas Zoli - Kolum Meken, Lagunino izdanje. Roman o putujućoj Ciganki koja postaje avangardna pesnikinja. Lutanje kroz Slovačku za vreme Drugog svetskog rata.
Lou Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Ja se okrećem klasicima koji su mi promakli. Ernest Hemingvej - Za kim zvono zvoni
..charlie.. Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Meni Za kim zvona zvone stoji na polici vec nekoliko godina, ali nikako da uzmem da je citam... Uvek uskoci nesto drugo... Ili puno neceg drugog... Javi utiske...
..charlie.. Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Bas sam juce gledao Imprimatur u Delfiju i malo je falilo da ga kupim, ali sam odustao na neko vreme, jer imam previse knjiga koje sam kupio, a nisam ni poceo da citam (prokleta akcija 4 za 999 )... Ostaje u planu za naredni period...
Crna_Dama Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 (edited) Nepopravljivi sam klasicar. Upravo sam zavrsila Balzakove "Izgubljene iluzije", sjajan roman. Sve preporuke, jeste obimno delo, al vredi. Uzeh danas Zoli - Kolum Meken, Lagunino izdanje. Roman o putujućoj Ciganki koja postaje avangardna pesnikinja. Lutanje kroz Slovačku za vreme Drugog svetskog rata. Imam ovu knjigu, ali, nikako da stignem da je procitam. Zvuci interesantno. Ernest Hemingvej - Za kim zvono zvoni Po mom misljenju, to mu je najbolje delo. I "Zbogom oruzje". Edited October 6, 2011 by Crna_Dama
dAdAiSt Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Pol Oster-Nevidljivi. Onako, mneh, narocito zbog dosadnog raspleta. Do poslednje trecine je solidno zanimljivo. Moze da se procita, narocito ko je fan PO-a.
..charlie.. Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 Piter V. Bret - Noc demona Утисци? Svidela mi se knjiga, procitaj je, mislimda se neces razocarati. Bar ja nisam... Jedva cekam drugi deo da prevedu...
Night Prowler Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Guillermo Del Toro & Chuck Hogan - The Night Eternal
ElektroHexe Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Efraim Kišon - Mein kamm (Moj češalj)
sale 3sm Larry Flynt Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Poslednja Amazonka,jos jedna jebeno dobra knjiga iz Presfildovog pera Pred sajam dobih Kleopatru i nastavak Faraon od Karen Eseks i Kaslerovo Budjenje Valhale,valjaju li cemu,jel citao neko? 1
Havočka Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Poslednja Amazonka,jos jedna jebeno dobra knjiga iz Presfildovog pera Pred sajam dobih Kleopatru i nastavak Faraon od Karen Eseks i Kaslerovo Budjenje Valhale,valjaju li cemu,jel citao neko? Kleopatra i Faraon, odlicni, ODLICNI, sto se mene tice.
sale 3sm Larry Flynt Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 Naci da im dam tipa sansu.
Face Of Melinda Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 Јустејн Гордер: Замак у Пиринејима
Vresište Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 E, moram da priznam da stvarno uzivam u ovom...Stvarno,
iron will Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 Је л' има неко књигу ''Јутро чаробњака'' и да ли зна где може да се набави?
Novaliis Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Malo neoplatonizma: Numenius - The Father of Neo-Platonism Iamblichus - De Mysteriis Of The Egyptians, Chaldeans, and Assyrians
Јарослав Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Узех данас три књиге, које очекујем да сажваћем у наредних пет дана: Трејси Шевалије - Пали анђели Џајлс Блант - Четрдесет речи за тугу Ијан Колдвел & Дастин Томасон - Правило четворке 1
MegaDave90 Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 F. Brodel, Mediteran i mediteranski svet u vreme Filipa II. Svakako najbolja knjiga jednog od najznacajnijih istoricara proslog veka.
Recommended Posts