darijus Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 o decaku koji je bio zlostavljan od strane majke....... ali kako.e to je mucan deo...... da to nije eminemova autobiografija...???deder pogledaj korice jos jednom...
Dushan S Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 Baš mi je jedna drugarica pomenula da je knjiga interesantna. Moraću da je isčeprkam negde
Tatyannahhh Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 pozdravi drugaricu!!!!!!!!!!!!!!
Fiery Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 boga mi ima da nabavim... I das meni kad procitas
Dushan S Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 Hoću, evo baš sada chatujem sa njom Svidela bi ti se, jedino je malo premršava. ALi dobro, biće bolje
Tatyannahhh Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 I das meni kad procitas ofkors! Hoću, evo baš sada chatujem sa njom Svidela bi ti se, jedino je malo premršava. ALi dobro, biće bolje hm...mislim da je znam
Dushan S Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 Mali je svet, ide kod tebe u školu, provokativno čeljade, sigurno si je primetila. Mršavica mala. A stalno nešto klopa, ko nesvet
blondie Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 djevojka s bisernom mindjusom - trejsi sevalije.. divna prica o tome kako sluzavke znaju biti sposobne.. a muskarci, bili intelektualci ili prosta sirotinja - na neki nacin uvijek ispadaju picke.. skoro da cu traziti posao kao sluzavka.
nox Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 88 I ja isto. I ja.Covek odlicno pise, i upucen je u stvari. 88
Dani Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 Ma hajde, kao nisam znala. Nego kad se vec nudis, nabavi mi sve njegove knjige... ajd' znam da ti nije tesko.
dima Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 o decaku koji je bio zlostavljan od strane majke....... ali kako.e to je mucan deo...... Ko je izdao tu knjigu?
michelle Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 djevojka s bisernom mindjusom - trejsi sevalije.. divna prica o tome kako sluzavke znaju biti sposobne.. a muskarci, bili intelektualci ili prosta sirotinja - na neki nacin uvijek ispadaju picke.. skoro da cu traziti posao kao sluzavka. Meni se mnogo svidela, ali ne kao "Pali Andjeli" od iste autorke koja je po mnei jos zanimljivija zbog toga sto pricu pricaju svi likovi sa svoje tacke gledista
blondie Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 Meni se mnogo svidela, ali ne kao "Pali Andjeli" od iste autorke koja je po mnei jos zanimljivija zbog toga sto pricu pricaju svi likovi sa svoje tacke gledista eh, to nisam citala.. a ovdje cu je malo sutra nabaviti.. a jos uvijek ne znam toliko dobro engleski da bih mogla citati knjige..
wishmistress Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 (edited) djevojka s bisernom mindjusom - trejsi sevalije.. divna prica o tome kako sluzavke znaju biti sposobne.. a muskarci, bili intelektualci ili prosta sirotinja - na neki nacin uvijek ispadaju picke.. skoro da cu traziti posao kao sluzavka. a meni se bas svidela "Devichanski plavo"......zanimljiva knjizica,dve priche uporedo isprichane koje se na kraju spajaju u jednu.... Edited November 13, 2004 by wishmistress
blondie Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 a meni se bas svidela "Devichanski plavo"......zanimljiva knjizica,dve priche uporedo isprichane koje se na kraju spajaju u jednu.... da, to sam zaboravila! ta mi se bas cita......
Ancient_Queen Posted November 14, 2004 Report Posted November 14, 2004 Ko je izdao tu knjigu? A da chitala sam knjigu ,,Dete zvano To,, Super knjiga,voljela bih da prochitam i drugi dio. Inache knjigu je napisao Dejv Pelcer.
шмизла Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 shafin andjeo...mrzi me da pogledam ko je napisao:p
dima Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 A da chitala sam knjigu ,,Dete zvano To,, Super knjiga,voljela bih da prochitam i drugi dio. Inache knjigu je napisao Dejv Pelcer. Ali ja sam pitao koje IZDAO knjigu...
Ancient_Queen Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 Haha ouu E to ti vec ne bih znala reci
:Dea Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Sofijin svet - roman o istoriji filozofije
Recommended Posts