Night Prowler Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 Mick Wall - Metallica: Enter Night
jelchica Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Olga Larionova, Leopard sa Kilimandžara Iz nekog razloga, čitanje je malo sporo krenulo. Videćemo šta i kako do kraja.
The Riddler Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Privodim kraju Ljubav u doba kolere od Markesa. Ocekivao sam dosta vise od ove knjige...
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Da li neko od vas ima knjigu Smaragdna zemlja An i Danijel Meroa-Živodan citao sam je bio kao klinac i posle dao nekom i nikad mi nije vratio a cita mi se ponovo:(
sale 3sm Larry Flynt Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Da li neko od vas ima knjigu Smaragdna zemlja An i Danijel Meroa-Živodan citao sam je bio kao klinac i posle dao nekom i nikad mi nije vratio a cita mi se ponovo:( A taj neko je sisao vesla pa ce se javi,a?
Havočka Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Je l' zna neko da l' postoji sajt one Biblioteke Lastavica, sad kao pokusavam da nadjem, al' nema sanse, a ne mogu da se setim kako se zvase tih par knjizica koje sam volela mnogo kad sam bila mala...
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 A taj neko je sisao vesla pa ce se javi,a? HAhaha sto uzeo bi mu?Ma jok ja procitam knjigu za dan dao bi mu pismenu garanciju:)Cudna je knjiga bila mnogo o nekim astralnim ravnima kurac palac
Novaliis Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Danas se bacam na Joscelyn Godwin - The Harmony of the Spheres, A Sourcebook of the Pythagorean Tradition in Music
..charlie.. Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Je l' citao neko Džo Aberkrombi - OŠTRICA? Je l' cemu? http://www.delfi.rs/ka1un10295/delfi_knjige_ostrica.html
Јарослав Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 (edited) Јан Кристи - Звук Звери: Комплетна историја Хеви Метала Видео данас у библиотеци, и морао сам да узмем. Мада, руку на срце, све лепо пише. Edited November 30, 2011 by Јарослав
obsessed by cruelty Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 (edited) Seren Kjekegor - Strah i drhtanje, po 1000. put. Edited December 1, 2011 by obsessed by cruelty
Novaliis Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Net je preplavljen blogovima takve tematike, jako je zanimljivo posmatrati erotsku umetnost sirom sveta, od dalekog istoka pa do zapada, od srednjeg veka pa do pocetka 20. Svasta se tu moze videti. Robert Anton Wilson - Prometheus Rising
Novaliis Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Tek sam poceo i moram reci da sam odusevljen. Jako inteligentno, lik kombinuje sve moguce sisteme i filozofije u jednu celinu, a sve sa predgovorom koji je pisao Regardje. Mogu samo da je preporucim svima. Ja cu se sigurno vracati ovoj knjizi, mnogo je tu dobrog materijala za razmisljanje.
El Karnisero Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Ефраим Кишон: "Код куће је најгоре" Данас узео неку књигу о Филипу Вишњићу. Тврди повез,200 динара. Почео нешто мало,делује ок. Више од пола књиге су песме,тако да не може да не ваља.
Мајор Гашпар Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Бацио си се на јудејску литературу. Чаробно.
El Karnisero Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Одавно ја читам Кишона,чак сам и "Мој чешаљ" прочитао.
sleep024 Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Miroslav Krleža-Povratak Filipa Latinovicza
Мајор Гашпар Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Ден Симонс - Стрвинарска утеха [Отварање]
dAdAiSt Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 E, koincidencije li, i ja to čitam trenutno.Kako se tebi sviđa? Pročitao sam oko pola knjige za jedno popodne, ali, realno, može TP i bolje od ovoga. Čarobnjaci su počeli opasno da smaraju.
Masha Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 E, koincidencije li, i ja to čitam trenutno.Kako se tebi sviđa? Pročitao sam oko pola knjige za jedno popodne, ali, realno, može TP i bolje od ovoga. Čarobnjaci su počeli opasno da smaraju. Tek sam poela da je čitam, nekih 20-tak strana. Pa nije mi loše za početak, slatko sam se nasmejala na par fora...videćemo kako će dalje da se razvija priča. Meni su najgotivnije veštice.
Recommended Posts