Jump to content

Recommended Posts

Posted
o decaku koji je bio zlostavljan od strane majke.......

ali kako.e to je mucan deo...... icon_mrtav.gif

da to nije eminemova autobiografija...???deder pogledaj korice jos jednom... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
I das meni kad procitas icon_da.gif

ofkors! icon_da.gif

Hoću, evo baš sada chatujem sa njom  Svidela bi ti se, jedino je malo premršava. ALi dobro, biće bolje

hm...mislim da je znam biggrin.gif

Posted

djevojka s bisernom mindjusom - trejsi sevalije..

divna prica o tome kako sluzavke znaju biti sposobne.. a muskarci, bili intelektualci ili prosta sirotinja - na neki nacin uvijek ispadaju picke..

skoro da cu traziti posao kao sluzavka.

Posted

Ma hajde, kao nisam znala. icon_smile.gif Nego kad se vec nudis, nabavi mi sve njegove knjige... ajd' znam da ti nije tesko. icon_razz.gificon_surprised.gif

Posted
o decaku koji je bio zlostavljan od strane majke.......

ali kako.e to je mucan deo...... icon_mrtav.gif

Ko je izdao tu knjigu?

Posted

divna prica o tome kako sluzavke znaju biti sposobne.. a muskarci, bili intelektualci ili prosta sirotinja - na neki nacin uvijek ispadaju picke..

Meni se mnogo svidela, ali ne kao "Pali Andjeli" od iste autorke koja je po mnei jos zanimljivija zbog toga sto pricu pricaju svi likovi sa svoje tacke gledista

Posted
Meni se mnogo svidela, ali ne kao "Pali Andjeli" od iste autorke koja je po mnei jos zanimljivija zbog toga sto pricu pricaju svi likovi sa svoje tacke gledista

eh, to nisam citala.. a ovdje cu je malo sutra nabaviti.. sad.gif a jos uvijek ne znam toliko dobro engleski da bih mogla citati knjige..

Posted (edited)

a meni se bas svidela "Devichanski plavo"......zanimljiva knjizica,dve priche uporedo isprichane koje se na kraju spajaju u jednu.... icon_da.gif

Edited by wishmistress
Posted
a meni se bas svidela "Devichanski plavo"......zanimljiva knjizica,dve priche uporedo isprichane koje se na kraju spajaju u jednu.... icon_da.gif

da, to sam zaboravila! ta mi se bas cita...... sad.gif

Posted
A da chitala sam knjigu ,,Dete zvano To,,

Super knjiga,voljela bih da prochitam i drugi dio.

Inache knjigu je napisao Dejv Pelcer.

Ali ja sam pitao koje IZDAO knjigu... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...